• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan nasıl vazgeçeceğim?

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
5.648
16.009
178
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle ülkemizin bu durumunda böyle birşey yazdığım için özür diliyorum, yaralılara geçmiş olsun, ölenlerimiz için de başımız sağolsun.
1 buçuk yıllık evliyim. Eşimle çok severek uzak mesafeden evlendik. Allah'a çok şükür hiç bir sorunumuz yok, bu anlatacağım dışında. Anlaşılır olması için ayrıntı veriyorum yaklaşık 8 9 yaşından itibaren farklı dövüş sporları ile ilgilendim 23 yaşına kadar. Taekwondo, kick boks tarzı sporlarla.
Şimdi gelelim ki soruna, aslında sorunda değilde. Eşim uyurken ara sıra her çiftte olduğu gibi arada suratıma patlatıyordu birkaç. Dirseği oluyor, dönerken eli oluyor vs. Can yakıcı da vuruyordu. Sonrasında son zamanlarda o kadar tedirgin olmaya başladım ki uyurken hep diken üstünde aman dönerken vurucak edicek diye.
Bende çok deli uyuyan birisiyim, ara sıra birkaç bende eşime patlatmıştım uyku sersemi. Bunlar bilinçsiz isteksiz yapıldığı için gerçekten sorun değil. Ama 2 3 gün önce uyurken eşimin suratına yumruk atmışım. Bildiğiniz eşim telefonla oynarken yakasına yapışıp gözüne yumruğu yapıştırmışım. Malumunuz yumruğum normal bir kadına göre de sert kaçıyor teknikten dolayı. Tabi gram hatırlamıyorum hiç birşeyi. Ertesi gün eşimin sağ gözünün kenarı, göz altı ve kaşı şişmiş morarmış haldeydi. Çok sağlam vurmuşum ve morartmışım. İşin kötü yanıysa sülaledekiler bunu gördüğünde bunun uyurken olduğuna inandıramıyoruz. Üstüne üstlük kendini bilmez birkaç kişi karıdan sopa yemiş diyerek güldü eşime. Eşim dalgaya alarak senin eşin dövüş sporu bilse sende yersin deyip güldü ama zoruna gitti. Arkadaşlar şimdi, benim ilaç falan almam gerekiyor mu Allah aşkına. Kocama şiddet uyguluyorum ben resmen isteksizce. Kocamı dövüyorum uykumda ve adamın ağzı yüzü şişiyor. Hangi doktora gideceğim, psikolojik mi yoksa beyinle alakalı mı ne yapacağım ben. Eşim şakasına korkuyorum bi gün boğacaksın beni diyor ama içten içe korkuyor adam. Çekinmese korkmasa gidip koltukta uyuyacak ya

Bilinç altında, farklı bir olay sizi tetiklemiş olabilir. Psikolojik olarak bir destek alabilirsiniz eğer onlarda tam teşhisi koyamaz ise diğer nöroloji bölümüne yönlendirirler.

değişik bi durum..ama nasıl hatırlamıyorsunuz o derecemi uyku ağır 🤔
Aksine uykum hafiftir. Ancak bu aralar reglim ağır geçiyor zor uyuyorum. Muhtemelen ondan uyanmadım. Ertesi gün elim zaten acıyordu eklem yerlerim kızarmıştı. İnanılır gibi değil gerçekten kocamın gözünü morarttım ve bir gram hatırlamıyorum bunu

Bilinç altında, farklı bir olay sizi tetiklemiş olabilir. Psikolojik olarak bir destek alabilirsiniz eğer onlarda tam teşhisi koyamaz ise diğer nöroloji bölümüne yönlendirirler.
Hamile olduğum dönem, sürekli karnımı koruyacağım uyurken diye eşim dönerken bile birkaç patlatıyodum bilinçli. Dönmesin diye onun etkisi kaldı herhalde. Adamı uykumda dövüyorum resmen

Hamile olduğum dönem, sürekli karnımı koruyacağım uyurken diye eşim dönerken bile birkaç patlatıyodum bilinçli. Dönmesin diye onun etkisi kaldı herhalde. Adamı uykumda dövüyorum resmen
Benim eşimde biraz deli yatıyor, gebelikte ilk başlarda dikkat etmiyordu keşke uyku sersemi bende yapıştırsaydım içimde kalmasaydı.

Aksine uykum hafiftir. Ancak bu aralar reglim ağır geçiyor zor uyuyorum. Muhtemelen ondan uyanmadım. Ertesi gün elim zaten acıyordu eklem yerlerim kızarmıştı. İnanılır gibi değil gerçekten kocamın gözünü morarttım ve bir gram hatırlamıyorum bunu
piskolojik bi destek almalısınız bunun altında yatan bisey olabilir

bu sürekli olan bir şey değil ilk defa olan nir şey şuan gündem malum sizi tetiklemiş olabilir. karı Koca sürekli uykuda birbirinize şiddet uyguluyorsunuz acaba yatak mı küçük yorgan mı?

bu sürekli olan bir şey değil ilk defa olan nir şey şuan gündem malum sizi tetiklemiş olabilir. karı Koca sürekli uykuda birbirinize şiddet uyguluyorsunuz acaba yatak mı küçük yorgan mı?
Aksine yatağım xl boy. birbirimize uyku sersemi vurduğumuz oluyor. Ancak artık zarar verecek dereceye geldi bu. Endişem bu yüzden, gündem mi etkiledi bilmiyorum yada psikolojik mi. Ancak düzelmesi gerektiğini hissediyorum

Back