- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.668
Ben değilimdir inşallah önünüzdeki, beni de uyarmışlardıBu bana birkaç kere oldu, kafam lale de değildi; ama oluyor demek kiBirkaç kere önümüzde birileri parasını unutmuştu.
Çevirip uyardık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değilimdir inşallah önünüzdeki, beni de uyarmışlardıBu bana birkaç kere oldu, kafam lale de değildi; ama oluyor demek kiBirkaç kere önümüzde birileri parasını unutmuştu.
Çevirip uyardık
Sana üzücü Bi haberim varEşim de tam tersidir o kadar atik o kadar zinde ki. İnşallah o da beni boğmak istemiyordur
Ay şaka yapıyorsunuz inanamıyorum kadın mahvetmiştir adamı sonra
Ayy affedin çok güldümMarkete pazar arabasıyla gidiyorum ben taşıması kolay oluyor diye. aldım arabamı cıktım evden, yolda çok tangırdıyordu, tekerine mi bir şey oldu acaba dedim; meğerse merdiveni almışım yolda sürüklüyorum
Telefonumu bodrumda düşürdüm sandım. Yarım saate yakın elimde telefonumun feneriyle telefonumu aradımKızlar selam. Her ne kadar b12 seviyem yüksek olsa da dalgın bir insanım ben bu da unutkanlığa sebep oluyor bunu aşamıyorum aşmak için fikirlerinize açığım. Geçen gün kardeşim öğle arası okuldan eve gelecek diye makarna yaptım geldi yedi gitti. Akşama doğru evi talan ettim makarna tenceresi yok bulamıyorum. Sonra nereden çıktı dersiniz. Dalgınlıkla temiz diye ağzında kapakla dolaba kaldırmışım. İnanın asla hatırlamıyorum ya. Bu nasıl olabilir aklım almıyorsize de oluyor mu bu yoksa ben de bi sorun mu
Restorantta neden yüzüğü çıkardıninsanin kafasi mesgülse olabiliyor böyle seyler , vitamin eksikligi olmadigindan da eminseniz cok kafaya takmayin , benim en zirvede olan dalginligim alyansimi restoran lavabosunda unutmam , üstelik degisik yerlerde bunu 4 kere tekrarladim ve aldigimiz karar sonucu artik alyans takmamam konusunda hemfikir olduk
Hahahahha garibim bi kere balayında yavaş hazırlanmama söylendi diye burnundan getirmiştim o gün bugündür sesi çıkmıyordu demekki içine atıyormuş of patlamaz inşallah bi günSana üzücü Bi haberim var
Bu herkesin başına gelmiştir ya bana da çok oldu telefon elimde telefon aradığımTelefonumu bodrumda düşürdüm sandım. Yarım saate yakın elimde telefonumun feneriyle telefonumu aradım
parmaklarimda hangi yüzük olursa olsun ellerimi sabunladigimda ,sanki temizlenmiyor hissine kapiliyorum .biliyorum cok sacma ama asamadim bir türlü bunu :)Restorantta neden yüzüğü çıkardın
Haklısın olması gereken bu ama sana pahalıya mâl olmuşparmaklarimda hangi yüzük olursa olsun ellerimi sabunladigimda ,sanki temizlenmiyor hissine kapiliyorum .biliyorum cok sacma ama asamadim bir türlü bunu :)
iki kez sırt çantamı taksim-kabataş finükülerde unuttum, anahtar kaybettim falan. Kansızlık, b12, d eksiklği ve anksiyete var şu sıralar şükür toparladım :)Kızlar selam. Her ne kadar b12 seviyem yüksek olsa da dalgın bir insanım ben bu da unutkanlığa sebep oluyor bunu aşamıyorum aşmak için fikirlerinize açığım. Geçen gün kardeşim öğle arası okuldan eve gelecek diye makarna yaptım geldi yedi gitti. Akşama doğru evi talan ettim makarna tenceresi yok bulamıyorum. Sonra nereden çıktı dersiniz. Dalgınlıkla temiz diye ağzında kapakla dolaba kaldırmışım. İnanın asla hatırlamıyorum ya. Bu nasıl olabilir aklım almıyorsize de oluyor mu bu yoksa ben de bi sorun mu var