Ne diyip nokta koymak dogru olur skzce
Cnm ben biraz agır konusurum bu konular
da cunku nefret ediyorum ailesinin etegi altinda dolasan erkeklere..Aileye saygi duyulmamali mi asla demek istedigim bu dgl..Ama bak dusun 1 ay kalmis adamin umrunda dgl bugun belirli magazalrdan esya almaya kalksaniz depodan 20 gune geliyor anneme yatak odasi aldik 1 ay sonra yatagi geldi dusunun..ev alindi diyelim bu ev yeni mi eski mi tadilata ihtiyaci var mi yok mu..en basiti boyanacak diyelim ..eger ev alinacaksa aldigin eve gore esya bakarsin solanun kucuktur yemek masasi almazsin uygundur genisligi alirsin vb.
Bu evin perdeleri nerede..ne zmn ölçu alinipta dikilecek?
Herseyi gectim nisanlin nerede,?
Yasiyorsa gitsin bi isin ucundan tutsunda belki evlenecek oldugunu hatirlar..
Ben ailenede kızıyorum ..Tek kelime gelin alın esyalarınızı diyecek..Kızınız bu kdr mı kıymetsız..Sen simdi bekarsn bilmezsin ama annen kv ile oturmanin ne demk oldugunu bilmiyor mu ?hadi diyelim yasamadi etrafindan da mi duymadi neler yasiyolar millet bu konuda...
peki ya sen? Bu kdr mi dgersizsin neredeyse alin beni der gibi 1 ay kalms karsi taraftan hic bisey yok adam hic bisey yapmadigi gibi gel bide annemlerle oturcan dms sende hayır bile diyeme kiyama emi aman üzülmesin beyimiz sakın ..
Yarin sen uzulcen aglican kv ayni evde sorun yasadiginda kocan napcak biliyon mu?idare et dicek ama hic bisey yasanmamis gibi hayatina devam edicek...
hani senin o kiyamadigin adam varya snra gözünde bi degersizlesicek bi ata bi bakmissin agzina ne geliyosa sayar duruma gelmissin pardon getirtmisler....
Annende dicek ki ben sana demistim..
o zmn aklina bnm bu msjm bile gelicek ulem kimseyi dinlemedim bari su kizi dinleseydin diye...
Kimse sana ayril demiyor ama karsindaki adami ölç biç tart...
benim evim nerede diceksin ilk soru bu ztn gerisi corap sökügı gibi gelecek..
Ev konusu acilinca bunaliyormus..! Bide...
ya bu konular hemen hallolsun 1 hafta icinde..kiraysa kiralik bi ev bul de...
yada ...Bu isi uzatmayalim evlenip bosanmak daha kötü ilk ayrilan biz dglz nisanliyken nisanlilik sureci evlenecegin adami tanima sureci ama ben bu tanidigim adamla yapamam daha evimiz bile yok ve senin umrunda dgl..de...yada deme dedigim gibi ben biraz agır konusurum daha hafifletip yazdim..
sadece bi ornek vereym esim oturacagimiz kiradaki evi bnm ceyizim gitmeden 3 ay oncesinden tutup bos eve kira vermisti ev guzel kacirmayalim die...bende ev nasil temiz mi dedim temiz dedi neyse bi geldim gurbete tasindm tayinciyiz biz duvarlar lekeli..sesimi cikrmadm geri memlekete geldim sadce bi kac cumle kurdum masraftan kacmis olmasina dair..
dugunden sonra boyattim evi kime? Eline boya fircasi almamis esime..madem boyaci parasi fazla geldi o zmn boya kendin diye..
hani isin mubalagasi bi yana kararindan vazgecmedigin kendi degerinin kendin farkinda oldugun surece degerlisin cnm herkesin yaninda.