Bunlarda benden :)

aa unuttum bak annem şimdi söledi; 50tane havlum,40 oyalı vs yemeni,20 namaz bezi,20 çetik,20 seccede,20tane lif,10tane ev terliğim,2tanede yün yorganım var yaaaaaaaaaaa:KK37:

missbery bnm çeyiz bitmiş ben daha bişi almıyorum.toz bezi yerinede annemin 20 sene önce yaptırdığı dantelleri kullanıcam

missberry konudaki sorumu cevapladığın ve özelden msj attığın için teşekkür ederim.

aslında bnm de aklımda evimle alakalı herşey belirgin. ama genede ev alınmadan hazırlık yapmak istemiorum. ben bembeyaz bi mutfak mor perde,mor lamba ve mor sandalye hayal ediyorum. ama aldığım evin mutfağı başka bi renkte olursa ve mutfakta yeni olursa kırdıramam değil mi? o yüzden elim kolum bağlı bişi alamıyorum.
aslında bende linens indirimlerini takip edip %50 indirimlerden 10tane nevresim,pike vs aldım :KK1: bide jumbo çatal bıçak takımım var,bi kaç battaniyem,tefal tavalarım.bol kek pasta malzemelerim,kahve fincanlarım,bardaklarım,bütün borcam serim,bol bol plastik kutularım var hatta 3 tane salon 3 tane yatak odası dantel takımım var yaaaaaaaaaa senin var mı?:KK1:

ay bnmde çeyizim bitmiş daha bişi almama gerekte kalmadı.

buarada benim kadar giyim indirimi konusunu takip ediyor olamazsın.rakip tanımıyorum bu konuda.hadi kapışalım

Rica ederim canım..Sen de güle güle kullan aldıklarını.. Ben al derken masa lamba ve perdeyi kastetmemiştim zaten onlar için tabiki evi beklersin.. Ama ben yine de beklerim mutfağım mora uygun olursa mor blender bulur alırım dersen sen bilirsin tabiki karar senin :KK1:

Ayrıca kıyafet konusunda kapışmaya da varım :KK34:

aa unuttum bak annem şimdi söledi; 50tane havlum,40 oyalı vs yemeni,20 namaz bezi,20 çetik,20 seccede,20tane lif,10tane ev terliğim,2tanede yün yorganım var yaaaaaaaaaaa:KK37:

missbery bnm çeyiz bitmiş ben daha bişi almıyorum.toz bezi yerinede annemin 20 sene önce yaptırdığı dantelleri kullanıcam

ah o danteller :KK1:

en son duyduğun giyim indirimini söyle bakalım,kapışalım

Tende kadınlar gününe özel %30 indirim vardı..
Marks & spencerda da 8 9 martta ikinci ürün %50 idi.. Hatta şimdi erkek reyonu için yapmışlar aynı indirimi bu 10-20 mart arası.. Mudo da internet mağazasına özel %20 indirim yapıyor.. Sezon ürünlerinde tabiki ama zaten şuan neredeyse tüm mağazalarda %50 ile 70 arası sezon sonu indirimi var zaten. Kapışmak için yanlış bi dönemi seçtik canım.. :KK51:

Son düzenleme:
Minimalden misafir için nevresim takımı almaya karar verdim.. Aslında tchibodan alıyım diyordum ama çarşafları hem ayrı satılıyordu hem de lastikliydi.. Umarım miniamal alıp sorun yaşayan kimse yoktur??

Bu mavi modeli alıyım diyorum ama diğer üçü arasından bir tane de daha seçim yapıcam. Yardım etmek ister misiniz? :97:

8698551804059_01_209x291.jpg

2430_kucuk.jpg
2419_kucuk.jpg
2420_kucuk.jpg

Minimalden misafir için nevresim takımı almaya karar verdim.. Aslında tchibodan alıyım diyordum ama çarşafları hem ayrı satılıyordu hem de lastikliydi.. Umarım miniamal alıp sorun yaşayan kimse yoktur??

Bu mavi modeli alıyım diyorum ama diğer üçü arasından bir tane de daha seçim yapıcam. Yardım etmek ister misiniz? :97:

8698551804059_01_209x291.jpg

Kısa bir aradan sonra merhaba :) Elbette fikir vermek isterim.
Mavilisi çok güzel. Bence gayet iyi bir seçim olacak ama diğer üçünü sevemedim :KK43:

Kısa bir aradan sonra merhaba :) Elbette fikir vermek isterim.
Mavilisi çok güzel. Bence gayet iyi bir seçim olacak ama diğer üçünü sevemedim :KK43:

Merhaba canım hoşgeldin :) Ben de maviye hemen vuruldum diğerleri arasından da bir tek morluya pek ısınamadım aslında onu da annem al diyor rengi solmaz çok yıkarsın misafir için olunca diyor :) ikinciyi beğendim aslında da onu da senin gibi annem beğenmedi :) bakıyorum cnm çok teşekkür ederim yazdığın için :)

evet cnm buaralar hep indirim var ama bazı indirimler o kadar özeldir ki hangi gün başladığı çok önemlidir.

örneğin
vakko çadır günleri :) daha kimselere msj gelmeden, ben mağazaı arayıp herkezden günler önce öğrendim
kotonda kadınlar günüe özel yeni sezonda %30 indirim vardı
watson da loreal ve maybeline de %40 ve rimelde %50 indirim vardı ve diğer kozmetikçilerde de bu taz indirim ler vardı
Burberry lacoste eren holding inrimide başlıyor

ASIL BOMBA ESSE de %50 İNDİRİM VAR HEMDE BÜTÜN YENİ ÜRÜNLERDE(elektronik hariç) son gün PAZAR

iki seçenek daha bulduk annemle..

2431_kucuk.jpg
2424_kucuk.jpg

Hoş buldum missberry :)
Morlusunu sevdim bu sefer :)
Ayrıca forumdan biri daha almıştı Minimal'den. Çok memnun kalmıştı. Umarım sende de sorun çıkmaz da güle güle kullanırsın :)

missberry ordamısın?
bende senin green panlerden aldım bugün. şimdi sen kaç parçasını 300 tl ye aldın? bende %50 indirimden aldım karşılaştırıyım bi.
bide bugün bi sürü şey aldım kendi çeyizime :KK9:

evet cnm buaralar hep indirim var ama bazı indirimler o kadar özeldir ki hangi gün başladığı çok önemlidir.

örneğin
vakko çadır günleri :) daha kimselere msj gelmeden, ben mağazaı arayıp herkezden günler önce öğrendim
kotonda kadınlar günüe özel yeni sezonda %30 indirim vardı
watson da loreal ve maybeline de %40 ve rimelde %50 indirim vardı ve diğer kozmetikçilerde de bu taz indirim ler vardı
Burberry lacoste eren holding inrimide başlıyor

ASIL BOMBA ESSE de %50 İNDİRİM VAR HEMDE BÜTÜN YENİ ÜRÜNLERDE(elektronik hariç) son gün PAZAR

Mağaza arayıp indirim öğrenecek kadar değilim ben evet cnm :KK1: Vakko indirimine sevinmiştim sevgilime alcaklarım vardı ama sadece outletlerde varmış burda da outlet yok :KK43: Essede sadece essonso ürünlerinde indirim var cnm.. Onlarda essenin kendi ürettiği ürünler ve en fazla şikayet aldıkları ürünler diye duymuştum..

missberry ordamısın?
bende senin green panlerden aldım bugün. şimdi sen kaç parçasını 300 tl ye aldın? bende %50 indirimden aldım karşılaştırıyım bi.
bide bugün bi sürü şey aldım kendi çeyizime :KK9:

Güle güle kullan canım :KK61: Ben 3 boy tava 1 sahan ve 2 boy tencereye 305 verdimm.. Sen kaç tane aldın?

canım ben esse mağazasına gittim bugün,indirim A dan Z ye bütün ürünlerde vardı. yani ayrım yoktu,o marka şu marka diye

canım ben esse mağazasına gittim bugün,indirim A dan Z ye bütün ürünlerde vardı. yani ayrım yoktu,o marka şu marka diye

Doğrudur tatlım sen gidip almışın, ben sitesine girip bakmıştım geçen greenpan soran arkadaşım için orda öyle yazıyordu hatta şimdi yanlış mı hatırlıyorum diye baktım halen öyle yazıyor değişmiştir siteyi yenilememişlerdir belki.. Greenpan'ın beyazlarını alsaydın keşke çok şıklar.. Ben alırken yoklardı şimdi olsa onlardan alırdım :97:

cnm malesef şimdide beyazları yok,hiçbir mağaza da kalmamış, zaten beyazların markası green pan değildi.onların markası essensoydu.

buarada bende green panleri %50 indirimden aldım ama sen daha uyguna almışsın sanırım,zam gelmiş olabilirde bilmiyorum artık.

bu indirim sadece pazar gününe kadar geçerli belkide internete yazmamışlardır...

X