Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımmm hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah cicilerimizisasmalik
canım herseyını gule gule kullan hepsı cok hos coğu seyımızde aynı zevklerımız tutuyor Rabbim tez zamanda kullanmanı nasıp etsın banyo paspasına bayıldım grı olana cok sıkk lıptonun cay bardaklarını da cok begenıyorum ama cok pahalı oldugu ıcın almamıstım sen ne guzel ındırımden almıssın tekrar ıyı gunlerde kullan canım benım
oldu gercekten bikac parca daha alınacak var borcamlar,maşalar,camasır kurutmalıgı,utu masası falanplasebo
çeyizin epey olmuş.. hepsinide beğendim
düğün ne zamn ?
teşekkür ederim beğenmene sevindim.Platformlar gerçekten rahat oluyor denedim baya da dolaştım mağazada sanki topukluyla yürümüyomuşum gibi geldi hoşuma gitti.Gelinlik :2: beğenemiyorummm Fatih'in altını üstüne getirdim sadece 1 model denedimplasebo
güzelmiş ayakkabıların
bende platform ayakkabı giymiştim ve acayip rahat ettim
gelinlik ne alemde peki ?
Büyük ihtimal prenses model kalp yaka bişey olucak bulamazsamda diktiricem artık kafamdaki modeliplasebo
denedikçe bi fikrin oluşmaya başalr daha varmış zaten düğününne karar verirsin aklında illaki bi tarz vardır
Teekkür ederimadinneydi
cok güzel hersey:)
Kalp yaka kelebek kol istiyorum kısmetse cnmplasebo
bu seene dantel kollarda çok moda
çok zarif duruyo
Teşekkür ederim canım inş.Evet Temmuzda ama jartiyer giyicemayyy çok guzelmıs papılerın yesınler gule gule kullan canım senın dugun temmuzda degılmıydı neden kapalı bır modal sectın kı çorap mı gıyıceksın