- 8 Mart 2015
- 25.083
- 81.135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben biraz agır konusurum bu konularNe diyip nokta koymak dogru olur skzce
Dugunumuze tam 1 ay var.. ev ne zamana kdr olmazsa ne diyim nasi. Yapucam hicbisey bilmiyorum.
Merhaba konuyu acan zaten kizkardesim.ya bu arada kardeşiniz geçen sene 20 yaşındaymış bu yıl 21 oluyor siz nasıl 20 yaşında kalabıldınız
Durumlari iyi fakat bna kotu gosterildi evi olmayan adamin evi cikti dukkanlari varmis kirada bunlari nisanlil ik tan sonra ogrendim.arkadaşım konun bırınde durumları çok iyi yazmışsın bırınde durumları yok yazmışsın sen kardeşinden küçüksün ben bişi anlamadım neyse
Inanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artik
Ayy ben bunu gormedim sen 20 o 35...biz bunlari 35 yasindaki adam icin mi konstuk..inanki sok oldum..bu kdr sorun ve 35 yasinda adam arada 15 yas fark var..Inanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artik
Ne yaptın sen ya? 20 yaşında aklını peynir ekmekle mi yedin? Ailen nasıl izin veriyor bu evliliğe hayret.Inanin mutlu degilim.onu seviyorum fakat bu sorunlar bilmiyorum ben daha 20 Yasindaim o 35.. basim.col agriyoe artik
çalışıyor musunuz bılmıyorum ama eve ıkı maas gırıyorsa hıc dusunmeden ayrı bır ev tutun kıra da olsa bır sekılde gecınır gıdersınız. k.v ıle yasamaya en basından evet dersenız bu boyle devam eder gıder, kı ev ev ustune de olmazmıs. sız yenı evlı olarak bırbırınızı kesfedeceksınız, yalnız olmanız lazım. evde baska ınsanlar varken kı bu ınsanlar kv. kp ise ve ev kendı evlerı ıse sız kendı duzenınızı kuramazsınız, onların kurulu duzenıne ayak uydurmak zorundasınız.O kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam