Bunaldim evlilige 1 ay kala yasananlar

' Ben 20 yasındayım o 35' inan buraya kadar okudum yazdıkları..
15 koca yas aranızda bır ucurum var en daha gencecık kızsın senın yasın 30 falan olsa hadı dıyecegım ama kucuksun daha..
Sorun bu yasta evlenmen tabıkı degıl sorun kocaman adamla evlenmen kusura bakma..
Tek sorun tabı buda degıl sen sorun bıle etmıyorsun ama bizlerde bu surecten gectık 1 ay kalmıs dıyorsun dugune kolay mı ev bulmak esya almak vs..
Bunlar planı kurmus zaten ıyı kandırmıslar sızı. Simdi sez o eve gelın gıdeceksın en gec ama en gec 3 - 5 ay sonra kayınvalıdenler yanınıza yerlesecek amac bu :) yoksa evı sıze bıraksalar oraya ona gore esya alalım derlerdı..ohh kıslar orada yazlarıu yazlıkta beraber olursunuz. Bu kucuk yasta ezerlerde ezerler senı..
Ayrıca nısanlın sana hıcc deger vermıyor hemde hıc ne demek bunalıyormus bunalsın adama bak yanı..Dusmeyın ustlerıne senın cabanla yuruyor sızın ılıskı sanırım.. Hem ailen ne diyor şu anki duruma yorumları ne merak ettım ? Ayrıl vs dememız haddimize degıl ama bi dusun bence adam akıllı bır dusun hayatını karartma

Ailem cok kizgin babam o ev alinmadanesyalar alinmadan evlenmek yok dedi ama bunu onlara solemedi daha dun konusuldu babam ben gencexio kizimin evini gormedikten sonra sen mutlu olamadiktan sonra hic bi anlami yok dedi.. anneme gorede bunlar seni ezerler diyor.. bugun ev baknaya gittiler eger bugun olunlu bisey olmaz ise bu isi bitiyorumcok bunaldim.

aman o üzülmesin ama bu üzülmesin diye diye hayatı zehir ediyoruz kendimize

Neden o uzulmesin diye kendini bunalimdan bunalima sokuyosun... adamlar resmen beraber yasamayi teklif etmis sende kabul etmissin... niye ev alsinlar niyeesya alsinlar vakit varken aileni devreye sokk..
Ailemle Dun konustum annem ben ev almadan kiz vermem diyecegim dedi.
Ama annem sinirli bi kadin agzina geleni sayar.....annem telefondami konussa kayinvalidemle..zaten annem kac ddefa davet etti grlmediler

Gezip tozma yaşında elin almadigi 35 yasindaki ev bile tutamayan adami alip napacaksin? Vala kardesim olsan daha agir konusurdum bosver ya bu zamana kadar evlenmek isteyip isteyip evlenemediyse zaten arizasi büyüktür onun. Iyi adamlar cabuk kapilir vala :)

ohoo tamam demiş bile çoktan, hemen konuş böyle birşeyin mümkün olmadığını gerekirse ev alana kadar düğünü erteleceğini söyle. kendilerine hizmetçi arıyorlar

Ne biçim aileye gelin gidiyorsun ailecek sorumsuz, plansız beraber oturma fikri çok kötü hemen birşeyler yap engelle ailecek bunlar rastgele yaşıyor demek ki birde söz veriyorlar ben aileyi hiç beğenmedim onların kurallarına uyma bemce , sen ne istiyorsan onu yaptır yapmıyorlarsa nişanı uzat istediklerin olana kadar
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor

Ne biçim aileye gelin gidiyorsun ailecek sorumsuz, plansız beraber oturma fikri çok kötü hemen birşeyler yap engelle ailecek bunlar rastgele yaşıyor demek ki birde söz veriyorlar ben aileyi hiç beğenmedim onların kurallarına uyma bemce , sen ne istiyorsan onu yaptır yapmıyorlarsa nişanı uzat istediklerin olana kadar
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor

Oğlan birde 35 yaşındaymış vardır bir arıza bu yaşına kadar evlenmediyse adam hep laylaylom yaşamış sorumsuzun teki

Baştan nasıl başlarsa öyle de gider. Düğüne 1 ay kalmış ve hiç bir telaş olmadığı gibi bir de tatile gidiyorlarsa bu düğünü de sizi de çok ciddiye almadıklarını gösterir. Şimdiden sizi ciddiye almıyorlarsa ilerde hiç almazlar, sadece hizmetlerini görecek biri gibi görürler.

Şimdi gördüm. 20 yaşındaymışsın. Daha çok gençsin. Hayatını mahvetme. Nişanlın da 35 yaşında imiş. Bu yaşa kadar evlenemedi ise ben biraz neden acaba diye düşünürdüm.
Sana tavsiyem asla taviz verme. Ayrı eviniz olsun. Ev ev üstünde olmaz çünkü.
Ama yazdıklarından da bana pek iç açıcı gelmedi. Nişanlın da pasif, ailesine bir şey diyemeyen biri gibi. Bu yaşa gelmiş, hala yok ben ayrı ev tutacağım diyemiyor sanki. Zor işin.

Ay sen şimdi vazgeçemen söz vermişsin ya ama onlar kendi verdikleri sözde durmuyor sende durma , hemen sözümden cadım diyeceksin seni hafife almışlar , kızım kolay lokma sanıyorlar , hemen o sorumsuza tel aç evlenmiyeceğini söyle , öyle tatil yaptığı yerler onlara dar gelsin ,
bu ne yağ böyle evlilik mi olur bu tiple

Koca adam olmuş nişanlın kusura bakma da kendinin istememesi lazım o yaşta daha anne babayla oturmamayı.

Kaynananın evini kesinlikle kabul etme bir iki ay yazlikta kalırlar sonra dönerler senin oturdugun eve sesini de cikaramazsin. Ya karşına al konuş yada vazgeç değmez hayatini mahv etmeğe.
Buna kesinlikle katılıyorum. 1 yıldır sana ev alıcaz masalıyla seni oyalayan insanlara nasıl inanıyorsunuz ki zaten? Çok bariz, gidicek yazlığa 1-2 ay sonra yanınıza dönecek. Ağzını açıp tek kelime edemeyiceksin, çünkü kimin evinden kimi kovuyorsun diyecekler.
Tabii ki kimse kimseye ev almak zorunda değil. Ama evlenecek olgunluğa sahip insanlarsanız, kirada bir ev tutacak gücünüz olmalı zaten.
Kendi düzenim olsun, ev üstüne ev olmaz diyin. Kiralık bir ev döşeyin, öyle evlenin.

hey Allahım neden rahat bırakmıyorlar şu gelinleri. Zorla yanında oturtunca ne olacak bilmiyorum ki. Henüz evli değilim ama ufaktan para biriktirmeye başlayacağım artık, olur da eş adayım anne dibinden ayrılmayan ana kuzusu çıkarsa en azından 6aylık kira param çıkar. sağolasın BDV neler düşündürüyorsun insana

Valla 2 ay yanımda kaldı resmen depresyona girdim ve ondan sonra kavga ettik şu an konuşmuyoruz bence ne olursa olsun ayrı ol En azından aradaki saygı bitmez

Eşya alinir 1 haftada bile çok kaygi etmeyin bende hep telaslanirdim dugune kaç gün kaldi ortada bisey yok diye ama her şeyi 1 haftada hallettik zor değil yani ama ev alinacaksa alinmali biran önce

Sizi resmen oyuna getirmeye çalışmışlar. Aynı evde kalmayı Kabul etmeyeceğinizi düşündükleri için ev almamışlar belli ki buna mecbur kalın diye. Anlayamıyorum ya Türk erkeklerinin bu huyunu. Ailesinden kopup yeni bi aile olmayı beceremiyolar. Gerçekten çok zorluk yaşarsınız. İnsan yeni evliyken evinde eşiyle tek olmak ister, o zamanların daha özel geçmesini ister. Bence resti çekmelisiniz. Yoksa sizi mecbur bırakacaklar. Ev alınamıyorsa en azından nikahtan önce kiralık ev tutmaya bakın. Ev kiralayıp içini yerleştirmek en fazla 1 haftanızı alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…