Bunlar da benim çeyizlerim..(Resimli)

yeni cicişlerim daha kargoda gelmedi.ikeadan aldıklarım
bu kek kalıbını 6.90a aldım
$IKEA-Bullar-KEK-KALIBI-26X12-Indirim__37289978_0 6.90.webp
bunlarda salonum için düşündüğüm vazolarım
$IKEA-Salong-DEKORATIF-CAM-VAZO-BEYAZ-RENK__35003031_0 18.90.webp
$IKEA-Salong-CAM-VAZO-20CM-BEYAZ-RENK__28696438_0 23.90.webp$IKEA-Farm-SERAMIK-BEYAZ-VAZO-14CM-Ikea_Market__32688269_0 4.90.webp
orjinal peçeteliğim:1:
$IKEA-Knyck-DEKORATIF-MODERN-PECETELIKIkea_Market__31459153_0 9.90.webp
aslında bu saklama kaplarını anneme almıştım fiyatı çok uygun gelmişti ama şimdi kendimede almayı düşünüyorum
$IKEA-Pruta-17-PARCA-SAKLAMA-KABI-Ikea_Market__37208803_0 16.90.webp
buda giriş için aldığım lamba
$IKEA-Regolit-KAGIT-LAMBA-DEKORATIF-45CM-CAP__37661501_0.webp
bunlarda rengarengarenk:1:
$IKEA-Slipad-BICAK-SETI-VE-BLOK-6-PARCAIkeaMarket__32300145_0 26.90.webp

:nazar::nazar: güle güle kullan,ikeadan aldığım saklama kapları nasıl kalite olarak ben cesaret edemedim sipariş vermeye....

canım hayırlı olsun çok güzeller, güle güle kullan :7:

çok teşekkürler canım...

:nazar::nazar: güle güle kullan,ikeadan aldığım saklama kapları nasıl kalite olarak ben cesaret edemedim sipariş vermeye....

biz şimdi anneme aldık yarın gelcek kargoda.bakalm kalitesi nasıl ona göre bende almayı düşünüyorum.ama düzen açısından çok güzel.herşey derli toplu olur diye düşündüm..

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.hepsi çok güzel :nazar:

amin canım benim.cümlemize güzel günler nasip etsin.o kadar özeniyoruz rabbim boşa çıkarmasın...

zevklerimiz aynı neredeyse biçok şeyde bendede var:66:mutlu günlerde kullan canım

bimden aldığım pasta setim $21parça pasta seti.webp
buda markafoniden aldığım nevresim takımım $869888125288_01_276x385 41.90 markafoni.webp bu yağlık sirkeliğin gümüş rengini aldım$yağlık-sirkelik.webp
bunlarda yağlık-sirkeliklerle takım kavanozlarım
$kavanozlarım.webp
doreden renkli küçük vakumlu kavanozlarım $85755381-5056-9652-C6109BBFEC41B7B0.webp

ne zamandır takip edemiyorum sayfayı bu süre zarfında düğünde çok yaklaştığı için çeyizimi tamamladım sayılır yeni aldıklarımda ara ara eklemeye çalışcam bu yeni aldığım paraya da bayağı bi kıydığım buharlı temizlik robotum
$1000108481_1.webp
buda philips actirfy 12dkda patates kızartıyo:)
$philips-actifry.webp
buda braun saç kurutma makinem
$r22915.webp

cok guzel secimler yapmıssın canım gule gule kullan philips patetes kızartıcısını kaca aldın canım sadece patetes mi kızartıyor acaba?

cok guzel secimler yapmıssın canım gule gule kullan philips patetes kızartıcısını kaca aldın canım sadece patetes mi kızartıyor acaba?

uzun süre bakamıyordm buraya temmuzda evlendm artık hepsini kullanabiliyorum şükür:)) philips actifry mutfakta en çok kullandığım alet diyebilirim yaptığı patates kızartması öle tatsız tuzsuz olmuyo haşlama gibide değil bildiğin aynı tat yani hiçbir fark yok nasıl oluyor bende anlamıyorum ama:)) kalan yemekleri tabağıyla birlikte koyup ısıtıyorum içine mikrodalga işinide görüyor yani.. bi kumpir yaptık anlatamam süper oldu kanat yapıyoruz.yaa her türlü şeyi yapıyo diyebilirim.. her kullandığımda iyikide almışım diyorum...

Back
X