• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

:nazar: canım herseyını gule gule kullan hepsı cok hos coğu seyımızde aynı zevklerımız tutuyor Rabbim tez zamanda kullanmanı nasıp etsın banyo paspasına bayıldım grı olana cok sıkk lıptonun cay bardaklarını da cok begenıyorum ama cok pahalı oldugu ıcın almamıstım sen ne guzel ındırımden almıssın tekrar ıyı gunlerde kullan canım benım:16:

sasmalik
canım herseyını gule gule kullan hepsı cok hos coğu seyımızde aynı zevklerımız tutuyor Rabbim tez zamanda kullanmanı nasıp etsın banyo paspasına bayıldım grı olana cok sıkk lıptonun cay bardaklarını da cok begenıyorum ama cok pahalı oldugu ıcın almamıstım sen ne guzel ındırımden almıssın tekrar ıyı gunlerde kullan canım benım
Teşekkür ederim canımmm hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah cicilerimizi :nazar:

o çay bardaklarını nerden aldınız acaba çay reklamlarında görüyorum hoşuma gidiyor

Bunlarda son aldığım tupperlarım
$TUPPERWARE-EKO-TABAKLAR-4LU__47221248_0.webp
$TUPPERWARE-YAGDANLIK-COK-UCUUUUZZ__43718479_1.webp
$images.webp
:nazar:

güzelmiş ayakkabıların
bende platform ayakkabı giymiştim ve acayip rahat ettim
gelinlik ne alemde peki ?

plasebo
güzelmiş ayakkabıların
bende platform ayakkabı giymiştim ve acayip rahat ettim
gelinlik ne alemde peki ?
teşekkür ederim beğenmene sevindim.Platformlar gerçekten rahat oluyor denedim baya da dolaştım mağazada sanki topukluyla yürümüyomuşum gibi geldi hoşuma gitti.Gelinlik :2: beğenemiyorummm Fatih'in altını üstüne getirdim sadece 1 model denedim :14:

denedikçe bi fikrin oluşmaya başalr daha varmış zaten düğününne karar verirsin aklında illaki bi tarz vardır

plasebo
denedikçe bi fikrin oluşmaya başalr daha varmış zaten düğününne karar verirsin aklında illaki bi tarz vardır
Büyük ihtimal prenses model kalp yaka bişey olucak bulamazsamda diktiricem artık kafamdaki modeli

sasmalik
ayyy çok guzelmıs papılerın yesınler gule gule kullan canım senın dugun temmuzda degılmıydı neden kapalı bır modal sectın kı çorap mı gıyıceksın
Teşekkür ederim canım inş.Evet Temmuzda ama jartiyer giyicem :17: pişmezseem tabi :1: Bi tane daha fuşya almayı düşünüyorum tatlım düğünde bunları giyicem salon klimalı nasılsa fotoğraf falan çekilirkende fuşyaları giyicem onlar açık olur muhtemelen bi de benim ayaklar 35 numara olunca zor buluyorum ayakkabı kendime bunları da görünce aşık oldummm nerdeyde papilerimle yatıcam :1:

Back
X