Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sınavıymış bu çok merak ettim.
sınava girince ne olacak?
meslek sahıbımı olacaksınız?
iş sizimi bekliyor?
gerçekten çok saçmabir konu niye eteğini kıskanmamış etek toplanmış mış eltisi sırada kahv eyapmış mış kocası ona kahve vermiş arkadaşım gerçekten saçam sapan bir konu ne denmesini istiyorsun yani
bu yazıyı siz başka bir arkadasın konusuna yazmışsınız..bende aynı şeyleri söylicektim fazla innadırıcı gelmedi.
kimin eli kımın cebınde belli değil.
anlıyorum sizi allah bu kadınların yardımcısı olsun ama peşini mbırakmamak lazım çeşitli kadın kuruluşlarınna giderseniz yardımcı olurlar muhakkak
bunuda siz yazmışsınız baska arkadasın konusuna.
ilgimi çekti nedense..
Sınav mınav hikaye..Kapıda bekliyorlardı sanki sizi..
Ben sinirlendim..Çünkü bize saygısızlıktır noktalama işareti olmadan böyle gelişigüzel yazmak ..Okuyacağım diye başıma ağrı girdi..
Hem de tutarsız cümleler var hiç kusura bakmayın..Serçe pamağınız kırılıyor..Bunun için ambulans kullanıyorsunuz..Serçe parmağı için kol alçıda..
Eşinizin şiddetinde bayağı azalma oluyor diyorsunuz..Fakat devamında hâlâ kolunuz alçıda... Ne ilginç...Ne alaka yani bu tutarsızlık..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Haa bir de uçaklarda sürünmüşsünüz ..!!!!Cümleye bak..Millet uçağa para veremeyip belki de 20 saatlik yolu otobüslerde geçirirken , uçaklarda süründüm demek çok komik...
Ayrıca forumdaki cevaplarınız ,bu konuyu yazan kişiden çok uzak ..!!!!
evet arkadaşım allah bu kadınların yardımcısı olsun ilgini neden çekti ne yazmışım kötü bir şeymi arkadaşım fikir belirtmiyceksen bir şeyde yazmanını bir analım yok sanırım. ben fikrim yanlış mı diye sordum burda sen neyi tartışıyorsun
millete akıl veriyosun ama sen nıe akıl edemıyosun kadınlar evine gitmeyi.?
çok ilginçççç[/QUOTE tıka basa sana hala saygımı kaybetmeden yazıyorum bir fikir belirtmeyeceksen yazma mecbur değilsin anlayabileceğini sanmıyorum o kadının başlığıın bir oku değerlendir ölç biç sonra benim başlğımı oku yazdıklarımı düşündüklerimi bir oku kadın sığınma evlerinin şartlarına potansiyeline bir bak ondan sonra bana bu soruyo sor
neden böyle bir şey yazdın anlamadım bana sen bana böyle yazmıştın sen niye çekiyorsun demek ister gibi mi yoksa ne maksatlı anlamadım ne var yazdığımda kötü bir şey mi yazmışım? dikkat ettiysen (imkanın varsa) boşan demişim benim imkanım yok şu an sabrediyorum yyüzüne gülüyorum paramı biriktiriyorum alcak olduğumu alacağım zaten ben boşandıktan sonra mutlu olacaağımı biliyorum o yüzden kararlıyım,,,,,
arkadaşım kusura bakma da polemiğie girmenin pek bir anlamı yok fikrimi belirttim yaşadıklarımı fikir istedim sen inanmayırsan yazmazsın ...... fikir belirtmeyeceksen boşuna yazma ,,,,, evet canım hayatımı şimdiden planladım sınava gircem beni bekliyor......inanmayabilirsin sorun yok ......
Şimdi nasılsınız. Boşandınız mı kendinize yeni bir sayfa açabildiniz mi?Biliyorum çok eski bir konu yıllardan beri girmiyorum. Şimdi baktım okudum ben bunları yaşadım.... üzücü ama yaşadım allah yardım etti.... hepsinden kurtuldum allah hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. .....
Neler oldu nasıl kurtuldunuz merak ettim? Yazar mısınız?Biliyorum çok eski bir konu yıllardan beri girmiyorum. Şimdi baktım okudum ben bunları yaşadım.... üzücü ama yaşadım allah yardım etti.... hepsinden kurtuldum allah hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. .....
Neler oldu nasil kurtuldunuz bu manyak insan topluluğundanBiliyorum çok eski bir konu yıllardan beri girmiyorum. Şimdi baktım okudum ben bunları yaşadım.... üzücü ama yaşadım allah yardım etti.... hepsinden kurtuldum allah hiç kimseyi zor durumda bırakmasın. .....