- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
- Konu Sahibi Madamgonca
-
BEnce annesi ile siz ayrıca bi konuşun durumu anlatın bilmesi lazım ben gerekirse ki yapılmalı diğer kızın annesine Durum anlatılmalı inanır inanmaz ona kalmış ama siz yeğeninizle aranızı bozmayın sakın ki yaptıklarından haberiniz olsun.ama ben hala anlamıyorum bu yaşlarda çocuklar sevgiliden hadi en fazla öpüşmeden bahşeder ama daha ilerisini konuşmaları bence korkutucu.çünkü bazı gençler maalesef Bazı şeyleri erken yaşamak istiyor.eğer kızın annesi laftan anlamayan Cinsse hiç o tellere basmayın çocuk o ilerde konuşurlar deyin geçin
Diğer kız biraz rahat bir tip o Yüzden kendisine böyle bşyi yakıştıracaklarını düşünüyormuşDemekki çekindiği şeyler var yani ailesi niye çocuğuna böyle birşey kondursunki bence hiç vakit kaybetmeyin annesine anlatın
Yeğenim annesine anlatmak istiyor ama diper kız devamlı anneme anlatma anneme anlatma diyormuş . Sana böyle bşy yakıştırmazlar ama bana yakıştırırlar diyormuş .
Yeğenim annesine anlatmak istiyor ama diper kız devamlı anneme anlatma anneme anlatma diyormuş . Sana böyle bşy yakıştırmazlar ama bana yakıştırırlar diyormuş .
Hoşlanmadığım için görülmek istemiyorum yakın olmak istemiyorum diyor .
Ama Kızın ailesi de biz geliyoruz neden sen benim kızınla arkadaşlık yapmıyorsun sen çok kincisin benim kızma yüz cevirenezsşn diye yeğenimi suçluyormuş olayı bilmeden .
Diğer kızda aileye olayı anlatmayalım senin için böyle bşy düşünmezler ama benim için düşünürler diyormuş
Yeğenim anneme söyleme dedi ya o Yüzden onun güvenini sarsmak istemiyorumSiz bunu
Siz bunj sadece yeğeniniz için değil o kızın iyiliği için de yapın belki has yapmaya daha müsait bi yapısı olabilir önlemini alırlar ailesi
Gelip gidip devamlı annesi yeğenime takışıyormuş . Sen kincisin sen kötüsün psikolojin bozuk gibi laflar sarf ediyorlarmış .Bencede aile düşünmeli.
16 yaşında boyundan büyük işlere kalkışırsa başına gelecek var o kızın derim.
yanlışa hataya en yatkın yaşlar maalesef.
ben olsam aılesıne kesınllıkle soylerdım. heee gerisi onlara kalmış.
ayrıca annesi kim oluyorda hesap soruyor yeğeninize.
muhattap olmak zorunda mı ?
o da desin
analı kızlı yürüyün gidin uzaklaşın, bak sizinde psikolojinizi bozarım
ya yeğeninizin çekinecek nesi var ?
madem rahatsız oluyor o insanlardan anlatacak annesine.
kız bunu soyleyecek kadar yürek yediyse sonuçlarına katlanacak kadarda yürekli olmalı.
kısa öz annesine söylemeden kurtulamaz.
bence kızın annesi de sorunlu.
Kendine çok güvenen bir kadın .
Bence de anlatmalı söyleyeceğim bakalım yeğenine yeniden .
Bir de kız diyormuş ki sen bu Söze neden alınıyorsun ben sana kötü bşy demedim öyle seyler yaşarsın da demedim yaşarsan dedim diyormuş .
Yeğenimde aynı şeyi düşünmüş .Hiçte normal bir şeyler değil.
Bu zamana kadar çok arkadaşım oldu, (15 yaşında cinsellik yaşayan bile) hiç biri bana bu tarz bir şey söylemedi.
Görsem konuşacağım da .kendisi ne yaşamış?
ne kadar yaşamışta yardımcı olacakmış.
madem kadın baskın bir karakter.
sizin yerinizde olsam o kadınla konuşurdum.
Onun yaptığı alttan alta böyle şeylere teşvik etmek. Yani ' sen bunları yapsanda ben arkadanyım, sırrını tutarım, sana yardımcı olurum' gibi.Yeğenimde aynı şeyi düşünmüş .
Kızda sen abartıyorsun ben seni korumak arkadas oldupunuzu bilmeni istediğim için bunu söyledim diyormuş
Saçma değil. Bence annesine anlatsın hatta kızın annesine de anlatsın. 16 yaşındaki ergen çocukların cinsellikten konuşması çok normal ama hamile kalmak vs bana çok fazla geldi. O kızın annesi de kızının neler düşündüğünü bilmeli ki bu konularda düzgünce eğitebilsin. Söylesin yeğeniniz annesine. Ve kesinlikle mesafe koysun bence.Merhaba hanımlar hayırlı cumalar ,
16 yasında bir kız Yeğenim var aramız kendisiyle çok iyi bana herseyi anlatır . Şu an kendisi liseye gidiyor . Annesinin çok yakın olduğu bir arkadası var o da kendisiyle aynı yasta ve ikisi de aynı okuldalar , o da kız .
Bunlar Birgün Konuşurken arkadası yeğenime diyor ki " Birgün biriyle cinsel anlamda birlikte olursun bşy olur hamile kalırsın öyle bir durumda bana söyle ben sana yardımcı olurum . "
Yeğenimde bana böyle bşy neden söylüyorsun Demiş . Kız da ben seni korumak isterim vs vs girmiş işte .
Daha sonra yeğenimde bu kızla arkadaşlık yapmamaya Başlamış bu sefer Kızın annesi yeğenimin annesine sizin kızınız bizim kızla tartışmış evinize geliyoruz sizinle konuşmuyor çok suratsız kinci kızınız var diye çıkışmış . Yeğenim Bu konuyu annesine anlatamadığı işin bana Anlattı . Araya mesafe koymam Saçma mı onun dediği normal mi diye soruyor ona ne demeliyim ?
Babası öz ve öz abim değil ama Özden de yakın :)Onun yaptığı alttan alta böyle şeylere teşvik etmek. Yani ' sen bunları yapsanda ben arkadanyım, sırrını tutarım, sana yardımcı olurum' gibi.
Abinizin kızı oluyor sanırım yeğeniniz, annesi pasif bir kadınsa babasına söyleyin, babalar daha tutucu bu konularda. İlişkilerini kesmelerini sağlayabilir. Devir çok kötü cidden, yaşlar küçük, hata yapma olasılıkları çok yüksek.
Görsem konuşacağım da .
Yeğenime geliyorlarmış ailelerin görüştüğü kişiler ya .
Kadın yeğenime söyleniş duruyormuş . Sen biye benim kızımla konuşmuyorsun bilmem ne diye
Mesafe koysun derken yeğenimin annesini mi kastettiniz ?Saçma değil. Bence annesine anlatsın hatta kızın annesine de anlatsın. 16 yaşındaki ergen çocukların cinsellikten konuşması çok normal ama hamile kalmak vs bana çok fazla geldi. O kızın annesi de kızının neler düşündüğünü bilmeli ki bu konularda düzgünce eğitebilsin. Söylesin yeğeniniz annesine. Ve kesinlikle mesafe koysun bence.
zorunda mıyım desin
ya valla çenesini sağlam tutan insanlara hep çok özenmişimdir.
nasıl sakin kalınabiliyorlar arkadaş.
senin kızın benim arkadaş kriterlerime uygun değil. sağlıklı iletişim kuramadık.
arkadaş olmak istemiyorum. diyecek. bu kadar basit. yeğeniniz bu kadar mı pasif.
kızın annesine de desin, seni de anneme uygun bir arkadaş/komşu olarak görmüyorum. diye
yahu ne kadar zor olabilir ki.
şahsen ben konuyu okurken gerildim. yaşadığımı düşünecek olsak X10 katı laf sayar uzaklaştırırdım ailemden de kendimdende.
Yani bu durumdan kızı kim kurtaracaksa ona söylenmesi gerekiyor. Annesi ve o kadının arası iyi olduğu için ilişkilerini bozmamak adına kızını da zorluyordur arkadaşlık yapsın diye. Umarım sonunda kötü bir şey olmaz.Babası öz ve öz abim değil ama Özden de yakın :)
Babasına söylesem babası köpürür herhalde annesi de çok pasif yeğenimde korkmuş diğer kadının kendisinin üstüne gelmesinden arada kalmış bana Anlattı .
Yok yeğeniniz için söyledim. O kadınla mesafe koymasını ablanız/kardeşiniz bilir yine.Mesafe koysun derken yeğenimin annesini mi kastettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?