Bunlar doğal Şeyler mi ?

Yeğenim annesine anlatmak istiyor ama diper kız devamlı anneme anlatma anneme anlatma diyormuş . Sana böyle bşy yakıştırmazlar ama bana yakıştırırlar diyormuş .

Siz bunu
Yeğenim annesine anlatmak istiyor ama diper kız devamlı anneme anlatma anneme anlatma diyormuş . Sana böyle bşy yakıştırmazlar ama bana yakıştırırlar diyormuş .

Siz bunj sadece yeğeniniz için değil o kızın iyiliği için de yapın belki has yapmaya daha müsait bi yapısı olabilir önlemini alırlar ailesi

Bencede aile düşünmeli.
16 yaşında boyundan büyük işlere kalkışırsa başına gelecek var o kızın derim.
yanlışa hataya en yatkın yaşlar maalesef.
ben olsam aılesıne kesınllıkle soylerdım. heee gerisi onlara kalmış.

ayrıca annesi kim oluyorda hesap soruyor yeğeninize.
muhattap olmak zorunda mı ?

Gelip gidip devamlı annesi yeğenime takışıyormuş . Sen kincisin sen kötüsün psikolojin bozuk gibi laflar sarf ediyorlarmış .

o da desin
analı kızlı yürüyün gidin uzaklaşın, bak sizinde psikolojinizi bozarım

ya yeğeninizin çekinecek nesi var ?

madem rahatsız oluyor o insanlardan anlatacak annesine.

kız bunu soyleyecek kadar yürek yediyse sonuçlarına katlanacak kadarda yürekli olmalı.

kısa öz annesine söylemeden kurtulamaz.

bence kızın annesi de sorunlu.

Kendine çok güvenen bir kadın .

Bence de anlatmalı söyleyeceğim bakalım yeğenine yeniden .

Bir de kız diyormuş ki sen bu Söze neden alınıyorsun ben sana kötü bşy demedim öyle seyler yaşarsın da demedim yaşarsan dedim diyormuş .

Hiçte normal şeyler değil.
Bu zamana kadar çok arkadaşım oldu, (15 yaşında cinsellik yaşayan bile) hiç biri bana bu tarz bir şey söylemedi.

kendisi ne yaşamış?
ne kadar yaşamışta yardımcı olacakmış.
madem kadın baskın bir karakter.
sizin yerinizde olsam o kadınla konuşurdum.

Hiçte normal bir şeyler değil.
Bu zamana kadar çok arkadaşım oldu, (15 yaşında cinsellik yaşayan bile) hiç biri bana bu tarz bir şey söylemedi.
Yeğenimde aynı şeyi düşünmüş .
Kızda sen abartıyorsun ben seni korumak arkadas oldupunuzu bilmeni istediğim için bunu söyledim diyormuş

kendisi ne yaşamış?
ne kadar yaşamışta yardımcı olacakmış.
madem kadın baskın bir karakter.
sizin yerinizde olsam o kadınla konuşurdum.
Görsem konuşacağım da .
Yeğenime geliyorlarmış ailelerin görüştüğü kişiler ya .
Kadın yeğenime söyleniş duruyormuş . Sen biye benim kızımla konuşmuyorsun bilmem ne diye

Yeğenimde aynı şeyi düşünmüş .
Kızda sen abartıyorsun ben seni korumak arkadas oldupunuzu bilmeni istediğim için bunu söyledim diyormuş
Onun yaptığı alttan alta böyle şeylere teşvik etmek. Yani ' sen bunları yapsanda ben arkadanyım, sırrını tutarım, sana yardımcı olurum' gibi.
Abinizin kızı oluyor sanırım yeğeniniz, annesi pasif bir kadınsa babasına söyleyin, babalar daha tutucu bu konularda. İlişkilerini kesmelerini sağlayabilir. Devir çok kötü cidden, yaşlar küçük, hata yapma olasılıkları çok yüksek.

Saçma değil. Bence annesine anlatsın hatta kızın annesine de anlatsın. 16 yaşındaki ergen çocukların cinsellikten konuşması çok normal ama hamile kalmak vs bana çok fazla geldi. O kızın annesi de kızının neler düşündüğünü bilmeli ki bu konularda düzgünce eğitebilsin. Söylesin yeğeniniz annesine. Ve kesinlikle mesafe koysun bence.
Edit: Yeğeninizin ahlakına uymuyor anladığım kadarıyla o kız. Bozmaması için uzak dursun.

Babası öz ve öz abim değil ama Özden de yakın :)
Babasına söylesem babası köpürür herhalde annesi de çok pasif yeğenimde korkmuş diğer kadının kendisinin üstüne gelmesinden arada kalmış bana Anlattı .

Görsem konuşacağım da .
Yeğenime geliyorlarmış ailelerin görüştüğü kişiler ya .
Kadın yeğenime söyleniş duruyormuş . Sen biye benim kızımla konuşmuyorsun bilmem ne diye

zorunda mıyım desin

ya valla çenesini sağlam tutan insanlara hep çok özenmişimdir.

nasıl sakin kalınabiliyorlar arkadaş.

senin kızın benim arkadaş kriterlerime uygun değil. sağlıklı iletişim kuramadık.

arkadaş olmak istemiyorum. diyecek. bu kadar basit. yeğeniniz bu kadar mı pasif.

kızın annesine de desin, seni de anneme uygun bir arkadaş/komşu olarak görmüyorum. diye

yahu ne kadar zor olabilir ki.

şahsen ben konuyu okurken gerildim. yaşadığımı düşünecek olsak X10 katı laf sayar uzaklaştırırdım ailemden de kendimdende.

Mesafe koysun derken yeğenimin annesini mi kastettiniz ?

Özgüvenli insanlara hep hayran olmuşumdur :))
Kız yeğenimde malesef annesi gibi pasif

Yani bu durumdan kızı kim kurtaracaksa ona söylenmesi gerekiyor. Annesi ve o kadının arası iyi olduğu için ilişkilerini bozmamak adına kızını da zorluyordur arkadaşlık yapsın diye. Umarım sonunda kötü bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…