- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
Ne diyip nokta koymak dogru olur skzceDugune 1 ay var daha ev yok...(nisanlın vurdum duymaz,hevessiz,isteksiz,heyecan sıfır !)
Herseyi gectim ben bu durumda bile deger verilmedigimi düşünür nokta(yı koyardım)..
Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyorAileleri toplayin biraraya konusun. Ev alcaz demistiniz deyin. Almiycaksaniz kiraya cikalim sizin evinizde oturamam kendi esyalarim olsun istiyorum deyin. Belli ki onlar senin yanina gelcekler yazlikta uzun sure kalcaklarini sanmiyorum.
Tabiikide ev ve eşya olmadan düğün olmaz deyip ertelenecek sozunuz net ve kati olacak yada bunu aileniz soylesin daha iyi . Sakin kabul etme gec olsun ama sen rahat ol bu kadar basit şimdiden moralin bozulmuş bile.Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip
Bir ay var diyorsun davetiyeler basildimi düğün yeri tutuldumu bunlar olduysa bile kiraya çıkmak istiyorum de kendi evimizede sonra geçersiz de nisanlin mutlu olacak diye kendini ve ailenin mutsuz etme bırakalım birazda erkekler fedekarlik yapsın bu ne beee aaaaaBen bunlara ne zamana kadar vakit vermem gerekir ve artik ne demem gerekir
Dugun yeri hazir davetiyeler basilmak uzere ama ortada ev yok esya yok ustelik bi cabada yok nisanlima bisey.diyinxe aliniyor yanlis anliyor cok bunaldim aetikBir ay var diyorsun davetiyeler basildimi düğün yeri tutuldumu bunlar olduysa bile kiraya çıkmak istiyorum de kendi evimizede sonra geçersiz de nisanlin mutlu olacak diye kendini ve ailenin mutsuz etme bırakalım birazda erkekler fedekarlik yapsın bu ne beee aaaaa
Böyle bir durumda evleneceğim kişiye bakar ve değer mi? diye düşünürdüm. Nişanlınızın ailenize tavrı nedir. Kimse için aile kırılmamalı. Bana aileden ayrılıp başka bir aileye tabi olmak saçma geliyor. Doğrusu ailelerden ayrılıp yuva kurmayı becerebilmek.Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor
İnsan hayatına böyle kazık atıyor. Bugün yanlış anlamasın diye içine atarsın. yarın el duymasın diye atarsın.Dugun yeri hazir davetiyeler basilmak uzere ama ortada ev yok esya yok ustelik bi cabada yok nisanlima bisey.diyinxe aliniyor yanlis anliyor cok bunaldim aetik
Nisanlimi annem davet ediyor 6 kere davet etti en sonunda geldi.Böyle bir durumda evleneceğim kişiye bakar ve değer mi? diye düşünürdüm. Nişanlınızın ailenize tavrı nedir. Kimse için aile kırılmamalı. Bana aileden ayrılıp başka bir aileye tabi olmak saçma geliyor. Doğrusu ailelerden ayrılıp yuva kurmayı becerebilmek.
Inanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artikİnsan hayatına böyle kazık atıyor. Bugün yanlış anlamasın diye içine atarsın. yarın el duymasın diye atarsın.
Doğrusunu sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.Inanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artik
ay şakamı bu konuyaa 15 yaş farkmı var hemde bu şartlardaaaInanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artik
Evet... ne yaoacahimi bilmiyorumay şakamı bu konuyaa 15 yaş farkmı var hemde bu şartlardaaa
yapılacak olan şey bellide cesaret lazım sanırım sende kendınle alaklı bişiler yapmak istemıyosun hayatınla alakalı kararları başkalarının vermesınden memnunsunEvet... ne yaoacahimi bilmiyorum