Bunalimdayim bosanmalimiyim

Yazi sekliniz berbat duzenleyin bence, ne nokta ne virgül var, kelimeler yanlis..
Bu sekilde kim okusun

Ben Birgün fizik tedavi doktoruna gittim. Birine dedi ki kaç çocuğun var senin. O da dedi ki 3 çocuğum var. Neeee 3 çocuğum olsa eve gitmem. Tabi yürüyemezsin belim ağrır dedi. Neyse ben de kaynımın 4 çocuğu benim eve gelse ya evden kovarım ya da ben basar giderim.

Cocuklari gelmedi kaynim gelip gidiyo sürekli ve abladinin oglu 21 yadinsa gecen sene 6 ay burdaydi

Hanimefendi siz Almanca klavye ile (ya da hangi memleketteyseniz) Türkçe mi yazmaya calistiniz, bu ne kaos bu ne karmasa Allah askina?

Eşinizle evlenmeden hiç bu konuları konuşmadınız mı ? 6 ay ne demek ya taş olsa çatlar. Karı bulurmuş abi bulamazmış abisi ve yeğeniyle otursun boşanmakta haklısınız.

Sizde yine iyi sabır varmış. Ailenizin yanına gidin diyeceğim de babadan izinsiz bebekle ülke değiştirebiliyor musunuz emin değilim.
Eşiniz nereli bu arada? Çok merak ettim ülkeyi.

Yuhhh yabancılar bizden betermiş bu nedenle, bacım boşan kurtul bu adamla orta yolu bulamazsın, adamın içine Türk erkeği kaçmış sanki , Çocuğun ismine bile karışmış yuhhh yani

Kesinlikle boşan, belki ki onların kültürü bizden beter, evlerden ırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…