güle güle kullan cnm hepsi birbirinden güzel. konuyu açarken indirimlerden faydalanarak aldım demişsin. aklında kalanları nerden ve ne kadara aldığını veya ne derecede indirimden yararlandığını yazar mısın?
Teşekkür ederim canım sağol
Tabiki paylaşırım aklımda kalanları;
Esseden %50 indirimde greenpandan oluşturduğum seramik setimi 300 tlye aldım.
Geçen yaz Linensin nevresimlerinde %50 indirim vardı 526 liralık üç nevresimi 263e aldım.
Geçen yıl Tepe home'un bir haftasonu indirimde taçtan aldığım çift kişilik nevresim takımına 70 tl verdim.
Ev tekstili bul diye bir site var sürekli takip ediyorum genelde fiyatlar çok iyi ve ara ara güzel indrimler oluyor. Ordan Sarevin 87 liralık pike takımını 58 liraya aldım.. Days in colors örgü battaniyemi 185 liraya, taçta 300e satılan microgel yorganın aynısını 144 liraya, yine 80 liralık microgel yastıklarımı 46 liraya aldım.
Yine geçen yıl Martta Linensin %50 battaniye indiriminden çift kişilik battaniyemi 45 liraya, tek kişilik ama desenli battaniyemi de 50 liraya aldım.
Geçen ay boynerin internet sitesinden 229 liralık Philips blender setimi 164 e aldım. Herkese tavsiye ederim boyner ve ykm'nin online alışverişini! Boyner online alışverişte %15 indirim yapıyor! Çeyiz değil ama numara kalmayınca nine west ayakkabılarımı falan da ordan alıyorum ben :)
Mudodan aldıklarımı da hep indirimden aldım ve mudonun internet sitesinden..
Tupperwarelerimi gittigidiyordan getirttim çok uygun fiyatlara..
Kahvaltı takımımı 12ye tamamladım buyüzden bitme tehlikesini göze alarak bievin bi alana ikincisi %50 indirimini bekledim.. 210 liraydı tek set ikisini 325e aldım..
Korkmazın 89 parça setini yine indirimden aldım 230a gelmişti..
Bernardodan aldığım bıçak ver bardakları yazın indirimden aldım..
Yemek takımımı ve bardak setimi birlikte aldım bernarodan .. Yemek takımından 200 tl hediye çeki kazandım 2 set aldığım bardak setine 450 yerine 250 verdim üzerine 100 tl hediye çeki kazandım hala da harcamadım :)
Ütümü vatan bilgisayardan ne indirimiydi hatırlamıyorum ama 160 liraya aldım..
aklıma gelenler şimdilik bunlar canım.. Bilmiyorum ne kadar zamanda tamamlaman gerekiyor ama takip edersen çok güzel indirimlere denk geliyorsun.. Umarım yardımcı olabildim..