Bunaldim evlilige 1 ay kala yasananlar

Kabul etme canım sakin çünkü seni kandırmaya çalışıyorlar sanki
Yazlık ta olmuyor yapamiyoz edemiyoz eski muhitimizi özledik cart curt bi Bakmışsın dibinde bitmisler sonra ayikla pirincin taşını nisanlin kiraya çıksın totosuna guveniyorsa 60 yıllık eve niye gelin gideceksinki bi yerini toplarsin bi yeri dökülür
Verdikleri sözü tutsunlar sevgi karin doyurmuyor araya huzursuzluk girdimi KV kp çok pişman olursun

Ev satın almak yerine kiraya çıkabilirsiniz. Nişan tanışmadır. Ayrılırsanız bu çok absürd olmaz. Evlenip ayrılmaktan iyidir. Hakkınızda en iyi kararı vereceğinizi düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. LÜTFEN razı olmadığınız hiçbirşeye evet demeyin.

Aileleri toplayin biraraya konusun. Ev alcaz demistiniz deyin. Almiycaksaniz kiraya cikalim sizin evinizde oturamam kendi esyalarim olsun istiyorum deyin. Belli ki onlar senin yanina gelcekler yazlikta uzun sure kalcaklarini sanmiyorum.

Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip

Verilen söz tutulmuyor diyeceksiniz o kadar. Açıklama yapmanıza gerek mi var?
Kendi hayatınızı da etkileyen kararlarda karşınızdaki üzülmesin diye evet denmez, bundan daha kesin kural tanımıyorum hayatta.

Aileleri toplayin biraraya konusun. Ev alcaz demistiniz deyin. Almiycaksaniz kiraya cikalim sizin evinizde oturamam kendi esyalarim olsun istiyorum deyin. Belli ki onlar senin yanina gelcekler yazlikta uzun sure kalcaklarini sanmiyorum.
Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor

Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip
Tabiikide ev ve eşya olmadan düğün olmaz deyip ertelenecek sozunuz net ve kati olacak yada bunu aileniz soylesin daha iyi . Sakin kabul etme gec olsun ama sen rahat ol bu kadar basit şimdiden moralin bozulmuş bile.

Ben bunlara ne zamana kadar vakit vermem gerekir ve artik ne demem gerekir
Bir ay var diyorsun davetiyeler basildimi düğün yeri tutuldumu bunlar olduysa bile kiraya çıkmak istiyorum de kendi evimizede sonra geçersiz de nisanlin mutlu olacak diye kendini ve ailenin mutsuz etme bırakalım birazda erkekler fedekarlik yapsın bu ne beee aaaaa

• Beğen
Reactions: anu
Bir ay var diyorsun davetiyeler basildimi düğün yeri tutuldumu bunlar olduysa bile kiraya çıkmak istiyorum de kendi evimizede sonra geçersiz de nisanlin mutlu olacak diye kendini ve ailenin mutsuz etme bırakalım birazda erkekler fedekarlik yapsın bu ne beee aaaaa
Dugun yeri hazir davetiyeler basilmak uzere ama ortada ev yok esya yok ustelik bi cabada yok nisanlima bisey.diyinxe aliniyor yanlis anliyor cok bunaldim aetik

Bi. Nisanlandigimizdan beri bizi davet etmediler annemde buna kiziyor onlsr sAdece seni almislae diyor
Böyle bir durumda evleneceğim kişiye bakar ve değer mi? diye düşünürdüm. Nişanlınızın ailenize tavrı nedir. Kimse için aile kırılmamalı. Bana aileden ayrılıp başka bir aileye tabi olmak saçma geliyor. Doğrusu ailelerden ayrılıp yuva kurmayı becerebilmek.

Dugun yeri hazir davetiyeler basilmak uzere ama ortada ev yok esya yok ustelik bi cabada yok nisanlima bisey.diyinxe aliniyor yanlis anliyor cok bunaldim aetik
İnsan hayatına böyle kazık atıyor. Bugün yanlış anlamasın diye içine atarsın. yarın el duymasın diye atarsın.

Böyle bir durumda evleneceğim kişiye bakar ve değer mi? diye düşünürdüm. Nişanlınızın ailenize tavrı nedir. Kimse için aile kırılmamalı. Bana aileden ayrılıp başka bir aileye tabi olmak saçma geliyor. Doğrusu ailelerden ayrılıp yuva kurmayı becerebilmek.
Nisanlimi annem davet ediyor 6 kere davet etti en sonunda geldi.

Eşya yok ev yok kiralık ev olsa bile hemen bulunacakmi kafana gore bakalım ailenin ve senin birşeyler yapma vaktiniz geçiyor nisanlinda istek göremedim ben ne yani ailesiyle beraber mi yasamak istiyor
Davetiyeler ve düğün ertelense yeri valla yada sen çıkıp ev bakacaksın tuttum diyeceksin hemen eşyalar baslansin diyeceksin tepkileri ne olacak acaba perde merde bunlar bir günlük is degilki
Tepkileri iyi olmazsa ver yolu gitsin kızım degmez

ya bu arada kardeşiniz geçen sene 20 yaşındaymış bu yıl 21 oluyor siz nasıl 20 yaşında kalabıldınız

X