- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 34
Acmayin telefonu. Gunun belli saatini belirleyi, o zaman aramalara geri donun.
Artik boyle program yaptim, yoksa surekli ders calisirken bolunuyorum, aldim telefonu sessize ben de mecburen deyin.
Aman cık cik ederlerse de, ben bunu deneyeyim bakayim falan deyin mesela.
Zamanla alisirlar.
Kültür farkliligii yok bizde, benim de kayinvalidem beni is saatlerinde aramayyi cok severdi, oglunu aramaz ama bir iki açtım belki önemli bir sey içindir diye, baktım oylesine sohbete aramis. Birr ddaha da is saatlerinde onun telefonunu açmadım. Sordugunda da is saatlerinde musait olmuyorum dedim hep. Sorun çözüldü.
Her şeyi kültür farklılığına yorup esinizden çözüm beklemeyin bence. Her türlü farkli aile ile muhatap oldugunuzdan alışma surecinde bu tarz seyler normal.
Hayir bir de kayinpederim bana foto degistir falan dese, ben direk gulerim, hic ciddiye almam. Siz de almayin, gulun gecin. Evlilik olgunluguna eristi iseniz sosyal medyanizi da yonetebilirsiniz elbettte.
Fotoğraf açık bir fotoğraftı o yüzden yani onlara göre açıktı bence bir problem yoktu. Hayır bir de şu an KPSS diyorum eğer o olmazsa iş de bulamazsam o zaman ne olacak bunlar yüzünden şunan düşünmemem gereken şeyleri de düşünmeye başladım obsesif gibiyim.