- 12 Temmuz 2006
- 55.538
- 213.117
- 52
- Konu Sahibi Hemsirecik
Ellerinize sağlık başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak işte gördünüz müŞimdi düdüklüsü de çıkmış
Canım ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, misss gibi olmuş işte yarismada bol şanslar
Canım çekti Mangalda pişmiş hissi verdi bana. Ellerine sağlık.
Teşekkürler askomlar beğenmenize Cook sevindimÇok güzel olmuş Çok severim Ellerine sağlık canım. Başarılar diliyorum
Teşekkürler ablacimEllerinize sağlık başarılar diliyorum
Benim mutfakta yer kalmadı, ben elendim siz devam edin hsgshŞimdi düdüklüsü de çıkmış
Ben de fakir olduğum için elendimBenim mutfakta yer kalmadı, ben elendim siz devam edin hsgsh
Ya bunlar ne güzel bahaneler öyleBenim mutfakta yer kalmadı, ben elendim siz devam edin hsgsh
Benimde düdüklü bozuldu zaten. Bir yarışmada onunla yaparızBak işte gördünüz mü
Biz zaten öyle şeyleri bekliyoruz
Oooo yakışırBenimde düdüklü bozuldu zaten. Bir yarışmada onunla yaparız
Bu düdüklü dediğin geçen gün bime geldi bir tane elektrikli tencere diye o mu?Benimde düdüklü bozuldu zaten. Bir yarışmada onunla yaparız
Teşekkürler kugucumEllerine sağlık aşkom benim, yarışmada başarılar diliyorum
Airfryer’ı alınca fırın çöpe gitmişti, buharlı pişiricisini alırsam 4‘lü ocağa veda edebilirim, tembelliğin gözünü seveyim, pratik olan her şeye yer açarımBenim mutfakta yer kalmadı, ben elendim siz devam edin hsgsh
Evet o yorumlara baktımda alanlar baya memnunBu düdüklü dediğin geçen gün bime geldi bir tane elektrikli tencere diye o mu?
Abla dur şimdi zaten ortalık karışıkAirfryer’ı alınca fırın çöpe gitmişti, buharlı pişiricisini alırsam 4‘lü ocağa veda edebilirim, tembelliğin gözünü seveyim, pratik olan her şeye yer açarım
Benim bey gözümü kapatıyor böyle şeyleri görünce artık ya ofEvet o yorumlara baktımda alanlar baya memnun
Teşekkürler canımÇok güzel görünüyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim canikomEline sağlık çok güzel olmuş