Canım bulaşık makinen ve buzdolabın bizim belirlediğimiz modeller arasında ve ben de şuan kombi tipi mi yoksa bu model mi karar veremiyorum gerçekten. Ayrıca indirim fırsatı da yakaladık bu model için 1300 TL çok iyi fiyat değil mi? Ama kombi tipi alırsak böyle bir indirim olmayacak. Biz çamaşır makinesini Samsung alalım dedik bakalım topik açacağım galiba :) Emeğin için çok teşekkürler. Maşallah diyorum Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah canım.
Evin tam istediğim gbii olmuşa benziyo:)) Mutlulukla otur inşallah beyaz eşyaları bizde siemensden alıcaz şu an sadece kampanyada iken senin de aldığın çamaşır mak. aldımm :)) Güle güle mutlulukla otur inşallah:))
Canım koltuk takımın da çok güzel ben de bu tarz istiyorum bayıldım Luka koltuk takımına. Canım son sorum bunları nakit mi taksitli mi aldınız. Çok soru sordum galiba yordum seni
tatlm güle güle otur çok beğendim hepsini harikaaa
city köşe takımını katalog fiyatından mı aldn..ne kdr tuttu mrk ettm de
bu kdr güzel seyler aldıysan sorulara maruz kalmaya da alışıcaksnnn
Ay canım ya bayıldım eşyalarına :)
Maşallah tekrar tekrar :) Allah nazarlardan saklasın :)
Hele Luka koltuk takımın harika :)
canım gule gule yerlesırsın umarım evıne oturma odası ıcın aldıgın koltuk cok guzel bayıldım cokta rahat gozokuo
sizi gördükçe özeniyorum bendee::) çok güzel çeyizlerinn güle güle kullan cnmmm
hayırlu ugurlu olsun hepsi:)
çatal kepçe vb gibi mutaf eşyalarının ucları plastikmi. onlar yanmazmı:S
mobilyaların ve beyaz eşyalarında çok güselmiş canım,güle güle kullanman dileğiyle