• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

nehir1001
banyo setimiz aynı. çeyizimde almıştı annem ama ben hiç memnun kalmadım. taşları çok çabuk döküldü. ayrıca yaldızlı yerleri anlamsız bir şekilde yeşil rengi aldı kısa sürede. ben değiştirdim bile. umarım senin şansın iyi olur da memnun kalırsın. birde taşlara tırnak parlatıcısı sür kullanmadan. benim düştü diyince satıcı keşke sürseydin dedi aklında olsun
güle güle kullan canım allah mesut etsin
çok teşekkür ederim uyarın için sürücem en kısa zamanda tırnak parlatıcısını.Ben de taşlara pek güvenemedim açıkçası o yüzden bi de düz siyah bi takım aldım artık hevesimi alana kadar kullanırım pembeleri

Almila07
Masa örtüne bayıldım :) Nerden aldın ve tabii ki ne kadara ? :)
Ayrıca evet, malum mobilyayı alınca beğenmedim başka bir tane daha alayım diyemiyorsun :) Çeyizde bolca yedeğe kalacak malzeme oluyor. Allah kolaylık versin, gönlünce olsun her şey .
Teşekkür ederim canım masa örtüm yine Bernardo :) 83 liraya aldım peçetelerini almadım onun yerine English home dan dantel peçeleter aldım daha romantik oldu.Evet mobilya bi kere alıcaz güzel olsun,kaliteli olsun derken insanın aklı karışıyor.Amin canım Allah bütün yeni evleneceklere kolaylıklar versin

kızlar bu köşe takımımız daha önce almıştık şimdi kutulu bi şekilde evimize gelmeyi bekliyor.Doğtaş da vinci modeli
$b_dogtas_kampanya.webp

Uzuuun zamandırr ekleyemiyodum çeyizciklerimi kızlar bunlarda benim yeni aldıklarım :6:
Meze servislerim 4 taneler ikea
$10092011863.webp
Taç Outlet'ten aldığım pamuk saten nevresim
$10092011862.webp
$10092011861.webp
Bu da Taç Outlet'ten yine pike ve yastık kılıfı
$10092011860.webp
$10092011859.webp
Pijama üstüm
$10092011858.webp
Folyoluğum Gondol
$10092011857.webp
Tupperware Mikrofiber bezlerim
$10092011856.webp
İkea servislerim fırsat reyonundan aldım :33:
$10092011855.webp
Pijamam h&m
$10092011854.webp
Linens Günlük yatak örtüm
$10092011853.webp
$10092011852.webp
:53:

Alla hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım. hepsi birbirinden güzeller.

ssedoshh
canım güle güle kullan,herşeyin çok güsel..
teşekkür ederim canım :71:
fragaria_vesca
aldıkların çok güzel çok zevklisin hele koltuk takımına bayıldım güle güle kullan canm
çook teşekkür ederim canım :71: koltuk takımımı bende çok seviyorum bi an önce haziran gelsede kullansam

banyo takımların çok hoşuma gitti tabi hepsi çok güzeel güle güle kullan

ay ben topikciğimi cook ihmal etmısım :4: ama düğün tarihi yaklastıkca baska seylere para ayırmaktan ceyızcıklere kalmıyo :5: ama yavas yavas eksıklerımı de tamamlamam lazım :18:

Back
X