- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Suan icin Parasal sikinti yasiyorlarmis parasi olmadigini bana soylemeye utanmis Ev bulmus yarin bana suoriz yapacakmis eger begenmezsem birlikte kiralik eve cikacagimizi simdilik soyledi
Nasil yaniBu adam ve ailesi bi fakir, bi zengin, bi fakir, bi zengin tehlikenin farkında mısınız?
Nasil yani
Cok ilginc gercektenBi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor
Suan icin Parasal sikinti yasiyorlarmis parasi olmadigini bana soylemeye utanmis Ev bulmus yarin bana suoriz yapacakmis eger begenmezsem birlikte kiralik eve cikacagimizi simdilik soyledi
evet hazirlik yok evimizyok esyamiz yok nasil olacak bu boyle bilmiyorum kafam.okdr karisikki bugunde ev bakmaua gdiecekti guya isi cikti ne diyeecgimi bilmiyorum
canım nişanlına ya bi an önce halledelim ya da düğünü erteleyelim de madem, bu ne yahu bizde de kimse bişeye karışmadı biz de onlara bırakmadık herşeyi kendimiz hallettik
Bugun ev bakmaya gittik bir suru ev gezdik annesinin yaninda oturmaktan vazgecti simdi kiralik ev ariyoruz ben dusundum annemlerle birlikte oturmak mantikli degil biz birbirimizi.yeni yeni taniyacagiz kesfexecegiz dedi kendi duzenimiz olsun dedi.kafasina tas dustu galiba Yarin 5,6 eve daha bakacagiz..
Bugun ev bakmaya gittik bir suru ev gezdik annesinin yaninda oturmaktan vazgecti simdi kiralik ev ariyoruz ben dusundum annemlerle birlikte oturmak mantikli degil biz birbirimizi.yeni yeni taniyacagiz kesfexecegiz dedi kendi duzenimiz olsun dedi.kafasina tas dustu galiba Yarin 5,6 eve daha bakacagiz..
heee şimdi yaptır yaptırcanıda evlenınce fitil fitil geri ödeme yaparsın tövbeyaa böyle akıllarla evlılık olurmu yahuuIstedigim herseyi Yaptiricam. Tesekkur ederim
heee şimdi yaptır yaptırcanıda evlenınce fitil fitil geri ödeme yaparsın tövbeyaa böyle akıllarla evlılık olurmu yahuu
Çok şükür keyfi yetti de şu ev problemini çözdünüz bugünlük. Yarın başka başka tartışmalarınız olacak ve beni boğuyorsun bunaltıyorsun diyecek sende ne desem de gönlü kırılmasa diye düşündükçe o seni daha çok kıracak gencecik yaşında baba evine dönmek isteyeceksin. Yazık ediyorsun kendine yazıık.. Ama biz ne desek boş belli ki. Umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.Bugun ev bakmaya gittik bir suru ev gezdik annesinin yaninda oturmaktan vazgecti simdi kiralik ev ariyoruz ben dusundum annemlerle birlikte oturmak mantikli degil biz birbirimizi.yeni yeni taniyacagiz kesfexecegiz dedi kendi duzenimiz olsun dedi.kafasina tas dustu galiba Yarin 5,6 eve daha bakacagiz..