Bunlar da benim çeyizlerim..(Resimli)

hepsini iyi ve mutlu günlerde kullan canım o markafoniden aldığın saati başka nerde bulabilirim bide fiyatı nedir?

hepsini iyi ve mutlu günlerde kullan canım o markafoniden aldığın saati başka nerde bulabilirim bide fiyatı nedir?

yaa ben internetten araştırdım sadece kendi sitesinde satılıyo ve fiyatı kendi sitesinde 120 tl. markafoniden 60tlye aldım ben başka yerde de varmı bilmiyorum.çok teşekkür ederim ayrıca..

Güle güle kullanın aldıklarınızı.
Bu tür saatleri çok beğeniyorum ben. Bir yerde Kız Kule'li halini görmüştüm. Almalıyım diye geçirmiştim içimden de henüz kısmet olmadı almak.

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim canlar:34: saatimi markafoniden aldım.60tl.başka yerde internette araştırdım bulamadım.pazartesi yada salı elimde olacak gelince fotosunu çekip koyarım buraya bende çok beğenerek aldım..

yeniler geldiiii......
storway örgü battaniye setim $SIYAH-KIRMIZI.webp
3 katlı reçelliğim doreden $reçellik.webp takı askısı limangodan $j n.webppasta setim $Görüntü0348.webp
yumurta kalıbım kalp:16: doreden $65683AFD-BEE4-3A98-592D5B9C784F7102.webp
ceviz ve fındık kırıcım $ceviz ve fındık kıracağı.webp bambu kesme tahtam $bambu kesme tahtam.webpbuda yine yumurta kalıbım $656905CF-0B44-8BCA-10B875D3FDBBC2EA.webp 25 tlye pazardan aldığım vee çoooook da memnun kaldığım lancome makyaj kitim $61-PARCA-SET-FAR-PUDRA-ALLIK-RUJ__34574283_0.webp
uğurböcekli gırgırım:)$84.webp
vee en sona sakladığım markafoniden aldığım saatim elime ulaştı işte size gerçek capcanlı fotoları:1: $Görüntü0359.webp$Görüntü0358.webp$Görüntü0357.webp

daha bir adet kaşığım bile yok evde kalcam kesin bu gidişle ben:33: seninkiler çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasiiiiibetsin

daha bir adet kaşığım bile yok evde kalcam kesin bu gidişle ben:33: seninkiler çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasiiiiibetsin

teşekkür ederim canım benim.geçen seneye kadar benmde birşeyim yoktu.nişanlanınca almaya başladımm.merak etmeee zamanı geldiğinde hepsi olurr...

hepsi çok güzel :nazar: güle güle kullanırsın inş. kenwood blender setinden ben de almayı düşünüyorum.

hepsi çok güzel :nazar: güle güle kullanırsın inş. kenwood blender setinden ben de almayı düşünüyorum.

çok teşekkür ederim.blenderimi kullanmadım daha ama tavsiye ederim:)

Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsinnn saatin çok güzelmiş
çok teşekkürler canım..

gule gule kullan canım her seyin cok guzel:nazar:

çok teşekür ederm canım.

Hepsi cok güzelmis, güle güle kullanin..
Bu tabloyu nereden aldiniz acaba ?

çok teşekkürler canım.tablo şeklinde saat.markafoniden aldm ben.2gün önce yine markafonide indirimdeydi..

Bu aralar bende bir saat merakıdır gidiyo:3: şimdi siparişini verdiğim saatim.gittigidiyorda 15.90 tlye
$martiliaynalisaat.webp

Back
X