bunlarda benim buzdolabı süslerim

E

efetubi

Ziyaretçi
biraz tutkallı hamur wernik we el becerisi işte bu kadar

naniknanik

sunp0128a.jpg

sunp0127.jpg

sunp0126.jpg

sunp0125w.jpg

sunp0124n.jpg

sunp0123.jpg

sunp0122.jpg

sunp0121.jpg

sunp0120.jpg

sunp0119.jpg

sunp0118.jpg

çok güsel olmuşşş emeğine sağlık...yaratıcı ve paratik fikirler :):):):)

ayy hepsi birbirinden şirin olmuş ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler... yerimseniben

Harika olmuşlarr emeğine sağlıkkk..o bebekleriinii nasıll yaptınn anlatırmıısın birazzzzemuszemus

ay resimler net olmamasına rağmen çok şirin şeyler yapmışsın
ellerine sağlık canım pek güzeller :)

Harika olmuşlarr emeğine sağlıkkk..o bebekleriinii nasıll yaptınn anlatırmıısın birazzzzemuszemus

simdi bi hamur yapıyoruz un tuz zeytin yagı tutkal normal sert mantı hamuru gibi onu yuwarlak bi sekilde kafaya uygun büyüklükte acıyoruz 1 güne kuruyor kuruyunca gazlı kalemde olabilir ama ben guaj boya kullanıorum yüzünü çizik normal wernikle wernikliyoruz dikdörtgen bi kumas parcasını iki ucundan dikiyoruz ucunu büzüyoruz buda elbisesi kollar bacaklarda eski ayakkabı bagcıklarımdı ilk yaparken onları uygun boyda kesip beyaz naylon corap ile el yapıoruz dikiyoruz hepsinii monte ediyoruz bebek sacı içinde orlon iplilerden 23 tane serce parmak boyunda kesip tam ortasından baglayıp yapıstırıyooruz arkasınada sucunun tüpçünün pidecinin werdiği uyduruk mıknatıslı seyleri yapıstırıyorz işte bu kadar fotograf makinemin ayarlarını yapınca yapılısı anlamadıysan cekip yollarımmm cnm kolay gelsin

kızlar fotolar kötü berbat ama foto mak nem beni deli etti çekmiyor bi türlü almanca ayar yapmakla ugrasıom kusura bakmayın
opuyorumnanaktan

Çok güzel olmuş elinize sağlık bende hamburger yapmıştım

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık böyle süsleri bende çok seviyorum ama malesef kızım onları hep oyuncak sanıyor ve alana kadarda başımın etini yiyor durmuyorlar benim dolaptamafoldumben

çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık böyle süsleri bende çok seviyorum ama malesef kızım onları hep oyuncak sanıyor ve alana kadarda başımın etini yiyor durmuyorlar benim dolaptamafoldumben

belki kendi emeği die kırmaz şutarafagitti

super olmuşlar ellerin sağlık canım gule gule kullan

X