- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Ailemle Dun konustum annem ben ev almadan kiz vermem diyecegim dedi.Neden o uzulmesin diye kendini bunalimdan bunalima sokuyosun... adamlar resmen beraber yasamayi teklif etmis sende kabul etmissin... niye ev alsinlar niyeesya alsinlar vakit varken aileni devreye sokk..
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor
Buna kesinlikle katılıyorum. 1 yıldır sana ev alıcaz masalıyla seni oyalayan insanlara nasıl inanıyorsunuz ki zaten? Çok bariz, gidicek yazlığa 1-2 ay sonra yanınıza dönecek. Ağzını açıp tek kelime edemeyiceksin, çünkü kimin evinden kimi kovuyorsun diyecekler.Kaynananın evini kesinlikle kabul etme bir iki ay yazlikta kalırlar sonra dönerler senin oturdugun eve sesini de cikaramazsin. Ya karşına al konuş yada vazgeç değmez hayatini mahv etmeğe.
konu geçen sene martta açılmış nasıl 21 olmuyor tutarsızsınız konunuza ınanmıyorumMerhaba konuyu acan zaten kizkardesim.
Ayrica kendisi henuz 21 olmadi.
Valla 2 ay yanımda kaldı resmen depresyona girdim ve ondan sonra kavga ettik şu an konuşmuyoruz bence ne olursa olsun ayrı ol En azından aradaki saygı bitmezO kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam