Bunlarda benden :)

Bilmiyorumki daha mı uygundu şimdi siteye girip bi bakıp toplayayım aldıklarımı. Essensonun da var beyazı da greenpan'ın da var canım GreenPAN Dubai Beyaz diye geçiyor modeli hatta bu..

buarada bende green panleri %50 indirimden aldım ama sen daha uyguna almışsın sanırım,zam gelmiş olabilirde bilmiyorum artık.

Şimdi internet sitesinden baktım aldıklarıma

Tavalar sırayla 28, 26, 24cm fiyatları da 99 - 89 - 79 TL! Sahan 69 tl. tencerelerde 26 ve 24 cm 149 ve 129 tl... Toplaaaaam 614 TL yarısı 307.. Zam yok sanırım..

ok cnm kazık yememişim. sevindim çok saol

buarada bende baktım internete, yansıtmamışlar indirimi

green panin beyazları da varmış ama stoklarında bile yok.kısmet değilmiş

ok cnm kazık yememişim. sevindim çok saol

buarada bende baktım internete, yansıtmamışlar indirimi

green panin beyazları da varmış ama stoklarında bile yok.kısmet değilmiş

Rica ederim canım güle güle kullan aldıklarını tekrar inşallah memnun kalırız

şimdi gidip anneme de alıcaz bakalım pilav tenceresi.annem memnun kalırsa bizde kalırız inş

her şey çok güzel, ben bayıldım yani
küçük ev aletlerini ben de bekletiyorum renk kararsızlığından dolayı, önce gri diyordum, sonra kırmızıya kaydı gönlüm şimdi de bi süre sonra bıkarım gibi geliyor kırmızıdan..
gönlünce kullan hepsini...

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
Bende önce kırmızı diyordum şimdi de gri diyorum bakalım son kararımız ne olcak

Biraz önce limangodan cervenin bardağını aldım. Bievde de bu modeli beğenmiştim günlük olsun diye, görünce aldım hemen..

3lü set olarak satılıyordu.. 2 set alıp 6ya tamamladım..Hediye çekim de vardı süper oldu

Son düzenleme:
:) Ne şirin bardaklar böyle. Güle güle kullan !
Bu arada kaçırmış olabilirim ama tekrar sorayım, Minimal'in nevresimlerini ne yaptın, hangisinde karar kıldın ?

:) Ne şirin bardaklar böyle. Güle güle kullan !
Bu arada kaçırmış olabilirim ama tekrar sorayım, Minimal'in nevresimlerini ne yaptın, hangisinde karar kıldın ?

Teşekkür ederim canım :) Günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum :)

Minimal'e gelince kuzenim geçen burda bir mağazada da satıldığını söyledi bi oraya bakıcam önce fiyat daha uygun mu diye.. O yüzden daha karar veremedim internetten alırsam mavi ve pembeyi alıcam herhalde.. Alınca paylaşırım hemen

Canım kahvaltı takımını çok beğendim.
Girdim sitesine ama bulamadım(
Ne kadara aldın sorabilir miyim?

Ah, yaramı deştiniz
Ben de o kahvaltı takımının peşine düştüm de ne yazık ki olumlu bir cevap alamadım, üretilmiyormuş artık. Neden böyle bir karara vardılar bilemiyorum(

Mağazada muhtemelen daha çok çeşit vardır. Bekliyoruz o zaman :)

Çok beğendim herçekten. Güle güle kullan:))))

Ah, yaramı deştiniz
Ben de o kahvaltı takımının peşine düştüm de ne yazık ki olumlu bir cevap alamadım, üretilmiyormuş artık. Neden böyle bir karara vardılar bilemiyorum(

Çok teşekkür ederim canım Almia benden önce cevap vermiş ama maalesef üretimde yok artık ben alalı 1 yıl oldu ben aldığımda da üretimi durmuştu ama ben burda tesadüfen bulup almıştım. Hatta 12ye tamamlamak için 2 takım yaptım biri teşhir ürünüydü yine de aldım.. Ozaman 210du fiyatı, ikinciye %50 indirimle almıştım.. Keşke durdurmasalarmış üretimini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…