bunlarda benim çeyizciklerim :)

çok teşekkür ederim uyarın için sürücem en kısa zamanda tırnak parlatıcısını.Ben de taşlara pek güvenemedim açıkçası o yüzden bi de düz siyah bi takım aldım artık hevesimi alana kadar kullanırım pembeleri

Teşekkür ederim canım masa örtüm yine Bernardo :) 83 liraya aldım peçetelerini almadım onun yerine English home dan dantel peçeleter aldım daha romantik oldu.Evet mobilya bi kere alıcaz güzel olsun,kaliteli olsun derken insanın aklı karışıyor.Amin canım Allah bütün yeni evleneceklere kolaylıklar versin

kızlar bu köşe takımımız daha önce almıştık şimdi kutulu bi şekilde evimize gelmeyi bekliyor.Doğtaş da vinci modeli

Uzuuun zamandırr ekleyemiyodum çeyizciklerimi kızlar bunlarda benim yeni aldıklarım
Meze servislerim 4 taneler ikea

Taç Outlet'ten aldığım pamuk saten nevresim

Bu da Taç Outlet'ten yine pike ve yastık kılıfı

Pijama üstüm

Folyoluğum Gondol

Tupperware Mikrofiber bezlerim

İkea servislerim fırsat reyonundan aldım

Pijamam h&m

Linens Günlük yatak örtüm

Alla hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım. hepsi birbirinden güzeller.

ssedoshh
canım güle güle kullan,herşeyin çok güsel..
teşekkür ederim canım
fragaria_vesca
aldıkların çok güzel çok zevklisin hele koltuk takımına bayıldım güle güle kullan canm
çook teşekkür ederim canım koltuk takımımı bende çok seviyorum bi an önce haziran gelsede kullansam

banyo takımların çok hoşuma gitti tabi hepsi çok güzeel güle güle kullan

ay ben topikciğimi cook ihmal etmısım ama düğün tarihi yaklastıkca baska seylere para ayırmaktan ceyızcıklere kalmıyo ama yavas yavas eksıklerımı de tamamlamam lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…