çok teşekkür ederim uyarın için sürücem en kısa zamanda tırnak parlatıcısını.Ben de taşlara pek güvenemedim açıkçası o yüzden bi de düz siyah bi takım aldım artık hevesimi alana kadar kullanırım pembelerinehir1001
banyo setimiz aynı. çeyizimde almıştı annem ama ben hiç memnun kalmadım. taşları çok çabuk döküldü. ayrıca yaldızlı yerleri anlamsız bir şekilde yeşil rengi aldı kısa sürede. ben değiştirdim bile. umarım senin şansın iyi olur da memnun kalırsın. birde taşlara tırnak parlatıcısı sür kullanmadan. benim düştü diyince satıcı keşke sürseydin dedi aklında olsun
güle güle kullan canım allah mesut etsin
Teşekkür ederim canım masa örtüm yine Bernardo :) 83 liraya aldım peçetelerini almadım onun yerine English home dan dantel peçeleter aldım daha romantik oldu.Evet mobilya bi kere alıcaz güzel olsun,kaliteli olsun derken insanın aklı karışıyor.Amin canım Allah bütün yeni evleneceklere kolaylıklar versinAlmila07
Masa örtüne bayıldım :) Nerden aldın ve tabii ki ne kadara ? :)
Ayrıca evet, malum mobilyayı alınca beğenmedim başka bir tane daha alayım diyemiyorsun :) Çeyizde bolca yedeğe kalacak malzeme oluyor. Allah kolaylık versin, gönlünce olsun her şey .
çok sağol canım amin inşallahperi_54
çok güzeller allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım amin Rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahsekerlik16
Alla hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım. hepsi birbirinden güzeller.
Teşekkürlerecm
Güle güle kullan hepsi çok güzeller
teşekkür ederim canımperin
maşallah güle güle kullan canımm
teşekkür ederim canımperin
maşallah güle güle kullan canımm
teşekkür ederim canımssedoshh
canım güle güle kullan,herşeyin çok güsel..
çook teşekkür ederim canımfragaria_vesca
aldıkların çok güzel çok zevklisin hele koltuk takımına bayıldım güle güle kullan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?