adam size öğretmenlik okuyan ailesinin onayladığı kız olduğunuz için yürümüş
eş durumu tayininiz olabilecek hale gelince de hemen evlenme teklif etmiş
maşallah yani bu kadar görünür bu olay...ama merak ettiğim hiç mi başka erkekle tanışmadınız bir bu mu vardı atanmış öğretmen hanım zevce isteyen. yoksa bu yakışıklı diye siz başka kimseyle görüşmeyi kabul mu etmediniz?
e bu profilde eş isteyen adamlar zaten genelde hem çocuk baksın hem ev işini yapsın hem maaşı bana kalsın kafasında neandertaller oluyor, bu da apaçık bildiğimiz şey. ruh hastası, sinir hastası filan demek bana ne biliyim biraz fazla büyük konuşmak gibi geliyor. arkadaşlar bu toplumda erkek yapısı karakteri bu. büyük kısmının bu yani. hele öğretmen hanım kız arayan memurların....çok mutlu görünen arkdaşlarınızın da içerde ne yaşadığını bilmiyorsunuz.
neyse olan olmuş
paranızı ayırın
ev işini yap çocuğa bak yoksa ben maaşı sana neden sayıyorum deyin, saydım ne fayda gördüm hep batırdın deyin mesela
eskisi gibi susup oturmayacağınız gerekirse boşanacağınızı fark ederse kendine çeki düzen verebilir
ama tabi içi boş çekilde boşanma lafını etmeyin, sadece ben o eski pasif brcck değilim ayağını denk al mesajı verirseniz, bu kadın beni boşar da mesajını kendisi alır.
ya o değil de o ilk geceyi hiç konuşmadınız mı gerçekten?
bir kadın kendisine böyle bir şey yaşatan adamla bunu nasıl hesaplaşmaz? özellikle de ilk ilişkisi olan bir kadın. yani hani ev arkdaşlarımızla, samimi arkdaşlarımızla da güzel güzel geçinip mutlu mesut yaşayabiliyoruz değil mi? eşimiz/sevgilimiz olan insanın farkı o ya hani...güzel bir cinsel hayatım yoksa ben ne anladım o ilişkiden?
evli değilim sevgilim var
o bizim ilk gecemizi hala unutmaz ve şöyleydi böyleydi diye anlatır
bir sürü ayrıntımız var bizim de beklenmedik şeyler olmuştu çok. ki onun bilmem kaçıncı ilişkisiydi, sayamamıştır, benim de daha önce erkek arkdaşlarım oldu. bi özeni, bi heyecanı, bi kaybetme korkusu olmayan adam da, ne biliyim niye yani niye?