bundan sonrası için nasıl davranmalıyım

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
eşimin işyerinde kendinden 1 yaş büyük bir bayan arkşı var.yaklaşık 4 yıl önce tanıştık.ama tanışmamızdan beri kadında tuhaf şeyler hissettim.sürekli kocamı sahipleniyo.dışarı çıkıp gezdiğimizde ailece kocamı alıp 3 metre önden götürüyo beni kocasıyla bırakıyo.çok fazla eşimin üzerine çullanıyodu.sanki bütün görüşmüyo.gelgit böyle olmaya başladı.başta kıskanmadım.çünkü eşime söylediğimde onun huyu öyle erkeklerle samimi olmayı seviyo.işyerinde bitek ben varım ona uzak olan diyodu.ben onun kocasının yerinde olsam onu orda çalıştırmam bile diyodu.gerçi işyerinde ailece herkesin toplandığı zamanlarda başka erkeklerle yılışık davrandığınıda gördüm.eşimle samimi olmaya çalıştıkça eşim ben istemiyorum diye uzak duruyodu hep.sonra kadın benim bundan rahatsız olduğumu anladı ve dahada azıttı işi.eşimin yanına gittiğimde eşimin içine içine sokulmalar gelip kulağına fısıldayıp gülmeler...eşim donuk bir kişiliktir.bana sürekli eşinle konuşuyoruz dertleşiyoruz demeye başladı.eşime soruyorum ne dertleşiyosunuz diye.manyakmı nedir bu kadın ne dertleşecem ben onla diyodu.kadına diyorumki ne anlatıyo sana söylede bilelim aaa hayata dair herşeyi sana anlatmıyomu bana herşeyini anlatır diyodu.yok kocana kahvaltı yaptırıyorum yok yemek yediriyorum.kızlara baktırmıyorum vs.vs. nerdeyse benden kıskanıyodu çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan.ortak arklarımızda bak tongaya düşme seni sinir etmeye çalışıyo diyodu hep.okadar sahiplendiki zırta pırta arıyodu hep.eşime uyar deme başladım oda müdüre söylemiş onunla pek biraraya getirmemeye çalışıyodu eşimi.bi gece gezmekten geliyodukgece birbuçukta arabada arklarımız var bunun kapsının önünden geçtik bizi görmüş hemen aradı nerdeyse yirmi dk konuştu.nerden geliyosun napıyosun.eşim zor durumda kaldı kapatmaya çalıştıkça uzatıyo kadın.arklarımız arabadan inince neden bu saatte aradığını sordum.görmüşte merak etmiş iş içinde bişeyler dedi dedi.yaa bak sen bunu uyaracanmı benmi yapayım dedim.al teli sen ara söyle dedi.aradım teli kapalı.msj attım.bak canım eşimin yanında ben varım merak etme rahat uyu dedim.sonra her sabah eşim bunu evinden almak zorunda.ayy bak eşin benden nekadar memnun gece bana msj attı.seni koruyorumya memnun kaldı demiş.oda abla lütfen biraz mesafeli olalım eşim senin hareketlerinden rahatsız oluyo demiş.ve kadın beni aradı ağzına geleni söyledi.o benim kardeşim ben onu ararım bırakmam.lütfen bizim huzurumuzu kaçırma dedim onun öz ablası değilsin dedim.ve baya uzun bi süre görüşmedik.ama üzüldüm hep içimden acaba benmi yanlış anladım diye
sonra işyerinin bi yemeğinde karşılaştık.o bana sarldı bende belli etmedim.bizle yine samimi olmaya başladı.haftada 2_3 gün bişeyler yapmaya başladık geceleri.eşime diyorumki bak ben bunu uyardım tatsızlık oldu enazından şimdidaha mesafeli olalım diyorum.taktın kadına bişey yapmıyo demeye başladı.gitmek istemiyorum kadın sürekli ısrarla arıyo.gitmeyince eşim tafra yapıyo.sonra yine kadın başladı cıvıtmaya.okey oynamaya gittik sanki eşimle aşık sürekli gözüne bakıyo elinden taşları kapıyo.masanın altına atıyo tekraralıyo.sadece kadın konuşuyo masada ben barut gibiyim eşinin umrunda değil.kocamda onu dinliyo.oda liseli kızlar gibi kırıta kırıta eşimle konuşuyo.bana diyoki eşimi boşucam sende bunu boşucakmısın.çok sinir oldum.kalkınca eşim surat asıyorum diye kızdı.bende ozaman bidaha beni getirme başbaşa gelin dedim.sonra bizim evde bu kadının tartışması başladı.eşim bana kızmaya başladı.niye öyle yapıyosun kadın napıyo diye.durumu kayınvaldeyle kayınpedere anlattım.evde hiç huzur kalmadı.telefonuna bile kad koydu karıştırmayım diye hiç güzel bişey konuşmaz oldu.sorduğumdada sen onlarla görüşmek istemiyosun bundan sonra böyle diyodu eşim bana evden çıkmıcaksın sadece anama babama kardeşime hizmetleneceksin demeye başladı.sanki hiç yomuşum gibi davranmaya başladı o adam gitti başka adam gweldi.derken bigün bunları çarşıda arabanın içinde gördüm bankaya gitmişler.kapıyı açtım gülüşüyolardı.eşim bozuldu beni görünce.sonra arabaya bindim kadın bana bağırmaya başladı işte sen bana niye surat asıyosun bilmem ne.senden hoşlanmıyorum dedim.çok fazla samimisin eşimle rahatsız oluyorum dedim.açtı ağzını yumdu gözünü.eşimde sesini çıkarmıyo.kırmızı ışıkta araba durunca amaaan al senin olsun hayrını gör dedim indim arabadan.doğru anneme gittim çocuğu bırakmıştım oraya.moralim bozuldu gece orda kaldım eşim hiç aramadı beni.3-4 gün aramadı bende gitmedim eve.sonra aramaya başladı.gel evine falan.yenimi aklına geldim dedim.hergün msjlaşmaya başladık.o inat etti gelmicem diye bende inat ettim omu önemli benmi diye.o arada bu kadının 2 aydır kocama çok fazla yılıştığını duydum.geliyosun gelmiyosun böyle geçti.eşiin tarafı herkese olayı gelin kaynana meselesi olarak anlattılar.eşimin ailesini istemiyomuşum.kadında hiç aramadı beni.niye madem bişey yok aramıyo diyorum.ben aratmıyorum diyo.böyle 50 gün geçti.eşim çocuğu bile görmedi.bu sürede aile terapiside aldık.sonra gel babamla konuş dedim.geldi konuşmuşlar babamla.kadının çok sulu bi kadın olduğunu söylemiş.babamda yarın akşam gel al demiş.geldi benide ikna etti.alcal diye bekliyorum.ogün bunlarıikisini yemek yerken görmüşler.çok kızdım böyle bi zamanda hala onla tekbaşına yemekmi yiyiyosun diye.eşimde o benim arkadaşım yerim dedi.çok üzüldüm benim bu meseleye taktığımı bile bile.çok ağır şeyler söyledi eşim telde.niye koruyosun diyorum.korucam onu sana karşı diyo.bişeymi var aranda diyorum.olmadığı için kızıyorum sana diyo.ozaman mesafeni koy diyorum ben zaten mesafelim diyo.kadına msj attım daynamadım.hadigözünaydın ensonunda amacına ulaştın dedim.kadın aradı.nedemek istediğinianlamadım dedi.ben seni daha öncede uyardım dedim.o benim arkadaşım seni ilgilendirmez dedi.suçu kendinde ara dedi.ağzıma geleni söyledim ve ertesi günü dilekçeyi verdim.verdikten sonrada kadının annesini aradım tanıyodum.anneside çok kızdı kızına.eşim dilekçeyi verdiğimi öğrenince birkaçgün sonra bana msj attı.gel evine otur yoksa evi boşaltıcam dedi süre verdi bana ama dönmedim.bitmişti çünkü.o kadın için benim ne hastalığım ne psikolojik sorunum varmış hepsini söyledi bana.sonra dönmeyeceğimi anlayınca yanına birilerini alıp geldi.dönmek istemedim ama araya girenler yakapaça evden çıkardı beni çocuğum için döndüm.ilk günler çok zor oldu.eşimden soğumuşum.iki ayı geçti eşiminde hareketleri daha olumlu bana karşı.sevdiğini hissediyorum.ama okadından hiç bahsetmiyoruz.ve hala aynı yerdeler hala yılışıyomudur soramıyorum.hersabahta alıyo evinden.bazen aklıma geliyo.onun yüzünden beni kırdığı.bundan sonrası için nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum. eşim aldatmadım diyo ısrarla ama beni yapmış kadar üzdü bu olay.şuan bana çok iyi davranıyo ama ben atamıyorum içimden.birde etrafa karşı kocasını kıskanan kadın durumuna düştüm.

affetmemeliydin...Bu kadar söylüyorum, hiç yuvan çin bir kez daha düşün vs demeyeceğim. Affetmemeliydin dediğim nokta da kadınla samimi olmaları değil, senin bunu ona söylediğinde onun takındığı tavır.

Bundan sonrası için de gene affetme. Eve döndün diye affetmen gerekmez. Koy tavrını ve birdaha gidersen asla dönme. Yoksa yaptığın şeyin bi anlamı kalmaz. İçinde acaba varsa, kafanda kuşku varsa önlemini al. Evladı ölenler evlat acısına alışıyolar dayanıyorlar ki dünyanın en büyük acısıdır, bunlar kimki. Kendine güven, tahammülünü zorlamasına izin verme, verdiğin tavizleri geri alabilirsin.

birde parça parça yazıyorum kusura bakma sonradan aklıma geliyo :) hani yazmışsın ya "birde etrafa karşı kıskanç kadın durumuna düştüm" diye. Etrafı salla, herkes her şeyi söyle inan kimseyi memnun edemezsin sen kendini mutlu etmeye bak ve kıskandığın için kendine kızma, herhaldeki kıskanç olacaksın. bu çok normal bende kıskancım

Asla bu kadar basit bir kadın için evliliğimi tehlikeye atmam.Senin kocanda galiba bu kadına karşılık vermiyor ama dur da diyemiyor.
BEn olsam eşime baskı yapardım işyerini değiştirmesi konusunda ya da o kadınla görüşmeme sözü alırdım.Ne demek ya her sabah evinden almak.Tahammül edilebilcek şeyler değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

valla arkadaşım hadi kadının ne mal olduğu ortada ama ben burda en buyuk hatayı eşinde görüyorum. o tepkisini zamanında verseydi o kadına karşı, bugun bu durumda olmazdınız. demek ki hoşuna gidiyor kadının yılışması. yoksa tavrını koysaydı kadın bunları yapmaya cesaret edemezdi.
eşine ders vermelisin yoksa bunun sonu iyi değil

nasıl alabilirim

bilmiyorum nasıl ders vericem.fikir almak istedim

karşılık verdiğini bende düşünmüyorum.kadın gerçekten herkese karşı yılışık.bunu insanlarda farkediyolar.kocamda sen bana güven ona niye inanıyosun diyo.işini değiştirmesini istiyorum ama burası küçük biyer işsiz kalabilir.sabahları onu almaya gitmesine hiç içim elvermiyo.hiç kıskanmıyomuşum gibi yapıyorum.söylesem kavga edicez büyük ihtimal

Bu kadar senin üzüldüğünü ve rahatsız olduğunu bildiği halde o kadınla görüşüyorsa ilişkileri arkadaşlık değildir canım. Kadınlar bunu çok rahat hisseder. Onu affetmemelisin. Onun bana dokunmasına bile izin vermezdim senin yerinde olsam.

kimin kocası başkasına servis çekiyo, seninki bunun yapmak zorunda mı? kocası yok mu? anlattığın şeyler aşırı tahriğe girer, valla aldatmasa da aldatsa da yaptıkları yenilir yutulur hareketler değil

kimin kocası başkasına servis çekiyo, seninki bunun yapmak zorunda mı? kocası yok mu? anlattığın şeyler aşırı tahriğe girer, valla aldatmasa da aldatsa da yaptıkları yenilir yutulur hareketler değil

kadının kocası var ama tam bir kılıbık.benim gördüklerimi oda görüyo.ama hiç umrunda bile değil.offffff bi defolup gitse şu kadın hayatımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…