missberry konudaki sorumu cevapladığın ve özelden msj attığın için teşekkür ederim.
aslında bnm de aklımda evimle alakalı herşey belirgin. ama genede ev alınmadan hazırlık yapmak istemiorum. ben bembeyaz bi mutfak mor perde,mor lamba ve mor sandalye hayal ediyorum. ama aldığım evin mutfağı başka bi renkte olursa ve mutfakta yeni olursa kırdıramam değil mi? o yüzden elim kolum bağlı bişi alamıyorum.
aslında bende linens indirimlerini takip edip %50 indirimlerden 10tane nevresim,pike vs aldımbide jumbo çatal bıçak takımım var,bi kaç battaniyem,tefal tavalarım.bol kek pasta malzemelerim,kahve fincanlarım,bardaklarım,bütün borcam serim,bol bol plastik kutularım var hatta 3 tane salon 3 tane yatak odası dantel takımım var yaaaaaaaaaa senin var mı?
ay bnmde çeyizim bitmiş daha bişi almama gerekte kalmadı.
buarada benim kadar giyim indirimi konusunu takip ediyor olamazsın.rakip tanımıyorum bu konuda.hadi kapışalım
aa unuttum bak annem şimdi söledi; 50tane havlum,40 oyalı vs yemeni,20 namaz bezi,20 çetik,20 seccede,20tane lif,10tane ev terliğim,2tanede yün yorganım var yaaaaaaaaaaa
missbery bnm çeyiz bitmiş ben daha bişi almıyorum.toz bezi yerinede annemin 20 sene önce yaptırdığı dantelleri kullanıcam
en son duyduğun giyim indirimini söyle bakalım,kapışalım
Minimalden misafir için nevresim takımı almaya karar verdim.. Aslında tchibodan alıyım diyordum ama çarşafları hem ayrı satılıyordu hem de lastikliydi.. Umarım miniamal alıp sorun yaşayan kimse yoktur??
Bu mavi modeli alıyım diyorum ama diğer üçü arasından bir tane de daha seçim yapıcam. Yardım etmek ister misiniz? :97:
Kısa bir aradan sonra merhaba :) Elbette fikir vermek isterim.
Mavilisi çok güzel. Bence gayet iyi bir seçim olacak ama diğer üçünü sevemedim
iki seçenek daha bulduk annemle..
evet cnm buaralar hep indirim var ama bazı indirimler o kadar özeldir ki hangi gün başladığı çok önemlidir.
örneğin
vakko çadır günleri :) daha kimselere msj gelmeden, ben mağazaı arayıp herkezden günler önce öğrendim
kotonda kadınlar günüe özel yeni sezonda %30 indirim vardı
watson da loreal ve maybeline de %40 ve rimelde %50 indirim vardı ve diğer kozmetikçilerde de bu taz indirim ler vardı
Burberry lacoste eren holding inrimide başlıyor
ASIL BOMBA ESSE de %50 İNDİRİM VAR HEMDE BÜTÜN YENİ ÜRÜNLERDE(elektronik hariç) son gün PAZAR
Hoş buldum missberry :)
Morlusunu sevdim bu sefer :)
Ayrıca forumdan biri daha almıştı Minimal'den. Çok memnun kalmıştı. Umarım sende de sorun çıkmaz da güle güle kullanırsın :)
missberry ordamısın?
bende senin green panlerden aldım bugün. şimdi sen kaç parçasını 300 tl ye aldın? bende %50 indirimden aldım karşılaştırıyım bi.
bide bugün bi sürü şey aldım kendi çeyizime
canım ben esse mağazasına gittim bugün,indirim A dan Z ye bütün ürünlerde vardı. yani ayrım yoktu,o marka şu marka diye