Bunalım Bunalım :(

gizliseyirci

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
78
26
29
Arkadaşlar merhaba.
Yaşım henüz 19 olmasına rağmen hiç birşeyden zevk almamaya başladım..
Herşeyi sanki zoraki yapıyorum bi süre önce çok yakın bi arkadaşım vefaat etti çok ağır gelmişti bana, sanırım bu olaydan sonra toparlayamadım.
Psikolojik tedavi almadım şimdilik, sürekli depresifim aklımda ölüm vs gibi kötü şeyler var.
Bunları düşündükçe daralıyorum.
Kafanı dağıtmak için bişi yap vs demeyin çünkü yaptığım hemen hemen herşey keyif vermemeye başladı.
Başına gelen var mı? Ne önerirsiniz?

Buyuk ihtimal herkes yardim alin diyecektir ee alın
Daha 19 yasinda bir insan nasil yaptiklarindan keyif almaz anlamiyorum hic mi seni tutacak birsey yok hic mi birsey beklemiyorsun ? Ölüm heryerde bendede ölüm korkusu var zaman zaman kendini gosteriyor sacma sekilde ama hayatima etkisini minimuma dusurmeye calisiyorum
Cokcada sinirliyimdir mesela bunun gibi herkesin cesit cesit sorunlari var zaten burda akıl verecek kimse mukkemmel hayatlari ,mukemmel psikolojilerle yasamiyor
Daha hayatta yapmadigin milyonlarca sey var farkinda misin ?
Kendine uzak bir amac edin cidden istedigin birseyyler illaki vardir bul git peşinden ama eminim onu bile yapmayacaksin

Hanım efendi bu durumun anormal olduğunu düşündüğüm için daha yaşım 19 diye ekledim bilmem farkında mısınız? burda da kimse mükemmel değil vs diyorsunuz ama ben benim kurtuluşum bu forum vs gibi bişi de demedim..
Sadece tecrübeleri duymak istedim.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Merhaba canim bosver sen o yoruma tafani takma. Ben seni anliyorum. Gercekten bunalimda yada depresyonda olan bir insana istediklerinin pesinden git, tatile cik, kendine zaman ayir gibi seyler evet belki iyi niyetle söylenen seyler ama zerre kadar faydasi olan sey degil. Herkezin hayatinda down ve uplar vardir. Ama bazen dipte oldugumuz zamanlardan kendi cabamizla cikamayiz iste. Benim sana bir tavsiyem bir doktora gitmen sana en dogru yollu o gösterir.

Bende diyorum ki benimde kendimde anormal gordugum seyler var benim cabamla minimuma dusebiliyor ..cabalamassam zarar veriyor
Diyorsun biseyler yap ,kafani dagit demeyin buraya tecrubeli biride gelse hicbisey yapma demeyecek sana (doktora git der)ama sende herhangi bir istek yok
Bazen biz istemessek bize kimse hatta kendimiz bile yardım edemeyiz
Madem yaptiklarindan keyif almiyorsun hatta" Kafanı dağıtmak için bişi yap vs demeyin" diyorsun sana denilecek sey gidip yardim almadir belliki tek basina basa cikamiyorsun sen
Bunuda en basta belirttim
Ve kendi dusuncelerimi ekledim iyi geceler

Takma sen ona canim.
O uyemiz sagolsun hep oyle.
Bazen kalp kirmayi hobby haline getirmis galiba diye dusunuyorm.

Uzun bi süredir mevcut bu durum bende. bi süre kendime ttelkinler vererek çok rahatlamıştım geçtiğini sanmıştım ama bir kaç haftadır tekrar kaygı bozukluğu yaşıyorum sanırım kendi başıma çözüme ulaşamayacağım.
Tedavi düşünüyorum fakat ilaçların beyni çok etkilediğini duydum

Konuna gelelim.
Arkadasim vefat etti demissin.
Nasil oldu? olum sebebi ne?

[Qt: 41327932, member: 680366"]Arkadaşlar merhaba.
Yaşım henüz 19 olmasına rağmen hiç birşeyden zevk almamaya başladım..
Herşeyi sanki zoraki yapıyorum bi süre önce çok yakın bi arkadaşım vefaat etti çok ağır gelmişti bana, sanırım bu olaydan sonra toparlayamadım.
Psikolojik tedavi almadım şimdilik, sürekli depresifim aklımda ölüm vs gibi kötü şeyler var.
Bunları düşündükçe daralıyorum.
Kafanı dağıtmak için bişi yap vs demeyin çünkü yaptığım hemen hemen herşey keyif vermemeye başladı.
Başına gelen var mı? Ne önerirsiniz?[/QUOTE]
Slm ben mehtap ben yillar

hm, evet cok zor bi durum. Konusmayalim o zmn hic ondan.
Okuyomusun?Disari cikarmisin hic?
Sınava girdim tercih yapacağım bu sene..
Evet kendimi eve kapatmadım hatta çoğu zaman dışarda zaman geçiriyorum fakat kalabalık bi arkadaş ortamında bile sıkılıp bunalabiliyorum, içten gülmemek deyimi var ya sürekli o hali yaşıyorum :/

Slm ben mehtap ben yillar[/QUOTE]

Mehtap hanım eksik olmuş :)

Evet geçen ay üye oldum sanırım ama bi süredir girmiyordum hiç yeniyim :)

O avatar resmi varya? o maglum uyede?
Gorunce usurum ben, buzz..

Ne kadr zamandir boylesin?

4 5 aydır :/ dönem dönem azalmış gibi oldu ama bi kaç.haftadır yoğunlaştı tekrar :/

sen en iyisi bir doktorla görüs. Evetmalum ilaclarin yan etkileri var dogru ama senin icin doktor en dogru yollu belliler. Bu konudaki endiselerinide paylas. Sonucta bunalimda, depresyonda tedavi edilmesi gereken bir hastalik

sen en iyisi bir doktorla görüs. Evetmalum ilaclarin yan etkileri var dogru ama senin icin doktor en dogru yollu belliler. Bu konudaki endiselerinide paylas. Sonucta bunalimda, depresyonda tedavi edilmesi gereken bir hastalik

Sonucta bu karamsarlık için yaşım daha çok erken :/
Sanırım doktora başvurmak en iyi yol bi süredir herşey kafada biter vs diye düşündüm ama bazen yeterli olamayabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…