bunlar da benim çeyizlerriim .)

hepsi öyle kaliteli öyle cici ki :) baya masraf yapmışsın belli ki :) güle güle kullan canım.

canım yeni cicilerin çok güzel özellikle iç çamaşırı takımına bayıldım güle güle kullan

hepsi öyle kaliteli öyle cici ki :) baya masraf yapmışsın belli ki :) güle güle kullan canım.
çok çok teşekkür ederim canım :) herkes kadar yaptım bişeyler bende :) begenmene çok sevindim :KK66:
canım yeni cicilerin çok güzel özellikle iç çamaşırı takımına bayıldım güle güle kullan

ayşegülcüm çok teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun :)

iç çamaşırın çok tatlı helencim rengine aşık oldum:KK1::KK1:

wuhuuuu :KK17:

yoruma gerek yok helencim, sımsıcak günlerde kullan inşallah :KK17:

canım cupcake spatula ve banyo seti kardeşi olduk :KK9:

güle güle kullan hepsiciğini :KK16:

canım son eklediklerin çok şekermiş güle güle kullan. ayın altısı gelsede bende alışveriş günlerime dönsem biran önce:)

son eklediklerini güle güle kullan helencim beyaz iç çamaşır çok güzel:KK17:çok beğendim :KK17::KK17:

acaba nerden bulabilirim bu cırpıcıya bayıldım güle güle kullann daha önce bir int sıtesinde görmüştüm fakat bulamıorm :KK43: yardımcı olurmusunuz

hepsi çok güzel. güle güle kullanın.. birşey sorcaktım ben.. pembe fırfırlı nevresinm takımını görüyordum ama markasını bilemiyordum. nereden alıdınız acaba hangi markanın ? :26:

X