bunlar da benim çeyizlerriim .)

helencim yıkıyosun ortalığı bilmiş ol:KK34::KK34:en son aldıkların çok gzüel takılığını çok çok beğendim aşkla sevgiyle mutlu mutlu kullan canım çeyizciklerini:KK16:

düğüne az kaldı artık evimde evimin fotograflarıyla birlikte çeker koyarım diye düşündüm canımm
:KK16:
teşekkür ederim canım,bencede öyle yaparsın canım evnin resimlerini görmüş oluruz :) merak ettim baya cicilerini :)
canım saklama kaplarında çok şekermiş güle güle kullan
ayşegülcüm çok teşekkür ederim )
Kaselerde ben burdayım diyo hani :KK1::nazar:
teşekkür ederi mcanım :)
helencim yıkıyosun ortalığı bilmiş ol:KK34::KK34:en son aldıkların çok gzüel takılığını çok çok beğendim aşkla sevgiyle mutlu mutlu kullan canım çeyizciklerini:KK16:
kansucum çok teşkkür ederim canımm :)
yeni cicilerim
polo yüz havlusu (pembe )

wag maşam

güle güle kullan canım havlunun rengi çok şeker

Hepsi harika, iyi günlerde mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah. Şimdiden sonsuz mutluluklar...

güle güle aşkla kullan çeyizlerini hemşeri sayılırız bende tekirdağlıyım :)

o magnetler ne öyle helennnnn çok tatlılar yahu:KK34:

güle güle aşkla kullan çeyizlerini hemşeri sayılırız bende tekirdağlıyım :)
teşekkür ederim canımmm :)
Bizim oraların kızı olduğun belli oluyor..:KK1:
Bende Kırklareliliyim.. :KK34:
ben de tekirdağ'lıyım hadi bakalım :)
Trakyalıların buluşma alanı yada sohbet alanı olarak geçsin bundan sonra benim topiğim :) ne güzell benimde halam Tekirdağda çok seviyorum tekirdağı çok güzel bi şehir :) çok şanslıyızz BEYAAA :KK70::KK70: trakyalılar olarak tabikide :KK66::KK66:

o magnetler ne öyle helennnnn çok tatlılar yahu:KK34:
kansucum begenmene sevindim tatlımm :)
Güle güle kullan cok çok çok guzeller
canım çok çok çok teşekkür ederim :):) daha güzelleri senin olsun

Son düzenleme:
Trakyalıların buluşma alanı yada sohbet alanı olarak geçsin bundan sonra benim topiğim :) ne güzell benimde halam Tekirdağda çok seviyorum tekirdağı çok güzel bi şehir :) çok şanslıyızz BEYAAA :KK70::KK70: trakyalılar olarak tabikide :KK66::KK66:

Şanslıyız beyaa, benim de amcam ve çocukları çorluda yaşıyor, tekirdağ aldı başını gitti, üni.' den arkadaşım da orda, güzel bir şehir, zaten kırklareli, edirne, tekirdağ hepsi aynı, genelde trakyalıyım der çıkarız işin içinden.. :KK9:

Senin düğün yakın mı canım?:KK34:

Son düzenleme:
Çok cici bir çeyiz hazırlamışsın, vay be neler varmış dedim :KK17: Boşuna demiyorlarmış 'biz evlenene kadar neler neler çıkar' diye. Allah sağlıkla, huzurla, aşkla oturtsun inşallah...

X