canım ben renkli bişey istiyorum............[/QUOTE
peki canmm
arkadaşlar yardımcı olun lütfen halen aramaktayım kısa uzun olur 36 numara çift platformlu ayakkabı....arıyorum.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben renkli bişey istiyorum............[/QUOTE
peki canmm
arkadaşlar yardımcı olun lütfen halen aramaktayım kısa uzun olur 36 numara çift platformlu ayakkabı....arıyorum.....
Eki Görüntüle 1129990 Eki Görüntüle 1129991
yok canm ya bu var 1 kez kullandm
Eki Görüntüle 1129990 Eki Görüntüle 1129991 Eki Görüntüle 1129992
canım bununla yürümek rahat mı çift platformlu mu altı............
yürümesi rahat canım da benim ayağımı az sıktı ondan zorlandım biraz çift platform değil tpuğu 11 cm olması lazım
canım bende böle ayakkabılarda yürüyemiyorum çift platformda rahat yürünüyomuş .......bunda yürüyebilirmiyim bilmiyorum ki......
bu 1.5 platform sanırım:)) yürümede sorun yaşıycağnı sanmıyorum bn hç topuklu giymem o halde zorlanmadım sadece sıktı biraz normalde 37 giyiyorum 37 ama kalıbı az dar heralde
36 numara mı canım bu bide fiyatı nedir ben yeşil elbise düşünüyorum altına bu ayakkabı olur mu canım sence..................
Arkadaşlar acil gece elbisesi arıyorum 34 beden s beden birde elinde 36 numara platform topuklu aykkabı olan varsa resimlerini ekleyebilirler mi ............
arkadaşlar daha aramaktayım elbise ve ayakkabı yok mu elinizde.............özel mesaj kutun dolu yine![]()
arkadaşlar daha aramaktayım elbise ve ayakkabı yok mu elinizde.............![]()
canım sadece düz mü böle ....................
arkadaşlar daha aramaktayım elbise ve ayakkabı yok mu elinizde.............![]()