Bunlar da benim çeyizlerim..(Resimli)

canım çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah bu arada bende senin aldığın kahvaltı takımından istiyordum ama bulamadığım için bi değişik modelini aldım :97:

hazır girmişken beyaz eşyaalarımla mobilyalarımıda ekleym kilim mobilyadan mobilyalarım
$Anemon-Yemek-Odasi-00.webp$Kilim-Flamingo-Koltuk-Takimi-01.webp$moebel_rendi_sofia_bayaz_yatak_odasi_33219.webp
beyaz eşyalarımda bosch dan
$pr_01_21877_min.webp$product_thumb.php_.webp$en_ucuz_PROFILO_Buzdolabi_ve_Derindondurucular_BD5772PNFI_KOMBI_INOX_NET_443LT_YETKILI_SATIC...webp$23081312405159301.webp

canım çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah bu arada bende senin aldığın kahvaltı takımından istiyordum ama bulamadığım için bi değişik modelini aldım :97:
canım çok teşekkür ederim.kahvaltı takımının çaycısı çok güzel çayı soğutmuyo sürelki ısıtıyo ben çok memnunum..

Tebrik ederim yeni evlenmişsin. mutlu ve güzel bir hayat senin olsun. Herşey çok zevkli ve güzeller. Güzel günlerde kullan inş. Bu arada aldıklarının arasında tüh keşke şunu
almasaydım dediğin oldu mu:37: deneyimlerini paylaşır mısın?:34:

hayirli olsun canim..

ütün benim kine benziyor sanirim..

bide yemek takimini emsandan mi aldin?

ne kadara aldin?

hayirli olsun iyi ve mutlu günlerde kullan insaAllah :nazar:

canım çok teşekkür ederim.kahvaltı takımının çaycısı çok güzel çayı soğutmuyo sürelki ısıtıyo ben çok memnunum..

ya benimde kafam çaycısına takılmıştı canım günlük kullanım için uygun mu yoksa ayrıca almalıyım sence çaycı ?? :44:

ütün ve yemek takımın harika mobilyaların tam benim tarzım çok güzeller bende evlenirken köşe takımı düşünüyorum cnm güle güle kullan koçışınle

İyi günlerde kullan inşallah,köşe koltuğuna bayıldımm :16:

çok eşekkür ederim canım benim..

Tebrik ederim yeni evlenmişsin. mutlu ve güzel bir hayat senin olsun. Herşey çok zevkli ve güzeller. Güzel günlerde kullan inş. Bu arada aldıklarının arasında tüh keşke şunu
almasaydım dediğin oldu mu:37: deneyimlerini paylaşır mısın?:34:

çok teşekkür ederim öncelikle.yatak örtümü hiç kullanmıyorum boşuna yer kaplıyo herkes aynı şeyi söylüyo aslında ama mecburen alınıyo bi misafir geldiğinde kullanırım diye.ben şahsen hiç kullanmıyorum.diğer bütün aldıklarımı kullanıyorumm.iyikide almışım hepsini:))

Bu arada corner takımını yeni gördüm. Gerçekten çok güzel. güle güle kullan. nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim?

çok teşekkürler eşyalarımızı ankara sitelerden kilim mağazasından toplu aldık hepsini tek fiyatı nedir bilmiyorum..
hayirli olsun canim..

ütün benim kine benziyor sanirim..

bide yemek takimini emsandan mi aldin?

ne kadara aldin?

hayirli olsun iyi ve mutlu günlerde kullan insaAllah :nazar:
[/QUOTE

yemek takımım kütahya porselen ütüm de tefalin canım çok teşekkürler..

ya benimde kafam çaycısına takılmıştı canım günlük kullanım için uygun mu yoksa ayrıca almalıyım sence çaycı ?? :44:

kesinlikle başka çaycına gerek yok ben çok memunum..biz eşimle bile otururken demliyoruz kendimize sıcak sıcak uzuuunn çay keyfii yapıyoruz:))

ütün ve yemek takımın harika mobilyaların tam benim tarzım çok güzeller bende evlenirken köşe takımı düşünüyorum cnm güle güle kullan koçışınle

çok teşekkürler allah size daha iyilerini nasipp etsin.ben bütün eşyaalrımı içime sinerek aldım.şimdide hepsini severek kullanıyorum..

çok teşekkür ederim öncelikle.yatak örtümü hiç kullanmıyorum boşuna yer kaplıyo herkes aynı şeyi söylüyo aslında ama mecburen alınıyo bi misafir geldiğinde kullanırım diye.ben
şahsen hiç kullanmıyorum.diğer bütün aldıklarımı kullanıyorumm.iyikide almışım hepsini:))

çok teşekkürler eşyalarımızı ankara sitelerden kilim mağazasından toplu aldık hepsini tek fiyatı nedir bilmiyorum..

Bende yatak örtüsü hiç düşünmüyorum.:34: Teşekkür ederim cevapladığın için. :71:

canım herşeyin çok güselmiş özellikle yatak odan çok şıkmış,güsel günlerde kullan inş.

çok teşekkür ederim canım.bende çok bayılarak aldım yatak odamı:34:
Bende yatak örtüsü hiç düşünmüyorum.:34: Teşekkür ederim cevapladığın için. :71:

valla çok güzel nevresim takımları var bence hiç gerek yok renk renk nevresim takımları daha güzel bence..

Back
X