bunaldım artık mecburum ;(;(

öncelikle inşaallah böyle bir hayat yaşanmıyordur yalan yazıdır
eğer doğruysa ben kendi hayatımdan hiç şikayet etmicem artık bu ne zor kötü bir hayattır inanılır gibi değil
ailen eşin çok kötü olabilir ama seninde kalbin artık kötüleşmiş babanın ölümüne nerdeysen sevineceksin eşin anneni dövüyor mutlu oluyorsun ne kadar kötüde olsala anne ve baba tamam küs ama ölümüne sevinmen ürkütücü bende aileme çok küstüğüm oldu ama kıllarına zarar gelsin asla istemem
senin yaşadıklarından dolayı psikolojinin bozulması çok normal seni asla yargılamıyorum ama keşke çocuk yapmasaydın çünkü eşin kesinlikle psikopat çocuğada zarar verebilir bence biran evvel babamdan kalan parayla ev alıcam demişsin kendine ev al ve boşanmak için ortam yarat ve bu işlerle uğraşırkende iş bul ve hepsini hayatından çıkar derim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Eğer ki doğruysa (yazılanların doğru olmamasını diliyorum ) Ne anneniz düzgün bir anne , ne eşiniz iyi bir koca, ne de siz hayırlı bir evlatsınız !
Allah yardımcınız olsun.

Neden bilmiyorum ama ilgimi çekti.. Çok değil iki ay önce yazmışsınız !

semprex : arkadaşım bende karadenizliyim öyle şey olurmu vurmak etmek nerde var böyle bir şey ben hiç görmedim sen bir insansın mutsuzsan boşandıktan sonra daha mutlu olacaksan imkanının varsa hiç düşünme önemli olan senin mutluluğun üç kuruşluk değmiycek bir insan diycek dedimbile ama neticede çocuklarının babası hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı sen verceksin ,,,,,

Okuduklarım karsısında nutkum tutuldu esiniz, anneniz, babanız ve siz! Annemle benimde güllük gülistanlık bir hayatım yok acıkcası ki cok isterdim hep te eksikligini yasadım tamam yaptıkları dogru degil, size sahip cıkmaları gerekiyordu ama siz de cok normal degilsiniz hani...

Okuduklarım karsısında nutkum tutuldu esiniz, anneniz, babanız ve siz! Annemle benimde güllük gülistanlık bir hayatım yok acıkcası ki cok isterdim hep te eksikligini yasadım tamam yaptıkları dogru degil, size sahip cıkmaları gerekiyordu ama siz de cok normal degilsiniz hani...

bu yaşananlar gerçekse bayanın normal olmasını ben bekleyemem hamile kalma şekli kızlık zarı aldırma ameliyetı falan ne korkunç :5: Allah kurtarsın

Allahim,Allahim gozlerime,okuduklarima inanamiyorum nasil bir durumdur bu boyle..dondum kaldim:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

eğer yazılanlar doğruysa!!!

kendini maddi anlamda garantiye alınca boşan derim ...

şu an neden boşanamadığını anlıyorum;

gidecek yerin yok..elbette böyle bir durumda kıpırdayamıyorsun haklı olarak...

kendine ev aldığında ve işe girdiğinde kurtul hayatındaki gereksiz insanlardan..

bu yazılanlar doğruysa gidecek yerim yok olayını hiçbir şekilde anlamıyorum kadın sığınma evleri var babandan kalan malın var gençsin bir mesleğin olmasa bile gücün kuvvetin yerinde, serçe parmağının kemiklerini kıracak kadar seni dövebilen annene bile vurabilen bir insan seni öldürebilir de gidince daha kötü ne gelecek başına.

ama ben seni çözüm arayışı içerisinde görmüyorum sen fevri bir şekilde herkese ağzına geleni sayarak rahatlamaya çalışıyorsun, yazdıkların da birbirini tutmuyor bir boşanacağım diyorsun bir yok diyorsun. boşanmadan ev de alma, miras olsa bile boşanma davanın uzamasına sebep olabilir. git boşanma davası aç oturduğunuz ev üzerinize sanırım onun aile konutu olarak sayılmasını iste çocuğunla orada yaşarsın, babandan kalanları da sonra halledersin, senin yerinde olsam elimden hiçbir iş gelmese de temizliğe giderdim yine de boşanırdım, ailen sahip çıkmıyor diye oturup dayak mı yiyeceksin.kafamı o kadar allak bullak ettin ki ben de en az senin kadar karışık yazdım. boşanmayacağım ne demek? kimden boşanmıyorsun, neden vazgeçemiyorsun? seni hiçbir şekilde anlayamadım ben ama Allah yardımcın olsun.

PS: bu yazdıkların yalansa bile böyle bir yalan uydurabildiğin için tedavi olman gerekir bence.

Son düzenleme:
Ne desem bilemedim şok oldum...ALLAH yardımcın olsun kardeşim..

Kızlar şaşırmayın hiçç var böyle aileler..bir bebek dogurup dunyaya getiren herkes biyolojik olarak annedir evet ama önemli olan sonrası..Ailen çok gaddarmış..ALLAH akıl fikir versin..o kocanın da elleri kırılsın..yazık minik yavruna

eğer boşanmadan maddi anlamda birşeyler yapmak istersen kocan yine döve döve onu elinden alabilir kadın sığınma evleri var...git devlete başvur....onlar gelip alsın seni.....

kocan yer satıp ev alacaın fikrini duyarsa el koyabilir dikkat et....ve uzaklaş o aileden

Ne desem bilemedim şok oldum...ALLAH yardımcın olsun kardeşim..

Kızlar şaşırmayın hiçç var böyle aileler..bir bebek dogurup dunyaya getiren herkes biyolojik olarak annedir evet ama önemli olan sonrası..Ailen çok gaddarmış..ALLAH akıl fikir versin..o kocanın da elleri kırılsın..yazık minik yavruna

böyle bir adamın yanında durma gerekirse sığınma evine git ama durma o evde:50:babadan malın varmış çaresiz değilsin kendi hayatını kurabilirsin.bir işe girip çalışıp çocuğunada bakarsın.okurken kanım dondu annene babana eşine diyecek söz bulamıyorum:53:

Allah yardıncınız olsun umarım bir an önce o hayattan kurtulup çocuğunuzla kendinize yeni bir yaşam kurarsınız...

eşin kötü biri Allah ıslah etsin. Ama sen de kayınvalidene eşinin iktidarsızlığını niye diyorsun? o da bir hastalık. erkek için çok utanç verici. sinirlenince çok kötü konuşuyorsun sanırım. bu sana derdinin üstüne dert ekler. hem gidecek yerin yok, sahip çıkanın yok hem eşinin ailesiyle kocanla ipleri koparıyorsun. ailenle de... bu kadar fevri olma. daha sakin ol. gidemiyosan idare etmelisin. ya da o dediğin lafları dedinse ailene, eşinin ailesine, eşine çek git bi daha görüşme... kocan da boşanmak istemiş.

bir de diyorsun zorla çocuk yaptım. ah be canım ne gerek hadi olmuş Allah ömür versin yavruna. Adam seni dövüyor ailen gelme diyor hem ailene sert çıkıyon hem kocana.... ee planın da yok ne bu sinir? haklısın çok zor yaşadığın çok. ama öfkeyle kalkıp zararla oturmaya devam etmişsin.

baban ocakda ölmüş. anneni kocan dövmüş annen babanı çağırayım demiş. hikayelerin sırasını mı karıştırdın? bi demişsin boşayacam sınavı kazanayım bi demişsin boşanmayacam....

böle sinirle atıp tutma kendine yazık çocuğna yazık. bi karar ver. bir plan yap ona sadık kal. böyle bi öyle bi öyle bi kaynanayla kapış bi anneyle olmaz.... daha zor durumda kalırsın.

boşanmak istiyorsan, sınavın ne ise bitene kadar numara yap aman kocam canım kocam de incilerin dökülmez. git sınavını ver işe gir. çocuğun kaç yaşında? ailenle kötü oluyon yarın çocuğu kime bırakacan? maaşın hem bakıcıya hem evi geçindirmeye yetecek mi? ayrıca sana kalan mirasla gider ev alırsan boşanırken tapunu kocan da ortak. yapma öle fevri şeyler. beklet altın olarak ondan habersiz. boşanınca ev al. annen dayak yedi diye içinin yapı erimiş de anne yaa. tamam cahil demek ki sen şiddet gör yeter ki boşanma diyor ama anne yaa. sen bu lafı edersen yarın sen çalışırken çocuğuna bakmaz. kaynanaya da laf demişsin o da bakmaz. ii bi iş bulana kadar sık dişini. böle fevri şeyler yapma. planlı ol.

boşanmak istemiyorsan da, ne diye kocacının erkekliğini kaynana diline veriyon. niye annenin evini yıkıyon kaynana evini yıkıyon? sakin ol. tamam çok zor yaşadıkların da sen sinirle ağzına geleni söyleyince kolaylaşıyor mu?

köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyemezsen perişan olursun.

canını tak mı dedi? idare edemiyon mu? kadın sığınma evine git. onlar çocuğuna bakar sen çalışırsın. alırsın nafakanı. boşandıktan sonra babandan kalanla bi ev alırsın gül gibi geçinirsin.

yine diyorum. karar ver. plan yap. gidemeyeceksen öyle yüz göz olup ağzına geleni deme.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,evet hakklısın bende böyle düşünüyorum o yüzden sabrediyorum ama bende de sinir kalmadı ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum, ben şu sınavı kazanana kadar hepsine sabrediyorum kocamla arama iyi şu an çünkü onu terketmme korkusu vardı çünkü biliyor benim bir geleceğim var onun kalmadı ,,,,,

arkadaşlar hepinizin yorumlarnıa teşekkür ederim annem sanki bu yaşadıklarım normal miş gibi davranıyor. bende anlamıyorum acaba normal mi diye normal değilmiş bir kere daha gördüm bunları yaşadım aynen dayım lar teyzemler anneme ateş püskürüyor. ama kadın anlamak istemiyor ona göre hayat güzel kek ...... babamın ölmesine de hiç sevinmedim ama yapcak başka bir çarem yok oğlum benim yaşama kaynağım hani umutsuz hissedersiniz kendinizi her şeyin bittiğini düşünürsünüz ya oğlum beni öyle anlarda kurtardı beni hep o benim yaşama sevincim......... o bana kazanmı hırsı verdi. o yüzden onunu için hiç pişman değilim öyle löp diye boşanamam ilk önce bir yaptıklarının bedelini ödeyecek ben ilk boşanma davası açtığımda toplam yüz binlira tazminat istedim birde on binlira istedim zaten alcaktım ama babamın durumu kötüye gitmişti o yüzden vazgeçtim dayım sabret baban hasta daha kötü olmasın dedi . şimdi bekliyorum ilk önce işimi bir bulayım kazanayım şu sınavı ondan sonra görücek o gününü şimdi yüzüne gülüyorum sadece kendisi de şu an işsiz zaten bir de işten çıktı evde bekliyor beni ama kuzu gibi........ herkes hakketiğin yaşar annem ama ben dedim ona dediklerimin hepsi çıktı inşallah bundan sonra hayatıma karışmaz.......

Neden bilmiyorum ama ilgimi çekti.. Çok değil iki ay önce yazmışsınız !

semprex : arkadaşım bende karadenizliyim öyle şey olurmu vurmak etmek nerde var böyle bir şey ben hiç görmedim sen bir insansın mutsuzsan boşandıktan sonra daha mutlu olacaksan imkanının varsa hiç düşünme önemli olan senin mutluluğun üç kuruşluk değmiycek bir insan diycek dedimbile ama neticede çocuklarının babası hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı sen verceksin ,,,,,

neden böyle bir şey yazdın anlamadım bana sen bana böyle yazmıştın sen niye çekiyorsun demek ister gibi mi yoksa ne maksatlı anlamadım ne var yazdığımda kötü bir şey mi yazmışım? dikkat ettiysen (imkanın varsa) boşan demişim benim imkanım yok şu an sabrediyorum yyüzüne gülüyorum paramı biriktiriyorum alcak olduğumu alacağım zaten ben boşandıktan sonra mutlu olacaağımı biliyorum o yüzden kararlıyım,,,,,

ev alırsam da hiç bri hak talep edemez miras ta hak talep edemez hepsini araştırdım yaptım ettim bekliyorum sadece şu an onun annesi babası bir kibarlaştı ki sormayın ah canım bir diller kayınvalide eeee biliyor terketceğimi ....... kaynatam derseniz efendimli konuşuyor adam oldular ama geç oldular....... aslında bakarsanız bunlara kızmıyorum bunlar sayesinde bir çok şeyi öğrendim hayatın kıymetini öğrendim kendimin değerini farkettim hayata bir sımsıkı bağlandım şimdi ....... bir tek oğlum için üzülüyorum babasız büyüyecek diye .....ilk boşanmış anne babası olan o değil benim annem vardı da ne oldu yanımda inşallah bir sorun olmaz onun için

ne sınavıymış bu çok merak ettim.
sınava girince ne olacak?
meslek sahıbımı olacaksınız?
iş sizimi bekliyor?

gerçekten çok saçmabir konu niye eteğini kıskanmamış etek toplanmış mış eltisi sırada kahv eyapmış mış kocası ona kahve vermiş arkadaşım gerçekten saçam sapan bir konu ne denmesini istiyorsun yani

bu yazıyı siz başka bir arkadasın konusuna yazmışsınız..bende aynı şeyleri söylicektim fazla innadırıcı gelmedi.
kimin eli kımın cebınde belli değil.

Back
X