Bunlarda benden :)

Yarın Biev'i arayayım da verdiğin kodları bir sorayım belki şansım yaver gider :)
Müjdeli haberle dönebilirim umarım. Çok teşekkürler cevabın için :) Linensleri de takipteyim :)

İnşallah canımm müjdeli haberini bekliyorum ozaman :))

Çeyizlerine bayıldım, harikalar canım
Sana sormak istediğim şeyler var, Bernardo bardak takımlarını alalı çokmu oldu canım,gitsem bulabilirmiyim hani:97: fiyatını öğrenebilirmiyim ayrıca tupperware sebze, meyve saklama kaplarını ne kadara aldın canım?

Teşekkürler canım beğenmene sevindim

Bernardodan bardakları bu yaz aldım indirimde.. Hala var ama bulabilirsin yani :) Şimdi fiyatı 44.5 tl ben 30a almıştım.. Tupperwarelerden de sanırım tinimini hanımları soruyosun internetten getirttim biri 1.6 lt diğeri 2 lt birini 19 dierini 24e aldm..

hepsi çok güzel..

Teşekkür ederimm

Son düzenleme:
Ne yazık ki müjdeli haber veremiyorum missbery. Aradım Biev'i , üretimi yokmuş artık. Şansıma denk gelirse artık

İnan gerçekten üzüldüm canım keşke durdurmasalarmıış böyle bi ürünün üretimini :97: İnşallah sende biryerde denk gelirsin benim gibi...

Çeyizinizin hepsi çok güzel ve şık.Inşaallah hayır getirir size..

Büyük bir aşka şahit olsunlar.

Çeyizinizin hepsi çok güzel ve şık.Inşaallah hayır getirir size..

Büyük bir aşka şahit olsunlar.

Sağol canım çok teşekkür ederimm Bayıldımmm yazdığına evet inşallah büyük bir aşka şahit olurlar zaten büyük bir aşkla alındılar

Dün aldğım bornoz setim..Home Sweet Home'dan aldım.. Aslında taçın modellerini çok beğeniyordum ama ikiside toprak rengi yada ikiside gri aradığım için bunu görünce aldım.. Bir de bedeninde small seçeneği var..

Bu internetten resmi..

Bu da benimki..

tühh ya geç kalmışım, ben de sana bir marka tavsiye edecektim

öncelikle tüm çeyizini ve bornoz setini güle güle kullan, çok gzel seçimler yapmışsın...
ben de sana "Gül Güler" markasını tavsiye edecektim bornoz seti için; ben oradan aldım...çok şık ve sadeler...benim aldığım model "dantelli bornoz sümbül" diye geçiyor, websitesinden bakabilirsin...
dantel denildiğine bakma çok sade ve şık, sadece boyun ve kol uçlarında detayları var...

belki en azından diğer arkadaşlar için bir fikir olur...
bildiğim kadarıyla İstanbulda nişantaşı ve bağdat caddesinde mağazaları var; ben Antalya'ya gittiğimde (annemler orada), bu markayı satan bir corner'dan almıştım. çook ciciler

Öncelikle ben de çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim Sitesinden baktım bornozuna güzelmiş sende güle güle kullan :) Ancak ben spor birşey arıyordum. Home sweet homeda da aynı dantelli modeller vardı ama bunu tercih ettim.. Birazda pahalı seninki sanırım teki 249 yazıyor ben bunu hem erkek bornozu hem bayan hem de banyo ve baş havluları ve terlikten oluşan setiyle 269a aldım :)
Ancak seninki de kaliteli ve şık, danteli sevenler için tabiki bir fikir olur sağol tatlım..

güle güle kullan cnm hepsi birbirinden güzel. konuyu açarken indirimlerden faydalanarak aldım demişsin. aklında kalanları nerden ve ne kadara aldığını veya ne derecede indirimden yararlandığını yazar mısın?

Teşekkür ederim canım sağol Tabiki paylaşırım aklımda kalanları;
Esseden %50 indirimde greenpandan oluşturduğum seramik setimi 300 tlye aldım.

Geçen yaz Linensin nevresimlerinde %50 indirim vardı 526 liralık üç nevresimi 263e aldım.

Geçen yıl Tepe home'un bir haftasonu indirimde taçtan aldığım çift kişilik nevresim takımına 70 tl verdim.

Ev tekstili bul diye bir site var sürekli takip ediyorum genelde fiyatlar çok iyi ve ara ara güzel indrimler oluyor. Ordan Sarevin 87 liralık pike takımını 58 liraya aldım.. Days in colors örgü battaniyemi 185 liraya, taçta 300e satılan microgel yorganın aynısını 144 liraya, yine 80 liralık microgel yastıklarımı 46 liraya aldım.

Yine geçen yıl Martta Linensin %50 battaniye indiriminden çift kişilik battaniyemi 45 liraya, tek kişilik ama desenli battaniyemi de 50 liraya aldım.

Geçen ay boynerin internet sitesinden 229 liralık Philips blender setimi 164 e aldım. Herkese tavsiye ederim boyner ve ykm'nin online alışverişini! Boyner online alışverişte %15 indirim yapıyor! Çeyiz değil ama numara kalmayınca nine west ayakkabılarımı falan da ordan alıyorum ben :)

Mudodan aldıklarımı da hep indirimden aldım ve mudonun internet sitesinden..

Tupperwarelerimi gittigidiyordan getirttim çok uygun fiyatlara..

Kahvaltı takımımı 12ye tamamladım buyüzden bitme tehlikesini göze alarak bievin bi alana ikincisi %50 indirimini bekledim.. 210 liraydı tek set ikisini 325e aldım..

Korkmazın 89 parça setini yine indirimden aldım 230a gelmişti..

Bernardodan aldığım bıçak ver bardakları yazın indirimden aldım..

Yemek takımımı ve bardak setimi birlikte aldım bernarodan .. Yemek takımından 200 tl hediye çeki kazandım 2 set aldığım bardak setine 450 yerine 250 verdim üzerine 100 tl hediye çeki kazandım hala da harcamadım :)

Ütümü vatan bilgisayardan ne indirimiydi hatırlamıyorum ama 160 liraya aldım..

aklıma gelenler şimdilik bunlar canım.. Bilmiyorum ne kadar zamanda tamamlaman gerekiyor ama takip edersen çok güzel indirimlere denk geliyorsun.. Umarım yardımcı olabildim..

missberry herşeyin çok güzel ve harika indirimler yakalamışsın.ben indirim manyağıyım diye geçiniyorum. senin yanında sıfır kaldım. ya herşeyin o kadar güzel ki bide hep indirimden almışsın.kendimi çok kötü hissettim.bnm alışveriş indirimi yakalama huyum sadece giyimde kalmış bunu anladım. hele o super ötesi philips blender setini çok uyguna almışsın.aynını bende almak istiyorum.ama herşeyim evime uysun istiyorum.ev alınmasını beklediğim için hiç bişi alamıyorum.

senin yerinde olsam bi indirim konusu açıp,indirimleri gördükçe paylaşırdım.yada bi daha bi indirim görürsen benimlede paylaşabilirsin dediğin sitelere hemen üye oluyorum

bide green pan dediğin içi porselen tencereler galiba.annem gitti bana hep tefalden aldı. bi kaçtane de sağlıklı bişiler alıyım bari.tavsiye ediyorsun değilmi?

Canım öncelikle çok teşekkür ederim Dediğim gibi acele almak zorunda olmadığım için herşeyi takip ederek aldım, ama indirimde şu varmış şunuda alıyım diye de almadım.. Sadece beğendiğim şeylerin indirime girmesini bekledim, tarzını beğendiğim mağazaları takip ettim..

Aslında çeyiz ürünleriyle ilgili kampanyaları paylaşalım diye başlık var burada orayı takip ettim zaman zaman ben de yazdım..Dilersen o başlığı takip et :) Ayrıca kıyafet mağazalarındaki indirimlerde de çok başarılıyımdır :)

Evine uygun olma meselesine gelince.. Ben de baharatlık ekmeklik ve küçük ev aletlerimi bu yüzden alamadım.. Kırmızı mı gri mi olsun diye ama blenderın da mutfağa uygun olmasına gerek yok diye düşünüyorum :) gri her mutfağa uyar, kırmızı takıntın yoksa grili siyahlı bir mutfak oluşturabilirsin ki son günlerde bende artık böyle yapmayı düşünüyorum..

Örneğin yatak odasını beyaz alıcam beyaz oda yapıcam dedim ben hep..Bu yüzden alırken hep çok renkli güllü çiçekli olmasın (beyaza zaten herşey uyar ama) rengarenk olmasın odam dedim..Maviyi severim mavi aldım, ağır renkler seçtim diğerlerinde..Demek istediğim ne istediğini biliyorsan son ana bırakma derim al yavaş yavaş.. Ben geriye dönüp bakınca şunu da niye almışım dediğim hiçbirşey almamışım..

Greenpan seramik tencere evet ben güvenip aldım ama sana al diye tavsiye edemem çünkü henüz kullanımını bilmiyorum canım :)

Son düzenleme:
missberry konudaki sorumu cevapladığın ve özelden msj attığın için teşekkür ederim.

aslında bnm de aklımda evimle alakalı herşey belirgin. ama genede ev alınmadan hazırlık yapmak istemiorum. ben bembeyaz bi mutfak mor perde,mor lamba ve mor sandalye hayal ediyorum. ama aldığım evin mutfağı başka bi renkte olursa ve mutfakta yeni olursa kırdıramam değil mi? o yüzden elim kolum bağlı bişi alamıyorum.
aslında bende linens indirimlerini takip edip %50 indirimlerden 10tane nevresim,pike vs aldım bide jumbo çatal bıçak takımım var,bi kaç battaniyem,tefal tavalarım.bol kek pasta malzemelerim,kahve fincanlarım,bardaklarım,bütün borcam serim,bol bol plastik kutularım var hatta 3 tane salon 3 tane yatak odası dantel takımım var yaaaaaaaaaa senin var mı?

ay bnmde çeyizim bitmiş daha bişi almama gerekte kalmadı.

buarada benim kadar giyim indirimi konusunu takip ediyor olamazsın.rakip tanımıyorum bu konuda.hadi kapışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…