ayy ne guzel şeyler bunalr ya gule gule kullan
Bugün aldığım mandal torbam ve mandallarım.. Aslında daha önce yeşilli mavili bi model vardı onu daha çok beğeniyodum ama kısmet bunaymış
çok cici canım çok beğendim güle güle kullan...
Bugün aldığım mandal torbam ve mandallarım.. Aslında daha önce yeşilli mavili bi model vardı onu daha çok beğeniyodum ama kısmet bunaymış
Ben de bunu çok beğenmiştim Tchibonun kataloğunda. Güle güle kullan canım. Şuan en son ihtiyacım olduğu halde alıcam galiba :) Bir de sepetler vardı çok tatlı. Tertemiz evler temasının ürünlerini yakından görmedim ama görünce hepsini alası geliyor insanın.
:) Aynı durumdayım.Cidden en son ihtiyacım olan şey şu anda :)
Benim kredi kartı limitim de kalmadı, erkek arkadaşımı kandırabilirsem onunkinden alabilirim belki:) O da diyecek biliyorum bir o eksik kalmıştı diye of of :)
Ya da ilk İstanbul seyahatinde Tchibo'ya gitmek kalır geriye :)
missberry güle güle kullan :)
Ben de bunu çok beğenmiştim Tchibonun kataloğunda. Güle güle kullan canım. Şuan en son ihtiyacım olduğu halde alıcam galiba :) Bir de sepetler vardı çok tatlı. Tertemiz evler temasının ürünlerini yakından görmedim ama görünce hepsini alası geliyor insanın.
netten mi aldın canım yoksa mağazadan mı aldın? Bu tertemiz evler temasında benim de çok beğendiğim ürünler war ama görmeden almaya çok da cesaret edemiorum :44:
:) Aynı durumdayım.Cidden en son ihtiyacım olan şey şu anda :)
Benim kredi kartı limitim de kalmadı, erkek arkadaşımı kandırabilirsem onunkinden alabilirim belki:) O da diyecek biliyorum bir o eksik kalmıştı diye of of :)
Ya da ilk İstanbul seyahatinde Tchibo'ya gitmek kalır geriye :)
missberry güle güle kullan :)
Bir ben değilmişim demek sabredemeyen :))) Canım yaa annem kafayı yediğimi düşünmeye başladı. Ama bu mandallar çok tatlı değil mi ya alası geliyor insanın. Hele o güzel renkli sepetler, temizlik ekipmanlarını bile alasım geldi şimdiden.
Sağol tatlım sen de erkek arkadaşını kandırır da alırsın inşHoş onlar bizim gibi değil birçok şeyi gereksiz buluyorlar Benimki arada delirdiğimi düşünüyor hatta arada dalga geçiyor düdüklü tencereni almadın mı hala o olmadan alamam seni diye Şimdi askerde telefonda anlatyorum şunu aldım bunu aldım diye gülüyor stresimi onlardan çıkardığımı düşünüyor, geçenlerde annemle sıkıldık gezerken mobilyalara baktık onlar için lütfen beni bekle kaptırdın kendini iyice diyor
Bir ben değilmişim demek sabredemeyen :))) Canım yaa annem kafayı yediğimi düşünmeye başladı. Ama bu mandallar çok tatlı değil mi ya alası geliyor insanın. Hele o güzel renkli sepetler, temizlik ekipmanlarını bile alasım geldi şimdiden.
Ne yazık ki kredi kartını tamamen kapattırmış bugün :) Bana bir mesaj mı vermek istedi ki acaba :))
Benimki de çeyizin olmasa da alırım seni, korkma falan diyor dalga geçiyor kendince :))
Ama bunlar çok güzel ayrıntılar yahu.Sesin dediğin gibi mandalımıza bile özenmişiz de farklı olsun istemişiz, ne zaman aldığımızın ne önemi var :)
Allah kavuştursun bu arada :)
Sağol canım 54 günümüz kaldı hayırlısıyla :98: Seninki de aslında akıllıca bişey yapmış keşke bizde kurtulabilsek kredi kartlarından ama onlarsız da olmuyor işteDedeiğin gibi zamanın önemi yok önemli olan beğenmek istemek vee almak
Mandaldan vazgeçtim ben, onun yerine baharat takımı aldım. Ve daha çok masraf edip. Bu ay iyice hesabı şaşırdım, kredi kartına gitti maaş. Ay sonunu nasıl getireceğim bakalım :) Allah kolaylık versin cümlemize :)
Mandaldan vazgeçtim ben, onun yerine baharat takımı aldım. Ve daha çok masraf edip. Bu ay iyice hesabı şaşırdım, kredi kartına gitti maaş. Ay sonunu nasıl getireceğim bakalım :) Allah kolaylık versin cümlemize :)
Al benden de o kadar, şu 2 ayı bir atlatabilsem :44: maaş olduğu gibi taksitlere ve kredi kartına gidiyor.
İyi yapmışın canım iyi günlerde kullan baharat takımını. Benim de mandallarım bgn geldi açınca koliyi bende ilk kez kendimi çeyiz konusunda çıldırmış gibi hissettim sonuçta mandal yani onu da internetten aldımTaksitlere gelince bitmiyoor bitmiyoor aldıkların yanına kar kalıyor sadece :97:
Yapışmaz tencerelerim greenpan...
öncelikle canim aldiklarini cok begendim umarim güle güle kullanirsn..
Rabbim tamamini erdirsn hayirlisiyla insallah
bu greenpanlari cok görmeye basladim forumda ..beyazlari gercektn cok $IK.. kullanisli mi acaba yani almaya degermi veya diger tencere travalardan farki ne :44::44:
missberry, sen zaruri ihtiyaçlarını almışsın zaten mandalı da keyfince aldın, öyle düşünme. Seninki bence çılgınlık değil ama ben, kendi durumum açısından düşününce cidden çılgınlık yapmış olacaktım :)
Sağ olasın, inşallah yakından da güzeldir de aldığıma değer.
öncelikle canim aldiklarini cok begendim umarim güle güle kullanirsn..
Rabbim tamamini erdirsn hayirlisiyla insallah
bu greenpanlari cok görmeye basladim forumda ..beyazlari gercektn cok $IK.. kullanisli mi acaba yani almaya degermi veya diger tencere travalardan farki ne :44::44: