- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
Bana ilk tanisdigimiz zamnlar neden evlenmedin dedim sorunluluk alamadim ddi ama be anlayamadim simdi anliyorumOğlan birde 35 yaşındaymış vardır bir arıza bu yaşına kadar evlenmediyse adam hep laylaylom yaşamış sorumsuzun teki
Her hafta sonu annesilerdeyiz bizim eve 3,4 ayda bi geliyor o hafta sonlaribonlara gidecegimze ev baksaydik....Ay sen şimdi vazgeçemen söz vermişsin ya ama onlar kendi verdikleri sözde durmuyor sende durma , hemen sözümden cadım diyeceksin seni hafife almışlar , kızım kolay lokma sanıyorlar , hemen o sorumsuza tel aç evlenmiyeceğini söyle , öyle tatil yaptığı yerler onlara dar gelsin ,
bu ne yağ böyle evlilik mi olur bu tiple
Bugun ev bakacaklardi ama hala haber yok babasi gelmemis isyerinde isi varmis falan filan valahi artik bende sasiyorum..o üzülmesin diye tamam dedim. olur mu böyle şey.. bizim kızlarımızda da hata var. baştan net olmuyorlar ki .. o zaman gelsin bakarız de hayır de.. ama istemediğin şey için tamam deme sonunda üzülen sen olacaksın. onlarda üzülmek istemiyorlarsa kendi kendilerine plan yapmayacaklar !!!
Fakat biz bu ev alma isini 1 senedir bakiyoruz yani bu genisliklerine hayranim dogrusu..ne diyecegimi bilmiyorum..Eşya alinir 1 haftada bile çok kaygi etmeyin bende hep telaslanirdim dugune kaç gün kaldi ortada bisey yok diye ama her şeyi 1 haftada hallettik zor değil yani ama ev alinacaksa alinmali biran önce
Kiralik ev icin bugun gidrceklerini soylediler fakat isi cikmis isyerinde hala haber yok ev kurulsa bile perdes. Esyasi bizim yerlesmemis bilmiyorum ne olacak..Sizi resmen oyuna getirmeye çalışmışlar. Aynı evde kalmayı Kabul etmeyeceğinizi düşündükleri için ev almamışlar belli ki buna mecbur kalın diye. Anlayamıyorum ya Türk erkeklerinin bu huyunu. Ailesinden kopup yeni bi aile olmayı beceremiyolar. Gerçekten çok zorluk yaşarsınız. İnsan yeni evliyken evinde eşiyle tek olmak ister, o zamanların daha özel geçmesini ister. Bence resti çekmelisiniz. Yoksa sizi mecbur bırakacaklar. Ev alınamıyorsa en azından nikahtan önce kiralık ev tutmaya bakın. Ev kiralayıp içini yerleştirmek en fazla 1 haftanızı alır.
O kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam
evet hazirlik yok evimizyok esyamiz yok nasil olacak bu boyle bilmiyorum kafam.okdr karisikki bugunde ev bakmaua gdiecekti guya isi cikti ne diyeecgimi bilmiyorumKesilikle kabul etme. Yeni evli biri kayıncalide yanında yapamaz. Evde huzur olmaz zaten.Bi de oturun nişanlıızla konuşu. Düğüne 1 ay kala hazılrık vs. yapılmaması ne demek ya. erçi bi zde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık ama bizde kayıpeder ya da kayınvalide uzaktaydı ondan yani.
Ben ne diyip erteleyebilirim nisanlima.tatlım sen zaten herşeyin farkındasın.
bu evlilik aslında hiç olmamalı ama emin değilsen en azından ertele.
Ev tutulduktan sonra gerisi çok zor olmaz heralde. Çeyiz serme varsa yatak odanızı hazır edin sonra diğerlerini halledersiniz nasılsa. 4,5 günde yerleşirsiniz.Kiralik ev icin bugun gidrceklerini soylediler fakat isi cikmis isyerinde hala haber yok ev kurulsa bile perdes. Esyasi bizim yerlesmemis bilmiyorum ne olacak..
Ben ona ne.demeliyimki anlasin herseyi yanlis bi cuml3.kurmak istemiyrumŞimdiden açık açık konuş. Evlendiğinde pişman olursun. Evlilik uzaktan bakıldığı gibi değil.
Ben ona ne.demeliyimki anlasin herseyi yanlis bi cuml3.kurmak istemiyrum
Ben ne diyip erteleyebilirim nisanlima.
Yani duzgun bi cumle kurmam gerekiyorki yanlis bisey yapmak istemiyorum
yani bazı insanlar insanı salak yerine koyuyor ya ona sinir oluyorum. acık acık söylemiyorlar bizde gelinler bizimle oturur diye. istemede ev alcam oğluma diyemus ne bicim insanlarHadi diyelim birkac gune ev tutuldu temizlendi esya yerlesti ki bence olmayacak oyle bir sey. Ayy dugunede az kaldi zaten aceleye getirmeyelim.sen bizim eve gelin gel, biz zaten yazliktayiz. Dugunden sonra gonlunuzce bir eve cikarsiniz denilecek ama cikilmayacak. Yani bildigin oyaliyorlar seni. Amac belli birlikte yasanacak. Aksi olsa bile o adamla o aile ile yasam zor. 35 yasina gelmis sorumluluk alamiyor. Vazgec. Kesin ve net. 20 yasindasin daha. Hayati kendine zehretme. Yazik.
O kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam