BÜLENT TIRAŞ/ ACIBADEM MASLAK TÜP BEBEK FİYATLARI.

Ben varım :) 17 Temmuz da transfer oldum ve ilk denemede gebeyim şu anda 🐣
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yanlış anlamazsınız nasıl bir tedavi süreciniz oldu? Sizde ki olmama nedenleri ne idi?
Biz 2 defa denedik eşimle ilkinde tutunma olmadı. 2.de erkek faktörü kaynaklı hiç embriyo gelişmedi. Daha sonra testler yapıldı ve bende mthfr a1298c heterozigot, Natural killer zellen (katil hücre) çıktı ama bilmiyorum bunlar ciddi sorunlar mı? Bi de yaş 37 oldu, troid var. İlk denediğimde 33 yaşındaydım sonrakinde 35 o dönemde bile amh 1.05 idi. Şimdi iyice düştümüştür. Şimdi kaan aydos ile erkek faktörünü çözdük. 9.ayda bülent hocaya gideceğiz bakalım umarım benimkiler de çözülemeyecek sorunlar değildir.

Allahımm yani bi günde 3 iğnemi?
Hergünmü?
Evet canım her gün üç iğne. Açıkçası hormonları tavan yaptırdığı için benim kendimi tanıyamadığım bi dönemdi, her şeye ağlıyordum. Ama hepsi geride kalıyor üzülmeyin, sonunu düşünün iğneleri vurulurken :) ben öyle yaptım 🌸

bu arada meriofert kolay bulunan bi ilaç da değil bilginiz olsun, eğer başlayacaksanız sürece bi an önce ilaç araştırması yapın derim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yanlış anlamazsınız nasıl bir tedavi süreciniz oldu? Sizde ki olmama nedenleri ne idi?
Biz 2 defa denedik eşimle ilkinde tutunma olmadı. 2.de erkek faktörü kaynaklı hiç embriyo gelişmedi. Daha sonra testler yapıldı ve bende mthfr a1298c heterozigot, Natural killer zellen (katil hücre) çıktı ama bilmiyorum bunlar ciddi sorunlar mı? Bi de yaş 37 oldu, troid var. İlk denediğimde 33 yaşındaydım sonrakinde 35 o dönemde bile amh 1.05 idi. Şimdi iyice düştümüştür. Şimdi kaan aydos ile erkek faktörünü çözdük. 9.ayda bülent hocaya gideceğiz bakalım umarım benimkiler de çözülemeyecek sorunlar değildir.
Aminnn canım Allah razı olsun ve öncelikle çok çok geçmiş olsun

Benim tedaviye başlama nedenim erken menopoz. Önce dha diye bir ilaç kullandım ve değerlerim ona rağmen düzene girmedi. Yaşım 30 ve kanamam gittikçe azalmaya başladı amh değerim 0,50 civarına düştü dolayısıyla yumurta rezervim bitmek üzereydi

İyice bi araştırma yaptım ve tedaviyi gördüğüm doktorum bülent tıraş ı önerdi başka yere gidip boşa vakit kaybetme dedi ben de öyle yaptım çok şükür pozitifi gördüm

Velhasıl umudunuzu asla kaybetmeyin, O ol der ve olur 🩷 benimkisi de imkansızdı değerlere bakınca ama şükürler olsun nasip etti

Gerçekten Allaj hepimizin yardımcısı olsun.
Çok zor ve yıpratıcı bi süreç🥹
Olmaz mıııı yaşadığım en zor süreçlerden birisi diyebilirim
Maddiyatı saymıyorum nasıl etkilediğini bide işin maneviyat kısmı var. Yani aylarca göbeğinden iğneler yiyorsun, ilaçlar kullanıyorsun zamanını emeğini paranı tüm Umutlarını ona yatırıyorsun sonunu bilmeden… çok ağır bi süreç gerçekten

Aminnn canım Allah razı olsun ve öncelikle çok çok geçmiş olsun

Benim tedaviye başlama nedenim erken menopoz. Önce dha diye bir ilaç kullandım ve değerlerim ona rağmen düzene girmedi. Yaşım 30 ve kanamam gittikçe azalmaya başladı amh değerim 0,50 civarına düştü dolayısıyla yumurta rezervim bitmek üzereydi

İyice bi araştırma yaptım ve tedaviyi gördüğüm doktorum bülent tıraş ı önerdi başka yere gidip boşa vakit kaybetme dedi ben de öyle yaptım çok şükür pozitifi gördüm

Velhasıl umudunuzu asla kaybetmeyin, O ol der ve olur 🩷 benimkisi de imkansızdı değerlere bakınca ama şükürler olsun nasip etti
Tesekkur ederim bilgilendirme için.
Benimde son 6 aydır kanamam azaldı 2-3 güne kadar düştü. 8.ayda tekrar amh baktırıcam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Olmaz mıııı yaşadığım en zor süreçlerden birisi diyebilirim
Maddiyatı saymıyorum nasıl etkilediğini bide işin maneviyat kısmı var. Yani aylarca göbeğinden iğneler yiyorsun, ilaçlar kullanıyorsun zamanını emeğini paranı tüm Umutlarını ona yatırıyorsun sonunu bilmeden… çok ağır bi süreç gerçekten
Yumurta kalitesinde sorun var miydi canım sende. Bi de kac tane embriyo donduruldu yani kac tane oluştu.

Ben 1 Temmuz'da tedaviye başlamıştım. Fiyat güncellemesi oldu mu sonrasında bilmiyorum ama
İlaçlar 21.400
-Tüp bebek tedavisi 48.550
-Genetik Test 7. 500 x Embriyo sayısı (Maalesef kur nedeniyle bu fiyatın 11.000'e çıktığını öğrendim ancak biz tedaviye öncesinde başladığımız için bizi şimdilik etkilemedi) Genetik test için parti parti çalışılabileceği söylendi. Örneğin 10 embriyonuz var, hepsini göndermek çok maliyetli olduğu için önce 5'ini gönderip hiç sağlıklı sonuç alamazsanız diğer 5'ini gönderebiliyorsunuz.
-6.589 Biyopsi
Bunları ödedik. Henüz ödemediğimiz bir de çözdürme maliyeti var. O da 10.500.

X