siz beni gerçekten yanlış anlamışsınız bekara karı boşamak kolay gelir derken insan başına gelmeden bilemez anlamında söyledim baktım zaten bekarmış diye yazdım bazı birikmişler vardır insanı taşma noktasına gelir ben buraya dertleşmek amacıyla yazdım ama maşşallah siz beni kınadıkça kınamışsınız evet öğretim görevlisiyim ama çalışmıyorum ben kuran hocasıyım şıklarda öyle bişey olmadığı için öğretim görevlisi olarak yazdım hem bunu niye açıklıyorumki size siz bunuda hemen eleştirirsiniz benim bekerlerı yada bi başkalrını eleştirdiğim yok size soruyorum gerçi buda suç olur sizin eviniz varken çocuğunuzu o evden çıkarır yazdığım gibi bi eve oturturmusunuz aileme demedim sabrettim hem onlarda evi o halde görmediler hep ben giderdim size yalana borcum yokki
niye abartıyım ayrıca beni yedirip giydirsinler demedimki bi faydalarını görmedim durumu iyi iken para vermeye mecburmuyuz dedim oyle arada bir değil sık sık ya bazılarınızı anlayamadım bide abartı diyenler olmuş ve ben maddiyat içinde evlenmedim eşimin işi bizi geçindirir dedim onların evi varken bizi böyle bi yere taşıdılar dedim ya sizle dertleşmek suçmu ben anlayamadım tamam eleştiri olur ama hakaret dercesine getirdiniz ya siz ağlarken gülebilirmisiniz söyleyin yazımı sorgulamışsınız ben sinir olmuşum ellerim titreyerek yazıyorum sizin takıldığınız noktaya bakın neyse 23 diye yazdım ama 3 diye düzelttim ben onlardan para istemedim paraya düşkün olsaydım başka türlü yazardım bi insan bukadar para kazanırsa başka paraya ihtiyaç duyarmı ya ben niye yazdımki anlamıyorum bin pişman ettiniz daha unuttuklarımda var bazılarınız çok acımasız olmuşsunuz sizden bana acımanızı vah vah etmenizi istemedim içimi dökmek istedim ama yanılmışım ALLAH kimseyi boyle sorunlar yaşatmasın inanın çoook zor ha bişey daha eşin ne yaptı diyenler olmuş oda annemin evi var 500 lirayla kiraya çıkamayız orda otururuz demiş ama olmadı inanın çoook üzüldüm ben kimseyi kırmak istemedim kimse üzerine almasın ayrıca kınamasın dünya hali bu kimin ne olacağı belli olmaz.
benim anlamadığım babanlar senin daha onceden nasıl bir evde otuduğunu nasıl bilmiyorlar insan cocuğunun evini gormeden cocuğunu yerleştirmeden nasıl rahat uyku uyur? eşinin tarafı zaten ebevyn değil bence.
ben pek anlattıklarına nedense inanamadım.biraz kendin yazıp kendin inanmışa benziyorsun sanki.
yaşadıkların çok zor şeylermiş evet.Allah kolaylık vermişte kafayı yememişsin.nasıl bize yardım etmek zorunda değiller sen çocuğunu evlendirince misafir gibi karşıdanmı bakacakın yapmak zorundalardı ama yapmadılar ben felç oldum zannettim ellerim ayaklarım tutmadı saatlerce konuşamadım adam denizlerde sefa yaptı ben onun kızı namusu sayılırdım o yiğenleri benim kafama bişey vurup öldürseydi ne olacaktım allah onların belasını versin bi kız babası gibi erkek olamadılar
sen zaten bekarmışsın bekara karı boşamak kolay gelirmiş yorum yaparak yorulma canım
ben zaten eşimi savunmuyorumki annesi hadi yaşın geciyo evlen deyince maaşım az nasıl evlenirim demiş ve benim evde oturursunuz demiş maaşın kira olmayınca geçindirir sizi demiş iş ciddiye bindi ev döşencek benim ev kirada kiracı çıkmıyo size ev tutacaz benim evin kirasınyla sizinkini ödyecez neyse evlendik 6 ay oldu apartmana boya yapılcakmış yönetici geldi dediki kayınvalidene söyle .... miktar para lazım dedimki kayınvalidem ne alaka ev sahibine diyelim oda sen bilmiyonmu bu ev kaynananın dedi eşimde ordaydı inanamadı onlar inkar etti ama boya parasını duydumki yine onlar vermiş aradan az bi süre geçti kaynanam dediki ev sahibi sizi cıkarıyo ne yapacaksınız cok ev aradık ama kiralar çok yüksek eşim çalışmamı istemez aileside karşı dedilerki bizim miras evde oturun ben ilk gittim gördüm istemesemde tamam dedim napayım hani beni eleştirenler varya onlara diyorum cıkmıcam bu ev sizinmi deseydim asıl ozaman ben hiç bişeyi ispat edemezdim...
ev ilk bastan dayandı döşendi düzeldi sonradan çıktı meğer onlar biliyolarmış kaynanamın annesi zamanındada varmış eski ev ya ama bize demediler bilsem geçermiydim eşim o ara işten çıktı daha neler neler benim ailem destek çıktı ama çeşmelerinden para akmıyorki güçleri kadar yardım ettiler.
benim demek istediğimi ben analatamadım bu insanlar bize hiç bizaman el atmadılar şimdi bi rahata erdimde elimiz biraz düzeldide bizden niye menfaat umuyorlar dedim ama aldılar konuyu baska yere cektiler taaaki beni yazıp çizmekle suçladılar laale arkadaşa gelirsek ben bi hışımla bu konuyu açtım biz bunları yasarken kulak ardı eden insanlar şimdi niye bizi bizimle bırakmıyolar derken hemen aileler evlatlarına yardım etmek düzen kurmak zorunda değiller gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum bende sen evladını yada gelinini imkanın varken bunları yasamalarına göz yumarmısın dedim yani söz misal ama o beni yine tersledi benden yasmayan bilemez anlamaında o ata sözünü kullandım dayak yemeyen dayak yiyen kadının acısını anlayamaz
bebeği olmayan anne olmanın tadını anlayamaz
yoksa banane arkadaşın bekarlığından bende anamdan evli doğmadım zaten yasadıklarım beni bin pişman etmiş neyse halen daha niye yazdığımı anlayamıyorum kızlar ben bu konuyu kapatamadım bilen varsa kapatırmısınız inanın bin pişman oldum.
inanmak zorunda değisin ama bari kendin çizip kendin inanmışa benziyorsun deme ben 20 yaşımda evlendim ne hayallerle ha para mal mülk aramadım huzur aradım sevgi ve inanç aradım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende daha çoook gençtim oturp güzel bi yaşamı çizip yaşayacağıma o kabus gibi günleri yazıp çizmedim benim ailemi ben apaçık yazdım sana savunacak değilim bi insanı yargılamadan kalp kıracak şeyi yazmadan önce bi düşünür insan ben bukada iğrenç sıkıntılı şeyleri nasıl yazıp düşünürüm yeni evliyken neyse bana yeni bişey insanların dertleriyle alay edenlerin hafife alanlarında oldugunu öğrettin...
daha öncede bir konu açmıştınız benim yazdığımı da yanlış anlayıp ters bir şeyler yazmıştınız ama
yine duramıyacağım yine yazacağım.
bu olayda tek bir suçlu var o da eşin.bütün bu olaylar yaşanırken eşin sadece seyirci kalmış.
ailenizin yerinde olsam.kızımı alır oğullarına güle güle derim.eşiniz sırtını önce kendi ailesine o
olmadı sizin ailenize dayamış,yaşayıp gidiyo.. ohhh ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?