Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım,bencede öyle yaparsın canım evnin resimlerini görmüş oluruz :) merak ettim baya cicilerini :)düğüne az kaldı artık evimde evimin fotograflarıyla birlikte çeker koyarım diye düşündüm canımm
ayşegülcüm çok teşekkür ederim )canım saklama kaplarında çok şekermiş güle güle kullan
teşekkür ederi mcanım :)Kaselerde ben burdayım diyo hani
kansucum çok teşkkür ederim canımm :)helencim yıkıyosun ortalığı bilmiş olen son aldıkların çok gzüel takılığını çok çok beğendim aşkla sevgiyle mutlu mutlu kullan canım çeyizciklerini
Evet canım Edirneliyim :)Helen sen edirneli misin canım?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Amin,inşallah:)Hepsi harika, iyi günlerde mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah. Şimdiden sonsuz mutluluklar...
çok teşekkür ederim canımm :)tatlım herşeyin çok hoş güle güle kullan
Evet canım Edirneliyim :)
Bizim oraların kızı olduğun belli oluyor..
Bende Kırklareliliyim..
teşekkür ederim canımmm :)güle güle aşkla kullan çeyizlerini hemşeri sayılırız bende tekirdağlıyım :)
Bizim oraların kızı olduğun belli oluyor..
Bende Kırklareliliyim..
Trakyalıların buluşma alanı yada sohbet alanı olarak geçsin bundan sonra benim topiğim :) ne güzell benimde halam Tekirdağda çok seviyorum tekirdağı çok güzel bi şehir :) çok şanslıyızz BEYAAA trakyalılar olarak tabikideben de tekirdağ'lıyım hadi bakalım :)
kansucum begenmene sevindim tatlımm :)o magnetler ne öyle helennnnn çok tatlılar yahu
canım çok çok çok teşekkür ederim :):) daha güzelleri senin olsunGüle güle kullan cok çok çok guzeller
Trakyalıların buluşma alanı yada sohbet alanı olarak geçsin bundan sonra benim topiğim :) ne güzell benimde halam Tekirdağda çok seviyorum tekirdağı çok güzel bi şehir :) çok şanslıyızz BEYAAA trakyalılar olarak tabikide
ben de tekirdağ'lıyım hadi bakalım :)
tekirdağ merkezde misin beya :)