- Konu Sahibi LeylaSultan93
Meriofert, saizen ve gonalf kullandım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meriofert, saizen ve gonalf kullandım ben
Meriofert, saizen ve gonalf kullandım benhayırlı
Hayırlı olsun bu arada 3 iğneyi aynı anda mı kullandınız farklı günlerde mi acaba.Meriofert, saizen ve gonalf kullandım ben
Teşekkür ederim canım hepsi aynı günde oluyorHayırlı olsun bu arada 3 iğneyi aynı anda mı kullandınız farklı günlerde mi acaba.
Allahımm yani bi günde 3 iğnemi?Teşekkür ederim canım hepsi aynı günde oluyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ben varım :) 17 Temmuz da transfer oldum ve ilk denemede gebeyim şu anda
Evet canım her gün üç iğne. Açıkçası hormonları tavan yaptırdığı için benim kendimi tanıyamadığım bi dönemdi, her şeye ağlıyordum. Ama hepsi geride kalıyor üzülmeyin, sonunu düşünün iğneleri vurulurken :) ben öyle yaptımAllahımm yani bi günde 3 iğnemi?
Hergünmü?
Aminnn canım Allah razı olsun ve öncelikle çok çok geçmiş olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yanlış anlamazsınız nasıl bir tedavi süreciniz oldu? Sizde ki olmama nedenleri ne idi?
Biz 2 defa denedik eşimle ilkinde tutunma olmadı. 2.de erkek faktörü kaynaklı hiç embriyo gelişmedi. Daha sonra testler yapıldı ve bende mthfr a1298c heterozigot, Natural killer zellen (katil hücre) çıktı ama bilmiyorum bunlar ciddi sorunlar mı? Bi de yaş 37 oldu, troid var. İlk denediğimde 33 yaşındaydım sonrakinde 35 o dönemde bile amh 1.05 idi. Şimdi iyice düştümüştür. Şimdi kaan aydos ile erkek faktörünü çözdük. 9.ayda bülent hocaya gideceğiz bakalım umarım benimkiler de çözülemeyecek sorunlar değildir.
Olmaz mıııı yaşadığım en zor süreçlerden birisi diyebilirimGerçekten Allaj hepimizin yardımcısı olsun.
Çok zor ve yıpratıcı bi süreç
Tesekkur ederim bilgilendirme için.Aminnn canım Allah razı olsun ve öncelikle çok çok geçmiş olsun
Benim tedaviye başlama nedenim erken menopoz. Önce dha diye bir ilaç kullandım ve değerlerim ona rağmen düzene girmedi. Yaşım 30 ve kanamam gittikçe azalmaya başladı amh değerim 0,50 civarına düştü dolayısıyla yumurta rezervim bitmek üzereydi
İyice bi araştırma yaptım ve tedaviyi gördüğüm doktorum bülent tıraş ı önerdi başka yere gidip boşa vakit kaybetme dedi ben de öyle yaptım çok şükür pozitifi gördüm
Velhasıl umudunuzu asla kaybetmeyin, O ol der ve olur benimkisi de imkansızdı değerlere bakınca ama şükürler olsun nasip etti
Yumurta kalitesinde sorun var miydi canım sende. Bi de kac tane embriyo donduruldu yani kac tane oluştu.Olmaz mıııı yaşadığım en zor süreçlerden birisi diyebilirim
Maddiyatı saymıyorum nasıl etkilediğini bide işin maneviyat kısmı var. Yani aylarca göbeğinden iğneler yiyorsun, ilaçlar kullanıyorsun zamanını emeğini paranı tüm Umutlarını ona yatırıyorsun sonunu bilmeden… çok ağır bi süreç gerçekten
Öyle bi sorun yoktu canım ama rezerv çok düsüktüYumurta kalitesinde sorun var miydi canım sende. Bi de kac tane embriyo donduruldu yani kac tane oluştu.
Öyle bi sorun yoktu canım ama rezerv çok düsüktü
13 tane toplandı 8 tanesi döllendi 4 tanesi 5. Gün embriyosu oluşt
20-25 dakika kadar sürmüştü benimki.Birde kızlar yumurta toplama nekadar sürüyor?
Yani sizde nekadar sürdü?
Teşekkür ederim20-25 dakika kadar sürmüştü benimki.
Rica ederim Ben de Maslak Acıbadem'de tedavi görüyorum şimdiye kadar memnun olmadığım bir durum olmadı. Herkes için hayırlısı olsunTeşekkür ederim
Kafam okadar karışıkki nerde yaptırsam diye
Sanırım bende artık evhamı bırakıp orda başlicam.Rica ederim Ben de Maslak Acıbadem'de tedavi görüyorum şimdiye kadar memnun olmadığım bir durum olmadı. Herkes için hayırlısı olsun