siz beni gerçekten yanlış anlamışsınız bekara karı boşamak kolay gelir derken insan başına gelmeden bilemez anlamında söyledim baktım zaten bekarmış diye yazdım bazı birikmişler vardır insanı taşma noktasına gelir ben buraya dertleşmek amacıyla yazdım ama maşşallah siz beni kınadıkça kınamışsınız evet öğretim görevlisiyim ama çalışmıyorum ben kuran hocasıyım şıklarda öyle bişey olmadığı için öğretim görevlisi olarak yazdım hem bunu niye açıklıyorumki size siz bunuda hemen eleştirirsiniz benim bekerlerı yada bi başkalrını eleştirdiğim yok size soruyorum gerçi buda suç olur sizin eviniz varken çocuğunuzu o evden çıkarır yazdığım gibi bi eve oturturmusunuz aileme demedim sabrettim hem onlarda evi o halde görmediler hep ben giderdim size yalana borcum yokki
niye abartıyım ayrıca beni yedirip giydirsinler demedimki bi faydalarını görmedim durumu iyi iken para vermeye mecburmuyuz dedim oyle arada bir değil sık sık ya bazılarınızı anlayamadım bide abartı diyenler olmuş ve ben maddiyat içinde evlenmedim eşimin işi bizi geçindirir dedim onların evi varken bizi böyle bi yere taşıdılar dedim ya sizle dertleşmek suçmu ben anlayamadım tamam eleştiri olur ama hakaret dercesine getirdiniz ya siz ağlarken gülebilirmisiniz söyleyin yazımı sorgulamışsınız ben sinir olmuşum ellerim titreyerek yazıyorum sizin takıldığınız noktaya bakın neyse 23 diye yazdım ama 3 diye düzelttim ben onlardan para istemedim paraya düşkün olsaydım başka türlü yazardım bi insan bukadar para kazanırsa başka paraya ihtiyaç duyarmı ya ben niye yazdımki anlamıyorum bin pişman ettiniz daha unuttuklarımda var bazılarınız çok acımasız olmuşsunuz sizden bana acımanızı vah vah etmenizi istemedim içimi dökmek istedim ama yanılmışım ALLAH kimseyi boyle sorunlar yaşatmasın inanın çoook zor ha bişey daha eşin ne yaptı diyenler olmuş oda annemin evi var 500 lirayla kiraya çıkamayız orda otururuz demiş ama olmadı inanın çoook üzüldüm ben kimseyi kırmak istemedim kimse üzerine almasın ayrıca kınamasın dünya hali bu kimin ne olacağı belli olmaz.
canım senin sinirlerin çok bozulmuş öncelikle sakin olmaya çalış
forumda genel olarak bakar arkadaşlara karşı böyle alakasız tepkiler veriliyor,sen bekarsın anlamazsın gibi...bu da tepki çekiyor haliyle,bazı şeyleri bilmek için evli olmak gerekmez,hayat trecrübesi diye bi şey var,etrafta gördüklerimiz var...ayrıca boşanan arkadaşlarda da bekar yazabilir,bunu kastetmiştik
herkesin genel olarak düşündüğü eşinin hatalı olduğu,eşin ne yapıp edip seni o evden çıkarmalıydı,senin rahatsızlanmayı bekleyene kadar o eziyeti çektirmemeliydi:1no2:
ayrıca madem kendi ailen iyi durumda ve senin de arkandalar keşke bunları yaşamadan yardım isteseydina.s
eşinin ailesinin yapısı ortada,onlardan bi şey beklemeyeceksin demek kibenneyaptımki