BÜLENT TIRAŞ/ ACIBADEM MASLAK TÜP BEBEK FİYATLARI.

Oda önemli tabi ama ne bileyim
Çok heyecanlıyım çok.
Yani bana hayal gibi geliyor çocuk sahibi olabilmek.
Yani kaç senedir hiç hamile bile kalmadığım için o çift çizgi yada pozitif bile beni aşırı duygulandırır.

Tabiki haklisiniz o da cok onemli ama o ayri bir heyecan ama onu gordukten sonra basliyor asıl maraton.hayirlisi sagliklisi olsun herkes icin.

Merhaba. Vajinal muayeneyi kadın doktor mu yapıyor yoksa siz öyle mi tercih ettiniz

Merhaba. Vajinal muayeneyi kadın doktor mu yapıyor yoksa siz öyle mi tercih ettiniz

Ben Bülent beyi tercih ettim.
Bülent bey yoğun olduğu için bekletmemek adına o doktor önden kontrol etti. Sonrada Bülent bey geldı baktı.
Gerçekten çok tatlı doktorlardı ikiside. Aşırı ilgili.

Ben Bülent beyi tercih ettim.
Bülent bey yoğun olduğu için bekletmemek adına o doktor önden kontrol etti. Sonrada Bülent bey geldı baktı.
Gerçekten çok tatlı doktorlardı ikiside. Aşırı ilgili.
İlgili olmaları çok iyi. Biz bahçecide yoğunluktan doktorun kapısında bekliyoruz görüşmek için.

İlgili olmaları çok iyi. Biz bahçecide yoğunluktan doktorun kapısında bekliyoruz görüşmek için.

Bende işte bundan önce Kayseride Mustafa Taşa gitmiştim. Hiç memnun kalmadım. Çok afedersin sürü gibi herkesi bi bekleme alanına almışlar. 10da randevu veriyorlar saat kaçı buluyor doktorun gelmesi. Soruyosun kaçta gelir diye bilmiyoruz diyorlar. Sürekli aynı. Saat belli değil randevu belli değil. Birşeyleri doğru düzgün anlatmıyorlar.
yani maslakta öyle değildi her konuda ilgililer hızlılar.

Tabi sürece eylülde başlicam onu bilemiyorum.

İnşaallah hızlı ve sağlıklı ilerler. İnsanı olumsuzluk değil belirsizlik strese sokuyor. Böyle ünlü ve isim yapmış yerlerle çalışmanın dezavantajı da bu işte. Allah hepimize kolaylık versin

Amin canım. İnan aşırı yıprandım şimdiden

Amin canım. İnan aşırı yıprandım şimdiden
Çok iyi anlıyorum. İki negatif denemem oldu. Üçüncü denemede embriyo oluşmadı üstelik amh değerim çok hızlı bir düşüşe geçti. Her şey üst üste geliyor ama bu da bizim imtihanımız. Allah hakkıyla üstesinden gelmeyi nasip etsin

Merhaba bende Eylül ayında sürece baslayacagim. Kizkardesimde Bülent hoca sayesinde ilk denemesinde gebelik oldu. Şimdi dünyalar tatlısı bir kızımız var. Trabzon'da yaşıyorum. Burada 2 denemem oldu. İlk deneme de hiç embriyo oluşmadı. Doktor prp önerdi yaptım 3 ay sonra tekrar sürece başladık. Yine 5. Güne embriyo gelişimi olmadı. Trabzon'da yaşadığım süreç beni çok yıprattı. Nesihan hanım Bu ay adet gunume göre randevu gününü belirleyeceğini söyledim sabırsızlıkla bekliyorum

Ayy hadi inşallah

Amin canım inşaAllah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…