• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar beni delirtecekler

İsterseniz konuyu benim çocuğuma getirmeyelim,birbirimizi kıyaslamayalım..
İnsanlar evlenirken anne babalarına değil kendi maddi ve manevi güçlerine güvenerek evlenmeliler.. Nasıl olsa benim ya da onun ailesi zengin yardım ederler mantığı ile yürürsek hayal kırıklığına uğrarız..
Ancak anne baba olarak da evladımızın zor durumda olduğunu göre göre sefa sürmek de bana ters.
Fakat,işin gerçeği; eşiniz kendi ailesini sizden daha iyi tanıyordur,sizi bu kadar mağdur etmek yerine maddi durumunu toparlayıp evliliğe kalkışsaydı ne siz bu kadar yıpranırdınız ne de kendisi üzülürdü...

kesinlikle katiliyorum...... ve bekar da degilim kaydirigubbakcemile3

evlilikler ailelerin maddi imkanlarina güvenerek yapilmamali... madem kazanciniz da iyi bastan düzgün bir evde oturmaliydiniz... hic böyle sorunlarimiz olmuyor cünkü kimseden en ufak bir beklentimiz yok....

canım yaşadıkların gerçekten çok zor ve kötü şeyler,belli ki gerçekten sinirlerin bozulmuş
ama buraya yazan arkadaşlar konunu okumuşlar ve emin ol kendi hayat tecrübelerine göre senin iyiliğin için yorum yapıyorlar,kimseyi kırma canımyerimseniben

yaşadıkların gerçekten de çok kötü şeyler,bu tip aileler maalesef var,durumu iyiyken çocuklarına yardımcı olmayan hatta onlardan bekleyen o kadar çok tanıdığım var ki:1no2:
burda asıl hatalı olan eşin...ailesi yanlış yapıyor tamam ama eşin bunları görürken nasıl seni hala o evde oturttu anlayamadım,üst,ne biraz daha para verip başka eve çıkabilirdiniz,eşin seni seviyor düşünüyorsa bunu yapması gerekmez miydi?:bbo:
ayrıca çok şanslısın ki sana yardımcı olan iyi bir ailen varmış,keşke bu sıkıntıları çekeceğine baştan şimdi oturduğun eve geçseymişsin ama her şerde bir hayır vardır bunları yaşayarak sen de eşin de kayınpederinle kayınvalideni daha iyi tanımış oldunuz,eşin de sana karşı bir şey diyemez:1closedeyes:
ailesi çok hatalı davranmış,sen de kızmakta kesinlikle haklısın ama eşinin ailesi...atsan atılmaz satsan satılmaz,mesafe çerçevesinde ilişkini sürdüreceksin,eşine duygularını anlat onlara karşı fazla samimiyet beklemsin ama elinden geldiğince rol de olsa bir orta yol bularak geçinmeye bak...yoksa gene sen üzülürsün canım:teselli:
sevmesen de arada bir orta yolu bulmaya çalışacaksın,zor ama benneyaptımki

benim anlamadığım babanlar senin daha onceden nasıl bir evde otuduğunu nasıl bilmiyorlar insan cocuğunun evini gormeden cocuğunu yerleştirmeden nasıl rahat uyku uyur? eşinin tarafı zaten ebevyn değil bence.

ben pek anlattıklarına nedense inanamadım.biraz kendin yazıp kendin inanmışa benziyorsun sanki.

öyle sinirliyimki ankatamam ya ben çok abartıyorum yada yazacaklarım gerçekten sizinde canınızı sıkacak ben 4 yıllık evliyim öyle sıkıntılar çektimki anlatamam eşiin düzgün bi işi yoktu ben evlenince vardı ama öyle borca girmişki nikeh kıyıldı eve geldik eşim takıların çığunu aldı ertesi gün borçlara dağıttı babası gil zengin oldukları halde bişey yapmadılar bi koltuk takımı oda dandik bi vitrin aldılar yani bi yolluk bile almadılar benim babam oğlan evi gibi çeyiz verdi bana neyse kaynanam kocasından gizli ev almış biz o evde kiracı gibi oturduk ama haberimiz yoktu onun evi olduğundan 6 ay zor oturttular sandılarki kazık çakacaz evlerine öyle kalacaz bi miras evleri vardı oraya gittik öyle izbe öyle kötükü ya sabır dedim evi temizledim süsledim ev biraz düzeldi ha unutmadan eşimin babası kaymakam emeklisi neleri varmışta satmış karıyla kızla yemiş bize aldığı eşyaların bi vitrin bi koltuk takımının bile borcunu bize yıktı kaynana ise ajda pekkan gibi vur patlasın çal oynasın neyse eve taşındım 4 ay sonra fareler çıktı ama nasıl sürü gibi anlatamam heryerde çekmecelerde yatklarda banyoda günde 20 tane eşim öldürüp atıyodu öyle kötü olmuştumki yatarken ağzımızdan burnumuzdan girecekler diye uyumuyodum yazın sıcağında pikeye sarılıp uyuyodum zar zor önce bana inanmadılar anası gil nasılki bizde gördüler inandılar ilaçlıyoz evi temizliyom gene çıkıyo bi yapışkan var onu kartona sürerdik üstüne peynir bi yapışırlardı cik cik öterlerdi kulağıma pamuk tıkardım kapıya çıkar otururdum eşim gelsede alsa diye anlatama deli olmuştum dilim tutuldu korkudan konuşamadım annemlere diyemiyom üzülmesin diye saçlarım döküldü kaynanam ve kocası diyorlardıki napalım yatarken ağzınıza tülbet bağlayın öyle yatın içinize girmesinler demedilerki bi temiz ev tutalım oraya taşınsınşar keyınpeder 30 milyarlık arabayı çekti altına geziyo çalımla kaynana ise deniz kenarlarında ev tutup tatile gidiyordu eşim işte ben evde ya anlatamam bide bizim üst katta datısı otruyodu eşimin oğluda işsizlikten kafayı kırmış bize takmıştı güya ben ona büyü yapmışım iş bulamıyomuş ben büyü yapsam kendime yaparım bu evden kurtulmak için beni öldürmekle tehdit etti kapıları kırmalar camlara taş atmalar anlatamam
kaynanam ve kocası diyolardıki babanın evi var oraya gidin allah belalarını versin ş.... senin görevin değilmi oğluna ev açmak o evde tam 2.5 sene yaşadım fareler fıfır geziyo pisliğiayrı yukardaki deli küfürler ediyo seni öldürcem diye kimse bişey demedi bana nasihat ediyodular deliyle deli olma diye oğlanda iri yarı kapıya çıkamıyodum perdeler camlar kapalı oturuyodum ya anlatmakla bitmez belki dersiniz niye anlatıyon diye asıl konuya biraz sonra geçecem
bi gece bi ses duydum tıkır tıkr gözümü bi açtım iki üç fare komidinii kemiriyo gece nasıl ağladım feryat figan eşim su getirdi ağlama diyo sabret çıkacaz diyo ama duramıyom sahip çıkanmı varki çıkalım neyse sen uyu ben uymucam beklicem dedi sabah namazına kaldırdı beni ayağa kalkıyom yere yığılıyom eşim diyoki ne var ben konuşamıyom su bardağını tutamıyom hiç diliniz ağzınızda biyirmi ben öyle oldum beni giydirdi annemlere getirdi sabahın körü annemlerde korktu zannetttimki felç oldu annem ağlıyo babam korkuyo kuran felan okudular nice sonra düzeldim babam dedi ne oldu anlattım herşeyi bana çok kızdı daha önce niye demedin dedi yüzüm yokki halen evime bişeyler alır bana bilezik alır yani öyle bi baba dedi orda bi gün daha kalmıcaksın bizim eve taşınacaksınız 15 gün içinde evi tadilat yaptırdı ben apar topar evi taşıdım yerleştim evim temiz güzel ama bi kıprtı duysam fırlarım 8 aydır burdayız evimize bereket geldi işlerimiz düzeldi..
gelelim asıl konuya biz buraya gelirken babam tonla para döktü harcadı eşimin babası ne yaptınız ne ettiniz bile demedi lan arabayı bile vermedi bize hani incik boncuğu taşımaya büyük araba bile tutamadık paramız yokki utanmaz evi görmeye geldiler yemeğe annemler yanlarına hoş geldine gelmedi diye bana surat astılar ya beni gelin diye aldılar deli ettiler bi sahip çıkmadınız size el öpmeyemi gelecekler
şimdi bizim elimiz biraz düzeldi babası bizden para istiyo kendi23 milyar aylık alıyo kahvesi var oğlundan harçlık istiyo bizimkide veriyo versin ama zoruma gidiyo benim babam enayimiydi oğlunu ev sahibi yaptı şimdi kurban kestik onlar kesmedi allah kabul etsin onlara bi sürü verdim eşimde gördü şimdi aramış eşimi demişki yarın i mangal yapalım gelinime de etleri bu günden hazırlasın nasıl delirdim valla et gözümde dğil ama zoruma gidiyo bana bi gün göstermediler bize bi faydaları dokunmadı benden mangal istiyo ya kurban parasını bile kaç aydır 20 milyon 20 milyon kenara ata ata biriktirdim sende keseydin paranmı yok millete hava atıyo deniz kenarlarında balık rakı ısmarlıyo o zaman bizi bilmez şimdi benden ne istiyo yazdıklarımı okudunuz kızlar ben o sıkıntıların yanında toklukta çektim onlar denizlerde mangal keyfi yaparken ben o ahır gibi evde beni öldürmek isteyen deli adamdan korka korka oturdum fareler yüzünden delriyodum söyleyin onların bizden para istemeye mangal istemeye hakları varmı tekrar söylüyorum ben ette değilim ama okadar fakir var onlara veririm dah iyi 4 yıllık evliyim 8 aydır babamların evindeyim yeni feraha erdim ama gözlerini paramıza diktiler ben tutumluyum diye rahatız 500 milyon aylık onun benzin parası uzun oldu okumak zorunda değilsiniz ben rahatlamak için yazdım bana bi akıl verin eşie desem bi mangalımı çok görüyon babamkara dicek oooofff delirmek üzereyim..

emekli biri 23 milyar maaş mı gerçekten alıyor? hem herşeylerini yemişler bitirmiş diyorsun hemde hala geziyorlar diyorsun..

yasadiklarin senin icin gercekten zor

fakat yasadiklarin demek ki SADECE SENIN ICIN zormus

baksana kocacin 500 ytlcik maasla mangal ziyafeti vermeyi düsünüyor onu sersefil halde birakan ailesine karsi ...Pess !

demek ki kocanin gözünde senin yasadiklarinin hic bir önemi yok

olsaydi karsisindaki aileside olsa tepkili olurdu

İsterseniz konuyu benim çocuğuma getirmeyelim,birbirimizi kıyaslamayalım..
İnsanlar evlenirken anne babalarına değil kendi maddi ve manevi güçlerine güvenerek evlenmeliler.. Nasıl olsa benim ya da onun ailesi zengin yardım ederler mantığı ile yürürsek hayal kırıklığına uğrarız..
Ancak anne baba olarak da evladımızın zor durumda olduğunu göre göre sefa sürmek de bana ters.
Fakat,işin gerçeği; eşiniz kendi ailesini sizden daha iyi tanıyordur,sizi bu kadar mağdur etmek yerine maddi durumunu toparlayıp evliliğe kalkışsaydı ne siz bu kadar yıpranırdınız ne de kendisi üzülürdü...

tam laleden, tam laleye göre bir yorum. tamamiyla katiliyorum,Şeniz
evlenirken ana babaya güvenirseniz yariyolda kalirsiniz....

ayrica nuruayn,
bazi mesajlariniz gercekden hic hos degil önce siz sakin olun,
hakliyken haksiz durumdasiniz suanda,
bekar olan dert sorun anlamamzmi saniyosunuz cok yaniliyosunuz:1closedeyes:

Ya şu bekar muhabbeti benim de iyi niyetli bütün düşüncelerimi değiştirdi. Yorumum da bunun etkisinde olacak üzgünüm.
Sizin mesleğinizde de öğretim görevlisi yazıyor, öğretim görevlisi olduğunuza emin misiniz? Mesajlarda bir tane bile noktalama işareti göremedim, bir virgül bile yoktu,de,da,ki eklerini ve konuşulduğu gibi yazılan kelimeleri saymıyorum bile, ayrıca kocasının yada kayınpederinin eline bakmaz zaten çalışan kadın.
Eşinizin ailesinin parasına güvenerek mi evlendiğinizi anlayamadım. Evet çok zor şeyler yaşamışsınız ama sizin ailenizin durumu varken eşinizin ailesinden beklemişsiniz, kendi kendine acı çektirmek derim ben buna. Kayınvalide kayınpeder zaten acayip, ama size ev alma mecburiyetleri de yok. Kendine güvenen insanlar evlenir, belki zamanında oğullarına da bekle kendi ekmeğini kazan düzenini kur demişlerdir oğulları dinlememiştir, yada onlara güvenerek evlilik yapılmasına tepki koyuyolardır bilemem :umursamaz:
Ama insan kendi ailesinin evi varken neden fareli bi evde kafayı yiyene kadar oturup, eşinin ailesinin bişeyler yapmasını bekler aklım almıyor benim.
Herşeye rağmen bunca şey yaşanmışsa da, değil onlara mangal sefası yaptırmak, ezik, ağzı iki laf yapamayan, herşeye boyun eğen biri gibi o insanları ağırlamaz, yüzlerine bile bakmazdım, eşim bana böyle bir teklifle gelemezdi zaten :umursamaz:

yaşadıkların çok zorr yaşamayan bilemez ama..
kusura bakma senin eşinde suç
onca şeyleri görmedimiki halandaha böle davranıyo
anlşmadım gitti
o görüşse bile ben görüşmem yani...

sen zaten bekarmışsın bekara karı boşamak kolay gelirmiş yorum yaparak yorulma canım

1.) Empati yapmak diye birşey vardır duydunuz mu hiç? ınsanların yorum yapması için yaşamış olması gerekmiyor. Ona bakarsanız kimse belki fareli evde oturmadı ama gelip yazıyor değil mi??
Madem sorununuz evlilere hitap ediyor baştan not düşecektiniz, bekarsanız okuyup boşa vakit kaybetmeyin sizi kaale almayacağım diye..

2.) Medeni durum seçeneklerinde boşanmış seçeneği yok değil mi? Dolayısıyla hiç kimsenin boşanarak mı bekar yoksa hiç evlenmediği için mi bekar sıfatını aldığını bilemezsiniz.

Konunuza gelirsek;
Bir evli olarak, bekar olduğu olduğu için halden anlayamayacak olan Laale'ye katılıyorum maalesef.
Kocanız ailesine güvenerek evlenmeyecekti sizinle. Bir ev geçindiricek gücü yoksa, eşini insani şartlarda yaşatamayacaksa evlenmek yerine şartların düzelmesini bekleyecekti.
Aile isterse evlenirken çocuğuna destek verebilir ama iş ev açmaya gelirse bnce ne münasebet.
Ama siz insanlıktan uzak şartlarda yaşam savaşı verirken sizlere sırtlarını dönmesi tabiki de vicdansızlık.
Hala neden konuşuyorsunuz ki? Eşinizin yerinde olsam baba falan dinlemem silerdim bir kalemde..

öyle sinirliyimki ankatamam ya ben çok abartıyorum yada yazacaklarım gerçekten sizinde canınızı sıkacak ben 4 yıllık evliyim öyle sıkıntılar çektimki anlatamam eşiin düzgün bi işi yoktu ben evlenince vardı ama öyle borca girmişki nikeh kıyıldı eve geldik eşim takıların çığunu aldı ertesi gün borçlara dağıttı babası gil zengin oldukları halde bişey yapmadılar bi koltuk takımı oda dandik bi vitrin aldılar yani bi yolluk bile almadılar benim babam oğlan evi gibi çeyiz verdi bana neyse kaynanam kocasından gizli ev almış biz o evde kiracı gibi oturduk ama haberimiz yoktu onun evi olduğundan 6 ay zor oturttular sandılarki kazık çakacaz evlerine öyle kalacaz bi miras evleri vardı oraya gittik öyle izbe öyle kötükü ya sabır dedim evi temizledim süsledim ev biraz düzeldi ha unutmadan eşimin babası kaymakam emeklisi neleri varmışta satmış karıyla kızla yemiş bize aldığı eşyaların bi vitrin bi koltuk takımının bile borcunu bize yıktı kaynana ise ajda pekkan gibi vur patlasın çal oynasın neyse eve taşındım 4 ay sonra fareler çıktı ama nasıl sürü gibi anlatamam heryerde çekmecelerde yatklarda banyoda günde 20 tane eşim öldürüp atıyodu öyle kötü olmuştumki yatarken ağzımızdan burnumuzdan girecekler diye uyumuyodum yazın sıcağında pikeye sarılıp uyuyodum zar zor önce bana inanmadılar anası gil nasılki bizde gördüler inandılar ilaçlıyoz evi temizliyom gene çıkıyo bi yapışkan var onu kartona sürerdik üstüne peynir bi yapışırlardı cik cik öterlerdi kulağıma pamuk tıkardım kapıya çıkar otururdum eşim gelsede alsa diye anlatama deli olmuştum dilim tutuldu korkudan konuşamadım annemlere diyemiyom üzülmesin diye saçlarım döküldü kaynanam ve kocası diyorlardıki napalım yatarken ağzınıza tülbet bağlayın öyle yatın içinize girmesinler demedilerki bi temiz ev tutalım oraya taşınsınşar keyınpeder 30 milyarlık arabayı çekti altına geziyo çalımla kaynana ise deniz kenarlarında ev tutup tatile gidiyordu eşim işte ben evde ya anlatamam bide bizim üst katta datısı otruyodu eşimin oğluda işsizlikten kafayı kırmış bize takmıştı güya ben ona büyü yapmışım iş bulamıyomuş ben büyü yapsam kendime yaparım bu evden kurtulmak için beni öldürmekle tehdit etti kapıları kırmalar camlara taş atmalar anlatamam
kaynanam ve kocası diyolardıki babanın evi var oraya gidin allah belalarını versin ş.... senin görevin değilmi oğluna ev açmak o evde tam 2.5 sene yaşadım fareler fıfır geziyo pisliğiayrı yukardaki deli küfürler ediyo seni öldürcem diye kimse bişey demedi bana nasihat ediyodular deliyle deli olma diye oğlanda iri yarı kapıya çıkamıyodum perdeler camlar kapalı oturuyodum ya anlatmakla bitmez belki dersiniz niye anlatıyon diye asıl konuya biraz sonra geçecem
bi gece bi ses duydum tıkır tıkr gözümü bi açtım iki üç fare komidinii kemiriyo gece nasıl ağladım feryat figan eşim su getirdi ağlama diyo sabret çıkacaz diyo ama duramıyom sahip çıkanmı varki çıkalım neyse sen uyu ben uymucam beklicem dedi sabah namazına kaldırdı beni ayağa kalkıyom yere yığılıyom eşim diyoki ne var ben konuşamıyom su bardağını tutamıyom hiç diliniz ağzınızda biyirmi ben öyle oldum beni giydirdi annemlere getirdi sabahın körü annemlerde korktu zannetttimki felç oldu annem ağlıyo babam korkuyo kuran felan okudular nice sonra düzeldim babam dedi ne oldu anlattım herşeyi bana çok kızdı daha önce niye demedin dedi yüzüm yokki halen evime bişeyler alır bana bilezik alır yani öyle bi baba dedi orda bi gün daha kalmıcaksın bizim eve taşınacaksınız 15 gün içinde evi tadilat yaptırdı ben apar topar evi taşıdım yerleştim evim temiz güzel ama bi kıprtı duysam fırlarım 8 aydır burdayız evimize bereket geldi işlerimiz düzeldi..
gelelim asıl konuya biz buraya gelirken babam tonla para döktü harcadı eşimin babası ne yaptınız ne ettiniz bile demedi lan arabayı bile vermedi bize hani incik boncuğu taşımaya büyük araba bile tutamadık paramız yokki utanmaz evi görmeye geldiler yemeğe annemler yanlarına hoş geldine gelmedi diye bana surat astılar ya beni gelin diye aldılar deli ettiler bi sahip çıkmadınız size el öpmeyemi gelecekler
şimdi bizim elimiz biraz düzeldi babası bizden para istiyo kendi23 milyar aylık alıyo kahvesi var oğlundan harçlık istiyo bizimkide veriyo versin ama zoruma gidiyo benim babam enayimiydi oğlunu ev sahibi yaptı şimdi kurban kestik onlar kesmedi allah kabul etsin onlara bi sürü verdim eşimde gördü şimdi aramış eşimi demişki yarın i mangal yapalım gelinime de etleri bu günden hazırlasın nasıl delirdim valla et gözümde dğil ama zoruma gidiyo bana bi gün göstermediler bize bi faydaları dokunmadı benden mangal istiyo ya kurban parasını bile kaç aydır 20 milyon 20 milyon kenara ata ata biriktirdim sende keseydin paranmı yok millete hava atıyo deniz kenarlarında balık rakı ısmarlıyo o zaman bizi bilmez şimdi benden ne istiyo yazdıklarımı okudunuz kızlar ben o sıkıntıların yanında toklukta çektim onlar denizlerde mangal keyfi yaparken ben o ahır gibi evde beni öldürmek isteyen deli adamdan korka korka oturdum fareler yüzünden delriyodum söyleyin onların bizden para istemeye mangal istemeye hakları varmı tekrar söylüyorum ben ette değilim ama okadar fakir var onlara veririm dah iyi 4 yıllık evliyim 8 aydır babamların evindeyim yeni feraha erdim ama gözlerini paramıza diktiler ben tutumluyum diye rahatız 500 milyon aylık onun benzin parası uzun oldu okumak zorunda değilsiniz ben rahatlamak için yazdım bana bi akıl verin eşie desem bi mangalımı çok görüyon babamkara dicek oooofff delirmek üzereyim..

canım Allah sana dayanma gücü versin ne diyim,ama beddua etme ne olur haklıda olsan sende çekiyorsun daha sonra, sadece Allah'a havale et onları Allah en kısa zamanda ıslah etsin inş sen kendini üzme canım bunlarda gececek

Ya şu bekar muhabbeti benim de iyi niyetli bütün düşüncelerimi değiştirdi. Yorumum da bunun etkisinde olacak üzgünüm.
Sizin mesleğinizde de öğretim görevlisi yazıyor, öğretim görevlisi olduğunuza emin misiniz? Mesajlarda bir tane bile noktalama işareti göremedim, bir virgül bile yoktu,de,da,ki eklerini ve konuşulduğu gibi yazılan kelimeleri saymıyorum bile, ayrıca kocasının yada kayınpederinin eline bakmaz zaten çalışan kadın.:

Başlığı açınca ilk mesajı okudum ve açanın mesleğine baktım. Benim de ilk düşündüğüm bu oldu. Bu konuyu açan arkadaş kesinlikle öğretim görevlisi olamaz. Aynı şekilde benim de bu kanıya varmamın sebebi yazım yanlışları ve anlatılanlar.. Çalışıyorsa bunları yaşamaz, öğretim görevlisiyse bu şekilde yazmaz.

zor günler geçirmişsin canım ama hepsi geride kalmış
ayrıntılara takılıp kendini yıpratma boşver üzme kendini

Evet,yanlış olan bir şey var ortada...
O da kayınvalidenle kayınpederin mangala gelmek istemesi değil,senin eşinin iş durumu sağlam değilken onunla evlenmen..
Kayınvaliden rakı da balık da ısmarlar,kayınpederin lüks arabalarda gezer.Bunları kendi durumuna mazeret olarak göstermen de neyin nesi,yani yemeyip yedirecek,giymeyip giydirecek yapıları yoksa,afedersin kendi yağınızda kavrulmak düşer size.Hem sen de çalışabilirdin,böylece fareli evden çıkar,düzgün bir ev kiralayabilirdiniz.Yani en azından kayınvalidenin rakı balığına söz etme hakkına sahip olmak için çalışıyor olmalıydın bana göre..
Ha bu arada,eşinin onlara para vermesi tabii ki abes,rahatsızlığını söyle,vermesin,hatta onlarla görüşmek zorunda da değilsin.Para verilecek ebeveynler varsa da sizin anne babanız hak ediyor bunu..
Bu arada evliyim,elimde olmadan yorum yazdım,affınıza sığınırım:kedi:

canım yasadıkların gercekten zor allah yardım etsın.bence esın de cook ama coook hatalı.bızde evlenırken bır cop bıle takmadılar.ama herseye ragmen esım calıstı cabaladı.hala da oyle.bazen uykusuz ısten gelır dogru gıder butun gun berberde calısır.neden?daha rahat gecınelım cunku suanda dogumuma az kaldı calısamıyorum.ayrıca yıne en buyuk hatası esının aılesıne rest cekememesı.bır ara bız kus kaldık kayınpederlerle.bunca sey yasamıssın.esın nasıl hala onlara para verır.hadı babasıdır verdı dıyelım nasıl sana emırvakı yapmalarına ızın verır.esım cok hasta yada baska yere sozumuz var dıyebılırdı pek hala.kımse kusura bakmasın.madem durumları ıyı et alıp mangal yapsınlar sızıde davet etsınler.eşin de tavrını koymasını bilsin artık.hep sizin aileniz hep onların desteği nereye kadar.eşin bu olanlara bır dur demeli,hatta geç bile kalmış...

okurken üzüldüm ama yorumları okuyunca şok oldum..... gerçi ben BEKARIM!!!!! yazdıklarımı kaale almayacaksınız ama her neyse yaaa,yazmak istedim sadece....çünkü gerçekten gına geldi.....nolurr bir daha konu açarsanız bekarsanız yazmayın diye not düşün başına....çünkü bilemeden okuyoruz,bizimde gözlerimize ve yorum yapan parmaklarımıza yazık değil miiiiiiiii??????

siz beni gerçekten yanlış anlamışsınız bekara karı boşamak kolay gelir derken insan başına gelmeden bilemez anlamında söyledim baktım zaten bekarmış diye yazdım bazı birikmişler vardır insanı taşma noktasına gelir ben buraya dertleşmek amacıyla yazdım ama maşşallah siz beni kınadıkça kınamışsınız evet öğretim görevlisiyim ama çalışmıyorum ben kuran hocasıyım şıklarda öyle bişey olmadığı için öğretim görevlisi olarak yazdım hem bunu niye açıklıyorumki size siz bunuda hemen eleştirirsiniz benim bekerlerı yada bi başkalrını eleştirdiğim yok size soruyorum gerçi buda suç olur sizin eviniz varken çocuğunuzu o evden çıkarır yazdığım gibi bi eve oturturmusunuz aileme demedim sabrettim hem onlarda evi o halde görmediler hep ben giderdim size yalana borcum yokki
niye abartıyım ayrıca beni yedirip giydirsinler demedimki bi faydalarını görmedim durumu iyi iken para vermeye mecburmuyuz dedim oyle arada bir değil sık sık ya bazılarınızı anlayamadım bide abartı diyenler olmuş ve ben maddiyat içinde evlenmedim eşimin işi bizi geçindirir dedim onların evi varken bizi böyle bi yere taşıdılar dedim ya sizle dertleşmek suçmu ben anlayamadım tamam eleştiri olur ama hakaret dercesine getirdiniz ya siz ağlarken gülebilirmisiniz söyleyin yazımı sorgulamışsınız ben sinir olmuşum ellerim titreyerek yazıyorum sizin takıldığınız noktaya bakın neyse 23 diye yazdım ama 3 diye düzelttim ben onlardan para istemedim paraya düşkün olsaydım başka türlü yazardım bi insan bukadar para kazanırsa başka paraya ihtiyaç duyarmı ya ben niye yazdımki anlamıyorum bin pişman ettiniz daha unuttuklarımda var bazılarınız çok acımasız olmuşsunuz sizden bana acımanızı vah vah etmenizi istemedim içimi dökmek istedim ama yanılmışım ALLAH kimseyi boyle sorunlar yaşatmasın inanın çoook zor ha bişey daha eşin ne yaptı diyenler olmuş oda annemin evi var 500 lirayla kiraya çıkamayız orda otururuz demiş ama olmadı inanın çoook üzüldüm ben kimseyi kırmak istemedim kimse üzerine almasın ayrıca kınamasın dünya hali bu kimin ne olacağı belli olmaz.

Back