Bunaldim evlilige 1 ay kala yasananlar

yani bazı insanlar insanı salak yerine koyuyor ya ona sinir oluyorum. acık acık söylemiyorlar bizde gelinler bizimle oturur diye. istemede ev alcam oğluma diyemus
Basireti baglandi herhalde konu sahibinin. Yoksa durum cok acik ortada. Umarim burada yazilanlardan sonra ailesi ile konusur istisare eder durumu. Adam rahat olur tabii 20 yasinda citir kizz aliyor. Kayinvalide de mutludur. Isini gorecek gencecik kiz buldu. Oh ne ala memleket.

Ben 20 yaşında olsaydım 35 yaşında bir adam bana bir şeu dediğinde tamam abi derdim :) Arkadaşım çok gençsin. 40 yaşında olursun 55 yaşında adam olur da 20 yaş çok küçük arada da o kadar yaş var. Ağız tadıyla kavga bile edemezsin. Ne bu acelen? Ev tutulmadan evlenmiyorum de geç kenara, bırak onlar düşünsün. Bu arada ev bakmaya neden nişanlınla sen gitmiyorsun anlamadım..

Sastim kaldim valla bir ay kalana kadar siz neden bos beklediniz. Aileniz nasil buna goz yumar.davet edilmeden araştırmadan aileniz sizibir omur boyu bu adamla nasil evlendirir. Sunu da anlayamadim birkac kisi 35yasina kadar evlenmemisse vardir sorun diyor ne alaka hic anlayamadim benim esimde 35 yasindaydi biz evlendigimizde ve herseyini kendi cektigi kredi ile aldi ha birlikte oduyoruz ama bu yasa kadar evlenmemesi sorun oldugu anlamina gelmez gayette ailesine bakan iyi bir es suanda

Ben eşimle nişanlıyken (ikimizde çalışıyorken) 1 ay kala evimizi tuttuk, eşyalarımızı aldık davetiyeleri hallettik.. Her şeyi ikimiz yaptık. Eşimin ne annesi ne babası var. Benim eşimde 39 yaşında. Annem babam da destek olmak dışında hiç bir şeyimize karışmadılar, aldıklarımıza ettiklerimize, Allah var..

Açık konuşacağım kusura bakma.. Benim anladığım kadarıyla senin nişanlın, kocan olunca da aynı olacak. Annesinin babasının ağzına bakan bir tipe benziyor. Öz güveni eksik birisi sanırım.. Sende bir şey söylemeye bile çekinip yanlış anlaşılmamak için istemediğin bir şeye evet diyebilecek bir kızsın.. Sizin evliliğinizi de ileride kayınpeder kayınvalide yönetir demedi deme..

Kocanın bu kadar sakin kalması hiç mantıklı gelmiyor bu yüzden.. Senin ailen bir şey demiyor mu peki?
Annemler kopuruyor. yeni yeni anliuofum.genis biri oldugunu

Sastim kaldim valla bir ay kalana kadar siz neden bos beklediniz. Aileniz nasil buna goz yumar.davet edilmeden araştırmadan aileniz sizibir omur boyu bu adamla nasil evlendirir. Sunu da anlayamadim birkac kisi 35yasina kadar evlenmemisse vardir sorun diyor ne alaka hic anlayamadim benim esimde 35 yasindaydi biz evlendigimizde ve herseyini kendi cektigi kredi ile aldi ha birlikte oduyoruz ama bu yasa kadar evlenmemesi sorun oldugu anlamina gelmez gayette ailesine bakan iyi bir es suanda
Ben o kdr ev Linki yolladim hep bi bisey oldu unutuldi..

Ertelemeyimi dusunyorsun?
Ne ertelemesi? Ben olsam bitti derdim ardimada bakmazdim.
15 yas, dile kolay.
Ustune kaynananin yanina gelin gitmek( sen yok yazliga gidicekler diyorsun ama hic oyle sanmiyorum ben)
Ustune bide vurdum duymaz damat adayi.

Yok, cikis yok. Sen ne diye boyle bi iliskiye basladin neyine guvendin anlamadim ben, neyse.

Annemler kopuruyor. yeni yeni anliuofum.genis biri oldugunu
Bence çok iyi düşün derim. Ne kadar seversen sev aynı evde kendi annen baban bile olsa insan rahat edemiyor. Rahat ediyorum ben diyen yalan söyler.. İstediğin gibi evde hareket edemezsin, keyfin öğlen 2'de kahvaltı yapmak ister ama aynı evde olunca onlarla kahvaltı yapmak, bir çok şeyi beraber yaşamak zorundasın.. Belki evde don kilot gezmek isteyeceksin kp varken nasıl yapacaksın ki..
Bence çoook iyi düşün, her türlü düşün pişman olacağın kararlar verme..

Basireti baglandi herhalde konu sahibinin. Yoksa durum cok acik ortada. Umarim burada yazilanlardan sonra ailesi ile konusur istisare eder durumu. Adam rahat olur tabii 20 yasinda citir kizz aliyor. Kayinvalide de mutludur. Isini gorecek gencecik kiz buldu. Oh ne ala memleket.
nisanlimla konustum gec kaldimizi kurdugimuz hayallerimizi olmadigini soledim oda bana istersen erteleeylim ben beceremedim elimde olmayan.seyelrden dolayi.gibi laflar etti

Ertelemeyimi dusunyorsun?
Ne ertelemesi? Ben olsam bitti derdim ardimada bakmazdim.
15 yas, dile kolay.
Ustune kaynananin yanina gelin gitmek( sen yok yazliga gidicekler diyorsun ama hic oyle sanmiyorum ben)
Ustune bide vurdum duymaz damat adayi.

Yok, cikis yok. Sen ne diye boyle bi iliskiye basladin neyine guvendin anlamadim ben, neyse.
Ben cok sevdim... benim ilk askim..
Onunla konsutum hayallerimiz olmadi gec kaldik dedim oda ben anlayacahimi.anladim falan Dedi sonra konusalim.suan iyi değilim allahismarladik falan.dedi bende sirf bu yizden gideceksen hic durma dedim

nisanlimla konustum gec kaldimizi kurdugimuz hayallerimizi olmadigini soledim oda bana istersen erteleeylim ben beceremedim elimde olmayan.seyelrden dolayi.gibi laflar etti

Bu kadar çabuk pes ettiyse demekki beceremeyecekti.. Boşver sakın da üzülme.. Gerçekten seven adam çabalar ve pes etmezdi.. Bak ilk erteleme fikride ondan gelmiş.. Boşver derim.. 2 3 gün kafana takar soonra unutursun. Diğer türlü bir ömür takarsın kafana

Ben cok sevdim... benim ilk askim..
Onunla konsutum hayallerimiz olmadi gec kaldik dedim oda ben anlayacahimi.anladim falan Dedi sonra konusalim.suan iyi değilim allahismarladik falan.dedi bende sirf bu yizden gideceksen hic durma dedim

Sen sag ben selamet. Oh be.
Zaten adam seni ikna etmeye bile usenmis baksana. Sakin arkasindan kosma.

Canım okurken bir an kendimi gördüm. Benim daha evlilik yok ama yakında söz olacak inşallah. Sevgilimin ailesi orta halli ikiside emekli ama babası hala çalışıyor. Babası demiş ki evlensinler bikaç ay bizde kalsınlar (!) Daha hala kendilerine tv alırler telefon alırlar daha bi birikimleri yok çocuga bir ev almıyorlar habire kendine çalışıp harcıyolar. ahh ahh bizde el kızı gider kv de oturururz evliliğimizin ilk ayları :KK14:

bu nasıl iş yani düğüne bir ay kalmış ev ortada yok
bence gelin bizim evde oturun demek gelin bizimle yaşayın demek açık açık
1 ay sonra evlendiğinizde ne yapalım yerimiz yok annemlerin evine gidelim şimdilik (!)
nasıl olsa yazlıktalar daha sonra bir yılda 10 ay kayınvalideyle geçirilen bir evlilik

Bence sen olaya çok duygusal bakıyorsun. Adam evlilik için mantıklı olanı yerine getiremiyor daha sen hala birlikte kurduğumuz hayalleriz yok diyorsun.

Ben ne diyip erteleyebilirim nisanlima.
Yani duzgun bi cumle kurmam gerekiyorki yanlis bisey yapmak istemiyorum
Senin değil, ailenin nişanlını ailesiyle kesin ve net bir şekilde hazırlıklar tamam olmadığı sürece evliliğin erteleneceğini belirtmesi lazım.

Of hem sorumsuz hem kaçan bir tip. Neymiş elinde olmayan neden anneciğini babacığını mı ikna edememiş? Evleneceksin ya var mı ötesi? Bir ev bulamıyor mu? Ev bakmaya senin de gitmen gerekmez mi? Sen neden çekingen davranıyorsun? Arkadaşın evlenmiyor sen evleniyorsun farkına var. Önemli bir karar veriyorsun, gözüne sokulan gerçeklerden aynı evdeyken kaçamayacaksın.

Of hem sorumsuz hem kaçan bir tip. Neymiş elinde olmayan neden anneciğini babacığını mı ikna edememiş? Evleneceksin ya var mı ötesi? Bir ev bulamıyor mu? Ev bakmaya senin de gitmen gerekmez mi? Sen neden çekingen davranıyorsun? Arkadaşın evlenmiyor sen evleniyorsun farkına var. Önemli bir karar veriyorsun, gözüne sokulan gerçeklerden aynı evdeyken kaçamayacaksın.
Suan icin Parasal sikinti yasiyorlarmis parasi olmadigini bana soylemeye utanmis Ev bulmus yarin bana suoriz yapacakmis eger begenmezsem birlikte kiralik eve cikacagimizi simdilik soyledi

X