- 22 Eylül 2022
- 5.648
- 16.009
- 178
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
Aksine uykum hafiftir. Ancak bu aralar reglim ağır geçiyor zor uyuyorum. Muhtemelen ondan uyanmadım. Ertesi gün elim zaten acıyordu eklem yerlerim kızarmıştı. İnanılır gibi değil gerçekten kocamın gözünü morarttım ve bir gram hatırlamıyorum bunudeğişik bi durum..ama nasıl hatırlamıyorsunuz o derecemi uyku ağır
Hamile olduğum dönem, sürekli karnımı koruyacağım uyurken diye eşim dönerken bile birkaç patlatıyodum bilinçli. Dönmesin diye onun etkisi kaldı herhalde. Adamı uykumda dövüyorum resmenBilinç altında, farklı bir olay sizi tetiklemiş olabilir. Psikolojik olarak bir destek alabilirsiniz eğer onlarda tam teşhisi koyamaz ise diğer nöroloji bölümüne yönlendirirler.
Benim eşimde biraz deli yatıyor, gebelikte ilk başlarda dikkat etmiyordu keşke uyku sersemi bende yapıştırsaydım içimde kalmasaydı.Hamile olduğum dönem, sürekli karnımı koruyacağım uyurken diye eşim dönerken bile birkaç patlatıyodum bilinçli. Dönmesin diye onun etkisi kaldı herhalde. Adamı uykumda dövüyorum resmen
Vicdan azabı çekiyorum ama işteBenim eşimde biraz deli yatıyor, gebelikte ilk başlarda dikkat etmiyordu keşke uyku sersemi bende yapıştırsaydım içimde kalmasaydı.
piskolojik bi destek almalısınız bunun altında yatan bisey olabilirAksine uykum hafiftir. Ancak bu aralar reglim ağır geçiyor zor uyuyorum. Muhtemelen ondan uyanmadım. Ertesi gün elim zaten acıyordu eklem yerlerim kızarmıştı. İnanılır gibi değil gerçekten kocamın gözünü morarttım ve bir gram hatırlamıyorum bunu
Devlet hastanesinde psikolojik olarak ilgilenirler mi detaylı bilemem ama yine de bir gidin isterseniz.Vicdan azabı çekiyorum ama işte
Korkum o yönde. Boğmaya kalkarım birşey yaparım diye korkuyorum. Eşimde korkuyorDevlet hastanesinde psikolojik olarak ilgilenirler mi detaylı bilemem ama yine de bir gidin isterseniz.
Allah korusun hatırlamayıp daha ciddi zararlar verebilirsiniz.
Aksine yatağım xl boy. birbirimize uyku sersemi vurduğumuz oluyor. Ancak artık zarar verecek dereceye geldi bu. Endişem bu yüzden, gündem mi etkiledi bilmiyorum yada psikolojik mi. Ancak düzelmesi gerektiğini hissediyorumbu sürekli olan bir şey değil ilk defa olan nir şey şuan gündem malum sizi tetiklemiş olabilir. karı Koca sürekli uykuda birbirinize şiddet uyguluyorsunuz acaba yatak mı küçük yorgan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?