Bunaldım...

neden işe geç gidiyodun ki ilkin
madem arkandan iş çevriliyo sende ayrılmadan başka iş bak, belki olur bi iş bulursun
zaten bebek olunca bu tarz bi işte çalışmazsın sanırım
yani sana gıcık oldukları içinmi artık daha erken geldiklerini düşünüyorsun sabahları
yani eviniz kira değilmiş, keşke sıfır araba almasaydınız, daha uygun bi ikinci el alsaydınız

acaba patron ilkin bu işi bırakmıştı şimdi ben kovcam takıntısı yapmış olabilir mi

neden işe geç gidiyodun ki ilkin
madem arkandan iş çevriliyo sende ayrılmadan başka iş bak, belki olur bi iş bulursun
zaten bebek olunca bu tarz bi işte çalışmazsın sanırım
yani sana gıcık oldukları içinmi artık daha erken geldiklerini düşünüyorsun sabahları
yani eviniz kira değilmiş, keşke sıfır araba almasaydınız, daha uygun bi ikinci el alsaydınız

acaba patron ilkin bu işi bırakmıştı şimdi ben kovcam takıntısı yapmış olabilir mi

önceden iki vasıtayla gidiyodum şimdi kendileri alıyolar arabayıda sıfır almadıkki canım 2 el

canım buna benzer sorunlar her işyerinde oluyor
çok zor ama bence çevrendeki insaları takmayıp işine yoğunlaşabilmeli insan (henüz bende beceremiyorum)
eğer huzurun yoksa bence iş araştırmaya başla
bakarsın daha güzel bir fırsat cıkar karşına

işyerinde huzursuz olmak çok kötü bir olay.
eve geliyorsun stres stres
çalışmak çok güzel birşey ama
bu işyerinde yaşanan sorunlar olmasa daha güzel.
bir arakadaşım var büyük bir şirkette çalışıyr
eve geliyor donuk soğuk ne oluyor.işyerinde herkes birbirinin kuyusunu kazarmış
kimse kimseyle konuşmazmış
akşama kadar bilğisayardan başımı kaldıramıyorum diyor
buda zor bir durum.
Allahım yardım etsin canım.

Cnm..konun burdada kalabilir..istersen psikolojiyede taşıyabilirim.Ordada farklı katılım olabilir.
Allah yardımcın olsun diyorum..her işin zorluğu var inan..dilerim her şey istediğin gibi olur a.s.

Cnm..konun burdada kalabilir..istersen psikolojiyede taşıyabilirim.Ordada farklı katılım olabilir.
Allah yardımcın olsun diyorum..her işin zorluğu var inan..dilerim her şey istediğin gibi olur a.s.

tşk.ederim bayanlar yorumlarınız için

d@ğ çiçeği konumu psikolojiye taşırsan sewinirim

2 haftadır herkes aynı
selam veriyorum cevap veren olmuyo verselerde suratları beş karış sanki anasına babasına küfür ettim canını aldım
bu işyerine girdikten sonra iyice içe kapanık ruhsuz bi insan oldum
çıksam diyorum belki burdan daha kötü bi yere gireceğim
arabayı konusunu açıyorum eşime suratı düşüyo satacaktın niye aldın diyo bende arabamı satmak istemiyorum
ama burda daha fazla kalırsam tırlatırım herhalde.
hamile kalsam bu stresten bebekte düşer zaten.
yüzlerini gördükçe midem bulanıyo
artık arabaylada almıyolar neymiş mazot fazla yakıyomuşta bilmem ne
patron hem diyo sen benim için değerlisin bende dedim önceden değerliymişim,şimdi değil demekki arabayla aldırmadığınıza göre
öyle olması gerekiyo dedi
beni alan çocuk şirket arabasıyla hafta sonu geziyo kendi arabası dururken kapısında
aklım karışık kafam karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum depresyona gireceğim belkide girdim

hıı o zaman sat gitsın yaa valla psıkolojı cpok yıpratır iş ben yasadım bılıyorum o yüzden yazık degılmı sana

p.tesi günü işten çıktım artık çok bunalmıştım.
dengesiz bi patrondan yalaka ispiyoncu çalışanlardan kurtuldum
9 haftalıkta hamileyim.Zaten normalde zor geliyodu orda çalışmak hamile kaldıktan sonra hiç gidesimde gelmedi.

X