Bunaldim evlilige 1 ay kala yasananlar

Suan icin Parasal sikinti yasiyorlarmis parasi olmadigini bana soylemeye utanmis Ev bulmus yarin bana suoriz yapacakmis eger begenmezsem birlikte kiralik eve cikacagimizi simdilik soyledi

Bu adam ve ailesi bi fakir, bi zengin, bi fakir, bi zengin tehlikenin farkında mısınız?

Bunların durumu aslında o kadar iyi değildi, nişandan sonra dükkanlar ortaya çıktı, yok sonra sizden daha iyi durum oldu ama borçlar vs. geldi yok ev alacaklardı ama eski evle idare etsen olur dediler, şimdi parası olmadığını söylemeye utanmış vs. vs. ama kiralık ev bakıcakmış sürpriz olarak söyleyecekmiş, böyle yanar döner değişken muhabbetlerle evlilik işi mi yürür?

Suan icin Parasal sikinti yasiyorlarmis parasi olmadigini bana soylemeye utanmis Ev bulmus yarin bana suoriz yapacakmis eger begenmezsem birlikte kiralik eve cikacagimizi simdilik soyledi

Son crpinislar, seni kandirmaya calisyor.
Ama simdi sana hayir inanma desek anlamiycaksin asktan gozun kor olmus. Kiyamiyosun sevgine. Neyse. Yarim ola hayrola. Bekle kendin gor gerckleri.

Ailece sahtekarlar o yine ne yapar eder annesiyle beraber oturacaksın , artık sende aşıksın ya onun bedelini ödersin çok kaliteli bir aile değil ,kaynananda yemiş içmiş gezmiş, sorumsuzun biri ,şimdi seni nasıl kandıracaklarının hesabını yapıyorlar nede olsa hayat yönünden toysun ,
epey çekeceksin gibi bu yalancı aileden , evlenmek için çok gençsin yazık olacak sana

Birde aranızda 15 yaş fark var bu adam bu zamana kadar bütün paralarını anasına kaptırmış çulsuzun teki bir yemeğe dahi ailecek sizi davet etmemişler ,
ilerde kafan dahi onunla uyum sağlamıyacak aşkın bittikten sonra

canım nişanlına ya bi an önce halledelim ya da düğünü erteleyelim de madem, bu ne yahu bizde de kimse bişeye karışmadı biz de onlara bırakmadık herşeyi kendimiz hallettik

evet hazirlik yok evimizyok esyamiz yok nasil olacak bu boyle bilmiyorum kafam.okdr karisikki bugunde ev bakmaua gdiecekti guya isi cikti ne diyeecgimi bilmiyorum

Cnm valla kendi aırlığını koy ortaya. Sen de onlara gelin gitmeye çok meral değilsin. Yazık değil mi seni büyüten anne babaya??

canım nişanlına ya bi an önce halledelim ya da düğünü erteleyelim de madem, bu ne yahu bizde de kimse bişeye karışmadı biz de onlara bırakmadık herşeyi kendimiz hallettik

Aynen biz de öyle yaptık. Ama biz ilk baştan beri vermiştik kararımızı. Herşeyi biz halledicez demiştik.Öyle de oldu ama yeri geldi onlar da orup oruşturdular tabi neler yapıyonuz ne aşamadasınız diye.

ev alinmasi şart mi? kirada oturun baş başa?
nisanlinin bu donemdeki hal ve tavirlari gosterir; hayat arkadasi olur mu olmaz mi.. iyi gozlemle.. sevmek ayri, eş olabilmek ayri..

Bugun ev bakmaya gittik bir suru ev gezdik annesinin yaninda oturmaktan vazgecti simdi kiralik ev ariyoruz ben dusundum annemlerle birlikte oturmak mantikli degil biz birbirimizi.yeni yeni taniyacagiz kesfexecegiz dedi kendi duzenimiz olsun dedi.kafasina tas dustu galiba Yarin 5,6 eve daha bakacagiz..

Baktı elindeki kızı kaçıracak, hemen yola geldi ana kuzusu !ne istiyorsan yaptır acıma şuna sen

Baktı elindeki kızı kaçıracak, hemen yola geldi ana kuzusu !ne istiyorsan yaptır acıma şuna sen

Her yükün altına giren kadında akılsız bence sonra kadınlara ödetiyorlar faturaları arada 15 yaş farkınız dedimsede yaşayarak görecek ama ben bu durumda aileyide suçlayacağım 1 boğaz çok mu geldide bu yaşta kıza evlenmesine onay veriyorsunuz sizi muhatap alıpta yemeğe dahi çağırmayan aileyle bu kızı evlenmesine nasıl rıza bu , anlamadım bu raddeye gelmeden anne gerekeni yapması gerekirdi ,
heee şimdi yaptır yaptırcanıda evlenınce fitil fitil geri ödeme yaparsın tövbeyaa böyle akıllarla evlılık olurmu yahuu

Çok şükür keyfi yetti de şu ev problemini çözdünüz bugünlük. Yarın başka başka tartışmalarınız olacak ve beni boğuyorsun bunaltıyorsun diyecek sende ne desem de gönlü kırılmasa diye düşündükçe o seni daha çok kıracak gencecik yaşında baba evine dönmek isteyeceksin. Yazık ediyorsun kendine yazıık.. Ama biz ne desek boş belli ki. Umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…