bunlarda benim çeyizciklerim :)

Masamızla sandalyelerimiz bi de tv ünitesi alıcam vitrin konsol falan hoşlanmıyorum ama tv ünitesinin çekmeceleri bol olmalı yoksa eşyalarım sığmaz

Canım çeyizlerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
Bana mesaj atmışsın ama ben mesaj gönderemiyorum istersen burdan yazarım bi sakıncası yoksa tabi?

Canım bide gelin ayakkabılarını çok ço kbeğendim güle güle giy inş. tarzıma çok uygun nerden ve kaçaaldını paylaşabilirmisin.

lovewinning
Canım çeyizlerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
Bana mesaj atmışsın ama ben mesaj gönderemiyorum istersen burdan yazarım bi sakıncası yoksa tabi?
Amin canım inşallah teşekkür ederim.Yazabilirsin tabikii sevinirim

bal_bocegi
Canım bide gelin ayakkabılarını çok ço kbeğendim güle güle giy inş. tarzıma çok uygun nerden ve kaçaaldını paylaşabilirmisin.
Çok teşekkürler canım Ayakkabılarımı Forumdaki h&t Elisse den aldım indirim var şuan 376 tl den 220 ye düşmüştü aslında biraz pahalı ama ben çook beğendim ve çok rahatlar
Masamda Doğtaş

Amin canım inşallah teşekkür ederim.Yazabilirsin tabikii sevinirim

Yazıyım o zaman canım benim gelinliğim daha dikim aşamasında eminönünde alvons moda die bi mağaza var oraya diktiriyorum gelinlik+duvak+tarlatan+çiçek+tacı hepsi 1000 tl cikk
cumartesi ikinci provam var inşallah Bitince eklerim resimlerimi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım bekliyorum merakla çok güzel bi seçim olmuş

İnşallah canım heerşeyy istediğin gibi olur ben de peşindeyim istediğim gibi bulamazsam bunu diktiricem tabi biraz değişiklikle kelebek kol falan istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…