Bunlar da benim mobilyalarım :)

mirmir

:) :( :) :(
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
183
1
kızlar yaza düğünüm olacak oturma grubu olarak bunu aldık
2697.jpg

salon takımımız
2708.jpg

hiç iiçime sinen bi koltuk takımı bulamadık. sizce hangi renk koltuk yakışır ? önerisi olanlar ekleyebilirse çok mutlu olurum opuyorumnanaktan

canım yemekk odasını çok beğendim ama bence bu koltuk takımı buna gitmemiş yani renk olarak çok güzel modern takımlar var aynı renkleri taşıyan kadife tarzıda olabilir mesela

çok güzel tatlım güle güle kullanının
salon koltukları farklıdır sanırım.

canım oturma gurubun çok güzel
salon takımında öle ama bana göre değil pek bu guruba eskı model ama reklerı salon takımına uygun birşeyler bulabılırsın masanın ayaklarına uyacak sekılde de olabılır vardır mutlaka...

canm beğenmene cok sevindim . ılk resim oturma odası için bende salona koltuk takımı bulamadım zaten. mor kadife güzel olabilir doğru söylüyosun cnmCADIARZU

ıkiside birbirinden şık... Huzur içinde oturmanı, mutlu bir evlilik geçirmeni dilerim.

canım oturma gurubun çok güzel
salon takımında öle ama bana göre değil pek bu guruba eskı model ama reklerı salon takımına uygun birşeyler bulabılırsın masanın ayaklarına uyacak sekılde de olabılır vardır mutlaka...

masanın ayakları yuzunden nişanlımla papaz olduk:mymeka: ama iinşallah ikna edersem koltukta bende aynı ayaktan istiyorum canm tesekkur yorumun içinopuyorumnanaktan

oxford_klasik_koltuk_takimlari_b.jpg

oxford_klasik_koltuk_tak%C4%B1m%C4%B1_detay.jpg

Canım sanırım sen klasik model sevenlerdensin , salon için bi fikir veriim görmemişsen bu modeli..

tatlım ikiside cok şık ama ikiside cokfarklı modelller benim için ben olsaydım oturma
gurubuna başka bişiler alırdımyada yemek odasına bir kere alınıyor sen yine kendi tarzına bak şimdiden mutluluklar

Canım ben evi yenilersem kesinlikle bu son koyduğum pembeliden alıcam salona , sana da bol şans umarım sevdiğin mobilyaya bi an önce kavuşursun :KK66:

gamyoncuiremsuattaque cnm klasik değil de daha cok avangard diyolar heralde klasik gibi ama modern seviyorum. modern takımlar çok oyuncak gbi geliyo bana
bu koltukların da düğmeli yerleri çok hoşuma gitti , mor olsa koltuk o düğmeli yerlere de taş yapsak zemuszemus
ilgilendiğin için sağol tatlım opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa süpersin canm yaa ben o pembeliyi şimdi gördümmmm , ay ay bayıldım vallaaaaaa akşam nişanlıma göstericem opuyorumnanaktan

gamyoncuiremsuattaque cnm klasik değil de daha cok avangard diyolar heralde klasik gibi ama modern seviyorum. modern takımlar çok oyuncak gbi geliyo bana
bu koltukların da düğmeli yerleri çok hoşuma gitti , mor olsa koltuk o düğmeli yerlere de taş yapsak zemuszemus
ilgilendiğin için sağol tatlım opuyorumnanaktan

Evet son ismi avangard olabilir :KK66:
Rica ederim canım..

mirmir canim mobilyalarin cok güzel
inasallah güle güle kulanmalar nasip etsin allah
simdiden mutluluklar sana

X