• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar beni delirtecekler

yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler insan okurken tüyleri ürperio ama eşinde bitiyo bence herşey o kadar şeyin üstüne onlara rest çekip yoluna devam etmesi gerekirdi ............

ya kusura bakmayın da ben anlamıyorum
evlenirken de evlendikten sonra da size yardım etmek zorundalar mı?
sizi büyütmüşler iş sahibi yapmışlar siz kendi paranızı kendiniz kazanıp alamıyo musunuz?
kayınpederiniz size ev bulmak zorunda mı kendiniz ev arayıp çıkamıyo musunuz yani?
ben şimdiden diyorum evlenirken filan annem babamdan yardım almadan kendi evimi kendim kurucam diye.
insanların arabaları tatilleri neden gözünüze batıyo anlamıyorum valla adamlar belki çok sıkıntı çektiler de tam huzura kavuştular..

sen zaten bekarmışsın bekara karı boşamak kolay gelirmiş yorum yaparak yorulma canım

bu yorum çok yanlış olmş bir kere ben de söylemeden edemeyeceğim.
laleye de katılıyorum sonuna kadar
insanlar kendi evlerinin kirasını ödeyemeyecek durumdalarsa gidip iş bulmalılar evlenmemeliler
önce iş para sonra evlilik
eşinin ailesi suçlu tabi madem durumları iyi neden size yardım etmiyorlar bir de köstek oluyorlar
ama öyle bir evi daha gördüğün gün ben burada yaşamam deyip,kocanın seni de alıp başka bir eve kiraya geçebilecek gücü olması gerekirdi benim gözümde
yoksa evlilik evciliğe döner taraflar da ailelerin evlerinde onların verdikleriyle yetinerek yaşamak zorunda kalır
ayrıca eşin bunca olaydan sonra aranıza ailesiyle aranıza mesafe koymadıysa,senin artık bunu söyleme vaktin gelmiş,istemediğini açık açık belirtmelisin
eti mi fazla görüyorsun derse
evet beni umursamayanlara eti de ,sevgiyi de fazla görüyorum demelisin
yoksa hep ezilirsin

ben zaten eşimi savunmuyorumki annesi hadi yaşın geciyo evlen deyince maaşım az nasıl evlenirim demiş ve benim evde oturursunuz demiş maaşın kira olmayınca geçindirir sizi demiş iş ciddiye bindi ev döşencek benim ev kirada kiracı çıkmıyo size ev tutacaz benim evin kirasınyla sizinkini ödyecez neyse evlendik 6 ay oldu apartmana boya yapılcakmış yönetici geldi dediki kayınvalidene söyle .... miktar para lazım dedimki kayınvalidem ne alaka ev sahibine diyelim oda sen bilmiyonmu bu ev kaynananın dedi eşimde ordaydı inanamadı onlar inkar etti ama boya parasını duydumki yine onlar vermiş aradan az bi süre geçti kaynanam dediki ev sahibi sizi cıkarıyo ne yapacaksınız cok ev aradık ama kiralar çok yüksek eşim çalışmamı istemez aileside karşı dedilerki bizim miras evde oturun ben ilk gittim gördüm istemesemde tamam dedim napayım hani beni eleştirenler varya onlara diyorum cıkmıcam bu ev sizinmi deseydim asıl ozaman ben hiç bişeyi ispat edemezdim...
ev ilk bastan dayandı döşendi düzeldi sonradan çıktı meğer onlar biliyolarmış kaynanamın annesi zamanındada varmış eski ev ya ama bize demediler bilsem geçermiydim eşim o ara işten çıktı daha neler neler benim ailem destek çıktı ama çeşmelerinden para akmıyorki güçleri kadar yardım ettiler.
benim demek istediğimi ben analatamadım bu insanlar bize hiç bizaman el atmadılar şimdi bi rahata erdimde elimiz biraz düzeldide bizden niye menfaat umuyorlar dedim ama aldılar konuyu baska yere cektiler taaaki beni yazıp çizmekle suçladılar laale arkadaşa gelirsek ben bi hışımla bu konuyu açtım biz bunları yasarken kulak ardı eden insanlar şimdi niye bizi bizimle bırakmıyolar derken hemen aileler evlatlarına yardım etmek düzen kurmak zorunda değiller gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum bende sen evladını yada gelinini imkanın varken bunları yasamalarına göz yumarmısın dedim yani söz misal ama o beni yine tersledi benden yasmayan bilemez anlamaında o ata sözünü kullandım dayak yemeyen dayak yiyen kadının acısını anlayamaz
bebeği olmayan anne olmanın tadını anlayamaz
yoksa banane arkadaşın bekarlığından bende anamdan evli doğmadım zaten yasadıklarım beni bin pişman etmiş neyse halen daha niye yazdığımı anlayamıyorum kızlar ben bu konuyu kapatamadım bilen varsa kapatırmısınız inanın bin pişman oldum.

Yorumsuz

ya kusura bakmayın da ben anlamıyorum
evlenirken de evlendikten sonra da size yardım etmek zorundalar mı?
sizi büyütmüşler iş sahibi yapmışlar siz kendi paranızı kendiniz kazanıp alamıyo musunuz?
kayınpederiniz size ev bulmak zorunda mı kendiniz ev arayıp çıkamıyo musunuz yani?
ben şimdiden diyorum evlenirken filan annem babamdan yardım almadan kendi evimi kendim kurucam diye.
insanların arabaları tatilleri neden gözünüze batıyo anlamıyorum valla adamlar belki çok sıkıntı çektiler de tam huzura kavuştular..

ya ben anlatamadım yada siz tam okumuyorsunuz ben bize yardım etmiyolar demiyorum etmedikleri gibi bizden maddi destek bekliyorlar diyorum bunu kaç kere tekrarladım ama siz anlamamakta inat ediyorsunuz güzel bi mesleğim var ama çalışmamı istemiyolar o yuzden evdeyim ama elimde boş durmuyor kimin ne olacagını kimse bilemez siz beni yersiz eleştiriyosunuz bi insan parayla oynarken zevk sefa yaparken niye asgari ücretle çalışan birinden bişey umar bunu sordum ama siz sırf seni kastetmiyorum ben meddi gücü olmayan birinden isterse olsun bişey talep etmedim zaten bile bile evlendim eşimle ama neden bizi sömürmek istiyorlar dedim ooff anlatabildimmi şimdi ben buraya ferahlamak için yazdım ama iyice bunaldım..
kimse bana hak vermek zorunda değil ama lütfen okurken kelime atlamayın ve rencide edecek şey yazmayın ..

ayrıca laleyi bekarsın bekara karı boşamak kolay gelirmiş derken insan yaşamadan bilemez anlamında dedim baktımki bekar yazıyo anlamaz dedim ben bilirmiydım geçim sıkıntısını bi rüyayla bi hayalle evleniyorsun nelerle karşılaşıyosun bende bilemezdim ama madem durumları iyi size destek çıkmadıkları gibi sizdende bişey umamazlar dedim haa demekki eşinden ayrılmış AALAH gönlüne göre bi hayat yasatsın ona inş o zaman beni daha iyi anlaması gerekirdi oda genç kız oldu hayallerle evlendi demekki onunda bazı üzüntüleri oldu özeline girmek bana düşmez ama biraz daha sıcaklıkla yazabilirdi ben nasıl feci haldeydim konuyu açarken siz neredn bilecektiniz doğru ama sabah kalktım eşim biyer egitmişti babam aradı .... miktar para istiyo bide canı mangal çekmiş ne yapalım dedi bende eve gel konuşuruz dedim ona bi an geçmişi hatırladım o sinir ve üzüntüyle yazdım dedim ya keşke yazmasaydım şimdi daha cok üzüldüm kimse üstüne almasın hakkınızı helal edin..

şu an hala sinirleyim ellerim titriyo yazarken yanlışlarım oluyo bilesiniz !!! hani yazıyı eleştirenler olur diye yazıyorum..

yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinin maddi durumu evlilik için uygun değilmiş ve ailesine güvenip evlenmişama evdeki hesap çarşıya uymamış malesef ve sizi yarı yolda bırakmışlar.

tabiki maddi durumları bu kadar iyiyken ve siz orada gerçekten çok zor şartlar altında yaşarken size yardım etmeleri gerekiyordu bana göre, yani hiçbir insan evladını eğer durumu varsa öyle zor şartlarda yaşatmamalı ama onlar da biz onlara ev verdik, kira ödemiyorlar diye akıllarınca size yardım ettiklerini düşündüler herhalde. içinde yaşamadıkları içinde fareler onları rahatsız etmedi sanırım. keşke 1-2 tanesini yakalayıp kayınvalidenin evine bıraksaydın da yaşayarak görselerdi farelerle mücadele etmenin nasıl bişey olduğunu kötükedihüso.
ama eşin ne yapıp edip seni orada yaşatmamalıydı. ya sen ben burada yaşamıyacağım gerekirse çalışırım başka bir eve kiraya çıkalım diye üsteleseydin keşke.

bi de bişeye takıldım kayınvaliden gizli ev almış ya bu ev kimden gizli, sadece eşinden mi gizlemişler bu evi, yoksa kayınvalidenin kendisi hariç kimse bilmiyormuymuş bu evi.
sonrasında da ev sahibi sizi çıkarıyor dediğinde ev seninmiş zaten sen mi bizi çıkarıyorsun yani diyemediniz mi, ya da ev sahibiyle bizzat kendiniz görüşmeyi denemedinizmi, niye kayınvalideni aracı yaptınız. niye böyle gizli saklı işler yapar bu insanlar onu da anlamış değilim ya, sanki düşmanından saklıyor evini yerini, sakladığın kişi senin kanın canın ya, her neyse sinir oldum :mymeka:.

zor şeyler yaşamışsın gerçekten, yaşadıkların senin sinirlerini iyice yıpratmış. yorumlara verdiğin cevaplardan da bu açıkça görülüyor.
ama ben de birçok arkadaşa katılıyorum, eşin malesef çok pasif kalmış. yaşadıklarından ders almamış ve ailesine hiçbirşey olmamış gibi davranıyor hala.

babası eşinden para isterken iki laf söylemeyi bilmiyormu
baba, sen benden ne parası istiyorsun, sende varsa bana ver. 3 bin tl maaş alıyorsun benim 500 tl maaşıma mı göz diktin. kayınpederim ev vermeseydi fareli evde sürünecektim hala bizden bişeymi bekliyorsunuz diyemiyor mu? diyemiyorsa işte onlar da daha çok tepenize çıkar sizin. maaşınıza da etlerinize butlarınıza da göz dikerler böyle.

mangala geliyoruz dediklerinde de eşin yine cevabını vermeliydi, baba eşim rahatsız yatıyor kusura bakmayın, canın çok mangal çektiyse biz size et gönderdik onlardan yaparsınız demeliydi. yani böyle şeyler söylemek ayıp normalde ne ben ne de eşim ailelerimize böyle bişey söylemeyiz ama böyle aileye de söylenmesi gerekir yani.yüz vermiyeceksin arkadaşım bu kadar basit, çok mesafeli olacaksın ve birgün farkedip bunun nedenini sorduklarında da eteğindeki bütün taşları dökeceksin :olmaz:.

Son düzenleme:
ayrıca laleyi bekarsın bekara karı boşamak kolay gelirmiş derken insan yaşamadan bilemez anlamında dedim baktımki bekar yazıyo anlamaz dedim ben bilirmiydım geçim sıkıntısını bi rüyayla bi hayalle evleniyorsun nelerle karşılaşıyosun bende bilemezdim ama madem durumları iyi size destek çıkmadıkları gibi sizdende bişey umamazlar dedim haa demekki eşinden ayrılmış AALAH gönlüne göre bi hayat yasatsın ona inş o zaman beni daha iyi anlaması gerekirdi oda genç kız oldu hayallerle evlendi demekki onunda bazı üzüntüleri oldu özeline girmek bana düşmez ama biraz daha sıcaklıkla yazabilirdi ben nasıl feci haldeydim konuyu açarken siz neredn bilecektiniz doğru ama sabah kalktım eşim biyer egitmişti babam aradı .... miktar para istiyo bide canı mangal çekmiş ne yapalım dedi bende eve gel konuşuruz dedim ona bi an geçmişi hatırladım o sinir ve üzüntüyle yazdım dedim ya keşke yazmasaydım şimdi daha cok üzüldüm kimse üstüne almasın hakkınızı helal edin..

Ne Hakki ne Hukuku be güzelim, bosver...olur böyle seyler..:delphin:.burda kendimizi birtek yazi ile ifade edebiliyoruz, o yüzden belki Laalenin yazim sekli sana kirici geldi ama inan hicte öyle biri degildir.....gayet mantikli bir kizdir o....kaydirigubbakcemile3

Dedigim gibi esinin ailesi ile görüsmek zorunda degilsin, tüm bu yasananlardan sonra esine ben görüsmek istemiyorum demek gayet tabi hakkin fakat iyi düsünmeni tavsiye ederim......hersey biz insanlar icin.:delphin:

Maddi konularda kesinlikle yardimci olmayin bu konuda sonuna kadar arkandayim, anne babada olsa ihtiyaclari yokken maddi yardimda bulunmak zorunda degilsiniz.:kahve:

Ama evine gelmis bir tabak yemegni yemis, cok görme arkadasim.....gözünün basinin sadakasi olsun....

öyle sinirliyimki ankatamam ya ben çok abartıyorum yada yazacaklarım gerçekten sizinde canınızı sıkacak ben 4 yıllık evliyim öyle sıkıntılar çektimki anlatamam eşiin düzgün bi işi yoktu ben evlenince vardı ama öyle borca girmişki nikeh kıyıldı eve geldik eşim takıların çığunu aldı ertesi gün borçlara dağıttı babası gil zengin oldukları halde bişey yapmadılar bi koltuk takımı oda dandik bi vitrin aldılar yani bi yolluk bile almadılar benim babam oğlan evi gibi çeyiz verdi bana neyse kaynanam kocasından gizli ev almış biz o evde kiracı gibi oturduk ama haberimiz yoktu onun evi olduğundan 6 ay zor oturttular sandılarki kazık çakacaz evlerine öyle kalacaz bi miras evleri vardı oraya gittik öyle izbe öyle kötükü ya sabır dedim evi temizledim süsledim ev biraz düzeldi ha unutmadan eşimin babası kaymakam emeklisi neleri varmışta satmış karıyla kızla yemiş bize aldığı eşyaların bi vitrin bi koltuk takımının bile borcunu bize yıktı kaynana ise ajda pekkan gibi vur patlasın çal oynasın neyse eve taşındım 4 ay sonra fareler çıktı ama nasıl sürü gibi anlatamam heryerde çekmecelerde yatklarda banyoda günde 20 tane eşim öldürüp atıyodu öyle kötü olmuştumki yatarken ağzımızdan burnumuzdan girecekler diye uyumuyodum yazın sıcağında pikeye sarılıp uyuyodum zar zor önce bana inanmadılar anası gil nasılki bizde gördüler inandılar ilaçlıyoz evi temizliyom gene çıkıyo bi yapışkan var onu kartona sürerdik üstüne peynir bi yapışırlardı cik cik öterlerdi kulağıma pamuk tıkardım kapıya çıkar otururdum eşim gelsede alsa diye anlatama deli olmuştum dilim tutuldu korkudan konuşamadım annemlere diyemiyom üzülmesin diye saçlarım döküldü kaynanam ve kocası diyorlardıki napalım yatarken ağzınıza tülbet bağlayın öyle yatın içinize girmesinler demedilerki bi temiz ev tutalım oraya taşınsınşar keyınpeder 30 milyarlık arabayı çekti altına geziyo çalımla kaynana ise deniz kenarlarında ev tutup tatile gidiyordu eşim işte ben evde ya anlatamam bide bizim üst katta datısı otruyodu eşimin oğluda işsizlikten kafayı kırmış bize takmıştı güya ben ona büyü yapmışım iş bulamıyomuş ben büyü yapsam kendime yaparım bu evden kurtulmak için beni öldürmekle tehdit etti kapıları kırmalar camlara taş atmalar anlatamam
kaynanam ve kocası diyolardıki babanın evi var oraya gidin allah belalarını versin ş.... senin görevin değilmi oğluna ev açmak o evde tam 2.5 sene yaşadım fareler fıfır geziyo pisliğiayrı yukardaki deli küfürler ediyo seni öldürcem diye kimse bişey demedi bana nasihat ediyodular deliyle deli olma diye oğlanda iri yarı kapıya çıkamıyodum perdeler camlar kapalı oturuyodum ya anlatmakla bitmez belki dersiniz niye anlatıyon diye asıl konuya biraz sonra geçecem
bi gece bi ses duydum tıkır tıkr gözümü bi açtım iki üç fare komidinii kemiriyo gece nasıl ağladım feryat figan eşim su getirdi ağlama diyo sabret çıkacaz diyo ama duramıyom sahip çıkanmı varki çıkalım neyse sen uyu ben uymucam beklicem dedi sabah namazına kaldırdı beni ayağa kalkıyom yere yığılıyom eşim diyoki ne var ben konuşamıyom su bardağını tutamıyom hiç diliniz ağzınızda biyirmi ben öyle oldum beni giydirdi annemlere getirdi sabahın körü annemlerde korktu zannetttimki felç oldu annem ağlıyo babam korkuyo kuran felan okudular nice sonra düzeldim babam dedi ne oldu anlattım herşeyi bana çok kızdı daha önce niye demedin dedi yüzüm yokki halen evime bişeyler alır bana bilezik alır yani öyle bi baba dedi orda bi gün daha kalmıcaksın bizim eve taşınacaksınız 15 gün içinde evi tadilat yaptırdı ben apar topar evi taşıdım yerleştim evim temiz güzel ama bi kıprtı duysam fırlarım 8 aydır burdayız evimize bereket geldi işlerimiz düzeldi..
gelelim asıl konuya biz buraya gelirken babam tonla para döktü harcadı eşimin babası ne yaptınız ne ettiniz bile demedi lan arabayı bile vermedi bize hani incik boncuğu taşımaya büyük araba bile tutamadık paramız yokki utanmaz evi görmeye geldiler yemeğe annemler yanlarına hoş geldine gelmedi diye bana surat astılar ya beni gelin diye aldılar deli ettiler bi sahip çıkmadınız size el öpmeyemi gelecekler
şimdi bizim elimiz biraz düzeldi babası bizden para istiyo kendi23 milyar aylık alıyo kahvesi var oğlundan harçlık istiyo bizimkide veriyo versin ama zoruma gidiyo benim babam enayimiydi oğlunu ev sahibi yaptı şimdi kurban kestik onlar kesmedi allah kabul etsin onlara bi sürü verdim eşimde gördü şimdi aramış eşimi demişki yarın i mangal yapalım gelinime de etleri bu günden hazırlasın nasıl delirdim valla et gözümde dğil ama zoruma gidiyo bana bi gün göstermediler bize bi faydaları dokunmadı benden mangal istiyo ya kurban parasını bile kaç aydır 20 milyon 20 milyon kenara ata ata biriktirdim sende keseydin paranmı yok millete hava atıyo deniz kenarlarında balık rakı ısmarlıyo o zaman bizi bilmez şimdi benden ne istiyo yazdıklarımı okudunuz kızlar ben o sıkıntıların yanında toklukta çektim onlar denizlerde mangal keyfi yaparken ben o ahır gibi evde beni öldürmek isteyen deli adamdan korka korka oturdum fareler yüzünden delriyodum söyleyin onların bizden para istemeye mangal istemeye hakları varmı tekrar söylüyorum ben ette değilim ama okadar fakir var onlara veririm dah iyi 4 yıllık evliyim 8 aydır babamların evindeyim yeni feraha erdim ama gözlerini paramıza diktiler ben tutumluyum diye rahatız 500 milyon aylık onun benzin parası uzun oldu okumak zorunda değilsiniz ben rahatlamak için yazdım bana bi akıl verin eşie desem bi mangalımı çok görüyon babamkara dicek oooofff delirmek üzereyim..

Tatlim butun yazdiklarinin okudum oldukcauzun olmasina ragmen:) ne yalan soyleyeyim senin duygularina kesinlikle katiliyorum o insanlardanne kadar uzakkala bilirsen okadar uzakkalmaya calis eliniz uc kurus gorunce ona diktiler gozlerini :kızgın: Allah gozlerini doyursun:kızgın: esinede akil fikir versin :Saruboceq:

haklısın ama sana yardım etseler sürekli yüzüne vururlar inan böylesi daha iyi kendi yağın ile kavrulmak , yinede herşeye rağmen şanslısın iyilik yapıpta başı kakan daha beterkaydirigubbakcemile4

çok çok haklısın.aslında onlar seni değil kendi oğullarını düşünmüyorlar.ne biçim insanlar var ya.benim aklıma gelen eşinin senin ailenin bu yaptıklarına karşı ne dediği oldu.inşallah değerlerini biliyordur.eşinede hala ailesine para vermeye kalktığı için çok kızdım.

Back