Bunlarda benden, Turkuaz rengi nasil?

Canım çok ferah ve şık şeyler seçmişsin. Ben de senin gibi sadelikten hoşlanıyorum. Çok beğendim aldığın herşeyi. Ayrıca tchiboda turkuaz renklerinde çok güzel tabak ve kupalar vardı. Bence kesinlikle aldıklarınla çok uyumlu olur. Güzel günlerde kullanırsın inşallah.:nazar:

bende ceyizimi bu renkte yapiyorum :))
alisilmisin disinda cok hos bi renk bence. herkeste olmayan, ferah. mis gibi.
desavantaji o renkte seyler bulmak güc oluyor
kirmizi siyah kahverengi yiginlayken, turkuaz renginde bulmak cok zor.

ama olsun, deger zorluga :)

cok hos seyler secmisin, bohcalarin cok tatli. hic görmemistim daha önce böylesini

Güle güle kullan canım aldıklarını ağız tadıyla kullanırsın inşallah :nazar:
Severim bende mavi tonlarını turkuaz da harikaa!!

Son düzenleme:
yemek takım çok elegant çok zarif görünüyor. çok hoş canım güle güle kullan.

Tesekkurler hepinize arkadaslar, begendiignizi okuyunca ayrica sevindim :69:
zamanla aldiklarimi paylasirim ins.

sevgiyle kalin

Gayet ferah duruyor bence de. İç açıcı ve şık.
Güle güle kullanın ve gönlünüzce tamamlayın inşallah.

Ayrıca sahan takımın ve de servis takımın çok hoş tam da benim aradığım modeller. Markasını ve fiyatını yazabilir misin?:nazar:

:nazar: Canım çatal kaşık takımımın modeli nedir acaba fiyatı kaç liradır :)

merhaba gnnrkcy,

en ustteki catal kasik takimi gecen yaz tencerelerle beraber hisardan 700 tl ye aldim kampanyadan, ama hangi seri si bilmiyorum, tencerenin mercury oldugunu hatirliyorum ama catal kasiklari hatirlarsam yine yazarim.

eger ortalarda yine bir catal kasik var gundelik icin, onu soruyorsan, markasi SOLA yurtdisindan aldim 50 euro ya.

servis takimim, kevgir kepce fln 8 euro ortalama fiyatlari burada, ikea nin Favorit markasindandir.

sahan takimi ise Hisarin 100 tl idi gecen yaz.

merhaba gnnrkcy,

en ustteki catal kasik takimi gecen yaz tencerelerle beraber hisardan 700 tl ye aldim kampanyadan, ama hangi seri si bilmiyorum, tencerenin mercury oldugunu hatirliyorum ama catal kasiklari hatirlarsam yine yazarim.

eger ortalarda yine bir catal kasik var gundelik icin, onu soruyorsan, markasi SOLA yurtdisindan aldim 50 euro ya.

Canım üsttekini tencerelerle birlikte çok iyi fiyata almışsın. Hisar Mercury tencere değil mi? Normalde zaten Hisarın ÇKB takımlarının tek fiyatı en az 700 civarı. Çok hoş gerçekten iyi günlerde kullan.:nazar:

Hepsi çok güzeller, hayırlı olsun canım. :16:Bardak ve sürahini nerden aldın öğrenebilirmiyim:29:

Merhaba Rozelinda,

Daha ekledigim turkuaz aksesuar ve urunlerin hepsini almadim, nasil duruyor diye aldiklarimin yanina yapistirdim. Fakat kare su bardagi pasabahcenin urunu, surahi yi bende bilmiyorum nereden google amca saolsun, turkuaz vazolar ikeanin Salong serisinden, turkuazli beyazli kupa ikea nin.

Ben de nette Ikea favorit diye arattım ort fiyatları 23-24 TL civarında.

Arama Sonuçları | IKEA Türkiye

burda cirpici ve spatulasi var 17 tl, ama yurtdisi ile turkiye arasinda fiyat farki olabiliyor diger urunlerde de farkettim ben ve turkiyede her urun bulunmuyor, yada sitesinde yok.

Ayrica ikea Turkiye'den online siparis veren arkadaslar varmi? Varsa kargo ucreti ne odediniz?

Back
X