cnm malesef şimdide beyazları yok,hiçbir mağaza da kalmamış, zaten beyazların markası green pan değildi.onların markası essensoydu.
buarada bende green panleri %50 indirimden aldım ama sen daha uyguna almışsın sanırım,zam gelmiş olabilirde bilmiyorum artık.
bu indirim sadece pazar gününe kadar geçerli belkide internete yazmamışlardır...
buarada bende green panleri %50 indirimden aldım ama sen daha uyguna almışsın sanırım,zam gelmiş olabilirde bilmiyorum artık.
ok cnm kazık yememişim. sevindim çok saol
buarada bende baktım internete, yansıtmamışlar indirimi
green panin beyazları da varmış ama stoklarında bile yok.kısmet değilmiş
şimdi gidip anneme de alıcaz bakalım pilav tenceresi.annem memnun kalırsa bizde kalırız inş
her şey çok güzel, ben bayıldım yani
küçük ev aletlerini ben de bekletiyorum renk kararsızlığından dolayı, önce gri diyordum, sonra kırmızıya kaydı gönlümşimdi de bi süre sonra bıkarım gibi geliyor kırmızıdan..
gönlünce kullan hepsini...
gule gule kullan bardakalrın cok sık canım
:) Ne şirin bardaklar böyle. Güle güle kullan !
Bu arada kaçırmış olabilirim ama tekrar sorayım, Minimal'in nevresimlerini ne yaptın, hangisinde karar kıldın ?
Canım kahvaltı takımını çok beğendim.
Girdim sitesine ama bulamadım(
Ne kadara aldın sorabilir miyim?
Teşekkür ederim canım :) Günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum :)
Minimal'e gelince kuzenim geçen burda bir mağazada da satıldığını söyledi bi oraya bakıcam önce fiyat daha uygun mu diye.. O yüzden daha karar veremedim internetten alırsam mavi ve pembeyi alıcam herhalde.. Alınca paylaşırım hemen
Çok beğendim herçekten. Güle güle kullan:))))
Canım kahvaltı takımını çok beğendim.
Girdim sitesine ama bulamadım(
Ne kadara aldın sorabilir miyim?
Ah, yaramı deştiniz
Ben de o kahvaltı takımının peşine düştüm de ne yazık ki olumlu bir cevap alamadım, üretilmiyormuş artık. Neden böyle bir karara vardılar bilemiyorum(
Mağazada muhtemelen daha çok çeşit vardır. Bekliyoruz o zaman :)