Bunlarda benden :)

1300 mü? Süpermiş. Bizim aldığımızda kombi tipi olanla 200 lira fark vardı arasında..
Bzimki de indirimle 1900 e falan geldi ama 1300 çok iyimiş.. Ben kesin alırdım hemen :)
Kombi tipi öncelikle çok güzel görünüyor ben çok istedim. Öyle de şu özellik bu öezllik diye deli gibi araştırmadım herşeyi..
Ancak hem içindeki sebzelik küçük geldi hem de annem bir pasta yaptın dondurucan nasıl koyucan bu buzluğa dedi.. Ve kombi tipi annemden veto yedi :) Ben de çok ısrar etmedim. Hiç pişman değilim.
Bulaşık makinem ve çamaşır makinemse süper. Çok memnunum ikisinden de.. Hele bulaşık makinem okadar sessiz ki ilk çalıştırdığımızda çalıştıramadık sandık meğer bizim konuşmalarımızdan duymuyormuşuz çalıştığını :)

Çok teşekkür ederim ayrıca daha güzelleri sana olsun inşallah. Gönlünden geçenlerin hepsi

Çok sağol canım benim
Daha iyileri güzelleri senin olsun inşallah :)
Valla süper yapmışın gördüm bgn siteden eklerken indirmli fiyatını :) Sende güle güle kullan hiç pişman olmucaksın emin ol..

Canım koltuk takımın da çok güzel ben de bu tarz istiyorum bayıldım Luka koltuk takımına. Canım son sorum bunları nakit mi taksitli mi aldınız. Çok soru sordum galiba yordum seni

Evet canım ben de çok beğenerek aldım.. Siteden beğenmiştim ama çok pahalı gelmişti..
Kısmettimmiş demekki ya da okdar çok istemişimki mağazada özel indirimli üründü denk geldi..
Ama liste fiyatına asla o parayı verip almazdım..
Son sorun olmasın sor canım :) Biz zaten burda herşeyi birbirimize yardımcı olmak için paylaşmıyormuyuz
Peşinde daha karlı oluyor diye nakit aldık cnm..

tatlm güle güle otur çok beğendim hepsini harikaaa
city köşe takımını katalog fiyatından mı aldn..ne kdr tuttu mrk ettm de
bu kdr güzel seyler aldıysan sorulara maruz kalmaya da alışıcaksnnn

Çok sağol canım teşekkür ederim
Tabiki sorun ben de zamanında burdan yardım alarak çok şey aldım
Katalog fiyatı ne bilmiyorum ama 2200e aldık köşe takımını.
Ama ben birde o ingilizce yazılı kırlent kumaşından dönmeli puf yaptırdım o da tam emin değilim ama 900e fln oldu sanırım.

Bilgden resim ekleyebilsem eklicem ama beceremedim..

Ay canım ya bayıldım eşyalarına :)
Maşallah tekrar tekrar :) Allah nazarlardan saklasın :)
Hele Luka koltuk takımın harika :)

canım gule gule yerlesırsın umarım evıne oturma odası ıcın aldıgın koltuk cok guzel bayıldım cokta rahat gozokuo

sizi gördükçe özeniyorum bendee::) çok güzel çeyizlerinn güle güle kullan cnmmm

Ay canım ya bayıldım eşyalarına :)
Maşallah tekrar tekrar :) Allah nazarlardan saklasın :)
Hele Luka koltuk takımın harika :)

Çok sevindim beğenmene canm :)
Benimde keşke dediğim hiçbirşey olmadı çok şükür :)
Luka takımıda dedim ya tamamen kısmet meselesi

canım gule gule yerlesırsın umarım evıne oturma odası ıcın aldıgın koltuk cok guzel bayıldım cokta rahat gozokuo

Sağol canım :) Evet koltuk çok rahat :)
2ay oldu evlendim yerleştim evime ben :)

sizi gördükçe özeniyorum bendee::) çok güzel çeyizlerinn güle güle kullan cnmmm

Sağol canım :)
Daha güzelleri senin olsun inşallah

hayırlu ugurlu olsun hepsi:)

çatal kepçe vb gibi mutaf eşyalarının ucları plastikmi. onlar yanmazmı:S

mobilyaların ve beyaz eşyalarında çok güselmiş canım,güle güle kullanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…