Bunlar doğal Şeyler mi ?

Hoşlanmadığım için görülmek istemiyorum yakın olmak istemiyorum diyor .
Ama Kızın ailesi de biz geliyoruz neden sen benim kızınla arkadaşlık yapmıyorsun sen çok kincisin benim kızma yüz cevirenezsşn diye yeğenimi suçluyormuş olayı bilmeden .
Diğer kızda aileye olayı anlatmayalım senin için böyle bşy düşünmezler ama benim için düşünürler diyormuş

Yeğenim öyle bir çocuk değil . Bana herseyini anlatır . Ama siz bilemezsiniz diyeceksiniz biliyorum ama öyle değil işte :)
Yeğenimde Kızın bu sözüne anlam veremediği için paylaştı benimle
Bu yaşlar öyle bir çocuk değil demek icin cok tehlikeli yaslar. Başka bi durumda olabilir ama durduk yere olduğunu sanmıyorum ben. He cidden öyleyse söyleyin annesine cinsellikten konuşuyor rahatsız oluyormus diye bunda bişey yok ki aksine annesi memnun olur gibi geldi bana:) Durum ne olursa olsun kimse gelip yeğeniniz icin öyle konusmamali elbette o cok ayrı

16 yaşındaki gençlerin böyle arasına girmek de nasıl bir saçmalık ya. Sanane çocuğun isterse konuşur istemezse konuşmaz zorla mı konuşturayım demek lazım aslında
Sonra da kadın yeğenime hakaret etmeye Başlamış . Sen zaten tuhaf bir çocuksun soğuksun herkesle arkadas olamazsın vs diye

Annene söyleyelim gel dedim Yeğenime o kız ailelere durumu anlatmayalım senin için böyle bşy düşünmezler ama brnim için düşünürler neden küstüğümü söylenmeyelim Demiş
Birşey için 'ailemize söylemeyelim' deniyorsa tam da bu sebeple aileye söylenmeli.
Anne olduktan sonra bunu iyice benimsedim.
Saklamamk doğru olmaz.
Tamam ortada şimdilik bişey yok ama durduk yere psikolojik olarak etkilenecekse yeğeniniz,söyleyin,söylesin

Ben söylesem şimdi de yeğenimin bana olan güveni sarsılacak

Teşekkürler yorumunuz için :)

e tamam annesine olduğu gibi anlatmasa da şey diyemiyor mu, ya ben sevmiyorum bu kızı arkadş olmak istemiyorum diiye.

bir de ben anormal bulmadım konuşmaları, elbette kimse kimseyle arkadaşlık yapmak zorunda değil, ama sevdiğim bir arkadaşımdan bu sebeple uzaklaşmazdım.

Diyor annesine ama diper kız lütfen sebep söyleme senin için kötü düşünmezler ama benim için düşünürler diyormuş . O Yüzden söylemekte Tereddüt etmiş konuşma içeriğini .

Kızın annesi de bir tuhaf. 16 yaş çok küçük de değil. İstemezlerse arkadaşlık yapmazlar zorla değil ya.

Genelde annesine söyleyin denmiş. Ama o dönemlerde her şey anne babaya anlatılmıyor. Madem yeğeniniz her seyi size anlatiyor bence aranızdaki güveni sarsacak herhangi bir şey yapmayın. Şu aşamada annesine ille söylenmesi gerekecek bir şey göremiyorum ben. O kişiyi sevmiyor bitti.

O Kişiyi sevmiyor sma aileler sık biraraya geliyor .
Biraraya geldiklerinde Yeğenim konulmak arkadaşlık yapmak istemiyor kızda gidip devamlı ailesine Yeğenim için o kinci benle konulmuyor diyor. Kızın ailesi de yeğenimin üstüne geliyor durum bu

Diyor annesine ama diper kız lütfen sebep söyleme senin için kötü düşünmezler ama benim için düşünürler diyormuş . O Yüzden söylemekte Tereddüt etmiş konuşma içeriğini .

yok o kısmı anladım da.
annesine ben kızı genel olarak sevemedim, arkadaşlık etmek istemiyorum dediğinde annesi zorluyor mu, hayır görüşeceksin diye?
sonuçta 16 yaşında annesi ve annesinin arkadaşları ile takılmıyordur ki, annesi mi zorluyor?

karşı tarafın annesinin dedikleri de enteresan zaten, yeğeninizin annesi çok mu pasif anlamadım açıkçası.

Evet yeğenimin annesi birax pasif kızını savunmuyor . Ben bununla arkadas olmak istemiyorum dediğinde kızına ama onlar hep bize geliyorlar ailecek görüşüyoruz onun kardeşi de yok onunla arkadaşlık yap yoksa çok ayıp diyor

Tamam o zaman hata annede.

Sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kötü olmayacaksanız siz de yengenizi uyarabilirsiniz. Çok karışmamak lazım çocuklara gibisinden. Veya yeğeniniz annesi ile sakin sakin konuşmaya devam edecek. Görüşmek istemiyorum, sevmiyorum, ben senin arkadaşlarına karışmıyorum, sen de benimkilere karışmamalısın. Kendi arkadşlarımı seçebilecek kadar büyüdüm.

Ay valla ergen olması da zor he, şimdi bu yeğeninizin bu tavırlarına da basit ergenlik tripleri olarak bakıyordur ailesi. Zor dönemler gerçekten. Ama yeğeniniz kendinden emin bir genç kız olarak annesinden çekinmesin.

Hata annesinde zaten kızının tercihlerine saygı göstermediği için .

Siz annesiyle konusun yegeninizi ikna edin kendisi anlatamiyorsa siz anlatın annesi durumu bilse belki kendi mesafe koyacak sorun ortadan kalkacak bence anlatmalisiniz eğer arkadaşının dediği doğruysa bir hamilelik durumunda yardım ederim diyorsa demekki bunları yapan bir arkadaş çevresi var veya böyle birşeye şahit olmuş yani çevresi pek tekin değil tabi anlattıkları doğruysa

Son zamanlarda bu yaşlardaki çocuklarda cinsellik konusunun fazla konuşulması beni korkutuyor bunlar çocuk ya elbet arkadaş aasında birşey konuşulur ama bu kadarı sanki fazla gibi

Anne söyleyelim diyorum diğer kız aileye söyleme seni kötü bilmezler beni bilirler diyormuş . Ailesine söylenmesini engelliyormuş .

Evet ne yapmalı ?

BEnce annesi ile siz ayrıca bi konuşun durumu anlatın bilmesi lazım ben gerekirse ki yapılmalı diğer kızın annesine Durum anlatılmalı inanır inanmaz ona kalmış ama siz yeğeninizle aranızı bozmayın sakın ki yaptıklarından haberiniz olsun.ama ben hala anlamıyorum bu yaşlarda çocuklar sevgiliden hadi en fazla öpüşmeden bahşeder ama daha ilerisini konuşmaları bence korkutucu.çünkü bazı gençler maalesef Bazı şeyleri erken yaşamak istiyor.eğer kızın annesi laftan anlamayan Cinsse hiç o tellere basmayın çocuk o ilerde konuşurlar deyin geçin

Anne söyleyelim diyorum diğer kız aileye söyleme seni kötü bilmezler beni bilirler diyormuş . Ailesine söylenmesini engelliyormuş .
Demekki çekindiği şeyler var yani ailesi niye çocuğuna böyle birşey kondursunki bence hiç vakit kaybetmeyin annesine anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…