Bunlarda benden :)

İyi yapıyorsun canımm karar vermiş olman güzel Ben biraz takıntılıyım da.. Mutfakta kırmızıyı çok beğeniyorum ama belki mutfağım alakasız bir renk olacak diye şimdiden karar veremiyorum. Griler içinde herkes çok leke yapıyor diyor.. Ben de beklemedeyim oyüzden :97:

çok teşekkür ederim. aslında çok iyi bilirim oraları ama gözümden kaçmış demekki

günlük çatal kaşık bıçak takımımız aynı, ben çok severek ve beğenerek satın alıştım... iyi günlerde kullan canım tüm çeyizini...

günlük çatal kaşık bıçak takımımız aynı, ben çok severek ve beğenerek satın alıştım... iyi günlerde kullan canım tüm çeyizini...

Evet canım ben de çok beğenerek aldm çok şık ve sade.. Sen de güle güle kullan canım Çok teşekkür ederim :81:

Sorularımla birlikte geri döndüm :)
Acaba Linens nevresim takımlarını ne kadara aldınız, bir de Biev'in kahvaltı takımını nerden-hangi şehirdeki mağazadan ? Bunca aydır bakmadığım kahvaltı takımı kalmadı hep eksik bir şeyler oldu :) ama takımınıza görür görmez bayıldım. Cidden çok teşekkürler iyi ki eklemişsiniz :)

Son düzenleme:
hepside birbirinden güzel. mutlulukla iyi günlerde kullan. taç yatak örtüsünü çok bğendim modelin adını verebilirsen sevinirim.

Hoşgeldin canım :) Linens nevresim takımlarının üçünüde %50 indirim zamanında birlikte aldım hepsine 263 verdim.. Çok karlı bir alışverişti :) Kahvaltı takımımı ben de çok beğeniyorum.. Onu Kayseride bievin ürünlerini satan bir mağazadan aldım bievin kendi mağazası değildi.. Son iki takımdı hatta biri teşhir ürünüydü ama yinede aldım çünkü devamı yoktu.. 1 yıla yaklaştı herhalde bu ürünün üretimi duralı..

hepsını gercekten cok begendım.. allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah...

hepsını gercekten cok begendım.. allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah...

beğenmediğim tek bir şey bile yok hepsi çok güzeller
güle güle kullan

bende hepsini cok begendim canim her sey cok güzel özellikle kahvalti takimin cok seker güle güle güzel günlerde kullan insallah

Hoş bulduk, günaydın :) Aslında pek hoş bulamadım da sayılır Kahvaltı takımının adı-modeli nedir acaba, belki ordan bulurum. Bir şansımı deneyeyim içimde kalacak çünkü en azından bu kadar içime sinen başka birini bulana dek :)
Siz güle güle kullanın maşallah diyeyim de : )
Linensler gerçekten de üçünü birden düşününce karlı olmuş , umarım bana da denk gelir :)

Son düzenleme:

Ya evet çok üzgünüm sana tam yardımcı olamadım ama Kutusuna baktım şimdi canım modelin adı yazmıyo sadece modelin resminin altında DS1643 yazıyor... Aslında internet sitesindeyken modelin altında ya BHR002 ya da BHR003 yazıyordu ama tam hatırlayamadım şimdi kutunun üzerinde de göremedim.. Umarım bulursun sen de benim gibi elinde son kalmış bir mağaza inş gerçekten çok sevinirim bulursan bana da haber ver olur mu?
Yazın başında %50 indirim yapmışlardı sanırım geçen yıl mutlaka takip et kaçırma canım linensleri de..

Yarın Biev'i arayayım da verdiğin kodları bir sorayım belki şansım yaver gider :)
Müjdeli haberle dönebilirim umarım. Çok teşekkürler cevabın için :) Linensleri de takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…