BÜLENT TIRAŞ/ ACIBADEM MASLAK TÜP BEBEK FİYATLARI.

Sanırım yok.
Whatsaptan yazıp bilgi alabilirsiniz.
Gayet hızlı dönüş yapıyorlar ve ilgililer.
Kalacak yer bizede sorun ama artık napalım otel bakıyoruz🥹

Teşekkür ederim. Bugün yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım yoğunluk var sanırım hala dönmediler.
Bu süreçte kalacak yer olmaması büyük sorun ve ek maliyet getiriyor maalesef. ☹️ Biz de otel bakıyoruz eşimle.

Teşekkür ederim. Bugün yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım yoğunluk var sanırım hala dönmediler.
Bu süreçte kalacak yer olmaması büyük sorun ve ek maliyet getiriyor maalesef. ☹️ Biz de otel bakıyoruz eşimle.
Sanırım, birde tam yaz sezonu. Yurtdışındanda çok talep vardır diye düşünüyorum.
Kalacak yer gerçekten masraflı.
Otellerde uygun değil. Hele o civarda.
Artık ya aylık ev bakıcam yada arabayla gidersek biraz daha ucuz bi otel.

Canımmm ben de il dışından gelip tedavi oldum maslakta. Şişli öğretmenevimde kaldık biz eşimle kahvaltısı odası vs güzeldi. Memnun kaldık yani istersen orayla görüşebilirsin. Hem diğer yerlere göre daha uygundu ama tabi ben öğretmen olduğum için bi tık daha uyguna kalmıştım yine de bi otel kadar pahalı değildi canım

Üstelik çok uzak değil yani yarım saat hatta daha az sürüyor. Tavsiye ederim bi ara görüs istersen 💐

Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Ogretmenevini deneyecegim. Bir de orman genel mud. Yeri. Var diyorlar. Ona da bakıcam. Otellerde de kalabiliriz skıntı yok ama cok absurd fiyatlar gördum cok sacma geldi. Biz bir de havaalanından arABA kiralamayı dusunduk. Mantıklı mı sizce?

Bugün aldığım fiyat

Muayene ücreti 200€
Tüp bebek maliyeti ilaç hariç 2,230€
Genetik tarama Embriyo başına 550€
Biyopsi ücreti tüm embriyolar için 410€
Embriyo çözdürme ücreti 670€ (Bir-iki ay sonra transfer yapılırsa)

Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Ogretmenevini deneyecegim. Bir de orman genel mud. Yeri. Var diyorlar. Ona da bakıcam. Otellerde de kalabiliriz skıntı yok ama cok absurd fiyatlar gördum cok sacma geldi. Biz bir de havaalanından arABA kiralamayı dusunduk. Mantıklı mı sizce?
Rica ederim. Biz de öyle düşündük ama trafikten dolayı vazgeçtik. Taksiyle gittik ve daha uyguna geldi

İstanbul'da araba ile yolculuk o trafikte işkence. Rahatlığı ayri bir seviye tabi ki ama yollarda zaman kaybınız çok olur. Yaz dönemi okullar tatil olduğu sürece biraz daha yoğunluk azalıyor. İş çıkış saatlerine denk gelmediğiniz veya haftasonu araba ile sahil yollarına girmediginizde nispeten biraz daha rahat olabilir. Zaman sorununuz yoksa araç kiralama olabilir. Ancak bizim tercihimiz genelde hastaneye ulaşımı kolay olan güzergahta konaklama yeri bulmak ya da metro ile bağlantısı olan yerlerde konaklamak. Yıllarca İstanbul 'da yaşamış biri olarak en güzel, rahat, hızlı ulaşım metro ile oluyor. Marmaray, tramvay gibi raylı araçlar ya da vapur diğer alternatifimiz oluyor, mecbur kalmadıkça diğer toplu taşımaları kullanmıyoruz. Trafik saati değilse taksi olabilir ama sanırım istanbul da taksi bulmakta zor oluyor son dönemde.

Benim anladığım kadarıyla herşey normal giderse o 2-3 haftalık sürede hastaneye çok sık gitmiyoruz.
Bugün aldığım fiyat

Muayene ücreti 200€
Tüp bebek maliyeti ilaç hariç 2,230€
Genetik tarama Embriyo başına 550€
Biyopsi ücreti tüm embriyolar için 410€
Embriyo çözdürme ücreti 670€ (Bir-iki ay sonra transfer yapılırsa)

Ilaçlar için birşey dedilermi canım?

İstanbul'da araba ile yolculuk o trafikte işkence. Rahatlığı ayri bir seviye tabi ki ama yollarda zaman kaybınız çok olur. Yaz dönemi okullar tatil olduğu sürece biraz daha yoğunluk azalıyor. İş çıkış saatlerine denk gelmediğiniz veya haftasonu araba ile sahil yollarına girmediginizde nispeten biraz daha rahat olabilir. Zaman sorununuz yoksa araç kiralama olabilir. Ancak bizim tercihimiz genelde hastaneye ulaşımı kolay olan güzergahta konaklama yeri bulmak ya da metro ile bağlantısı olan yerlerde konaklamak. Yıllarca İstanbul 'da yaşamış biri olarak en güzel, rahat, hızlı ulaşım metro ile oluyor. Marmaray, tramvay gibi raylı araçlar ya da vapur diğer alternatifimiz oluyor, mecbur kalmadıkça diğer toplu taşımaları kullanmıyoruz. Trafik saati değilse taksi olabilir ama sanırım istanbul da taksi bulmakta zor oluyor son dönemde.

Teşekkür ederim paylaşım için.
Eylülü iple çekiyorum. 🙏🏻

Ay inşallah canım. Keşke aynı zamana denk gelseydik. Ordada arkadaşlık ederdik.
Gercekten ben de aynısını dusundum ama eşimin işi dolayısıyla aralık ayına erteledik. Christmas time izin alması daha rahat oluyor. Amerikadan gelecegiz ve cok iyi plan yapmamız lazım. Ben Prp yaptırıcam önce. İnsallah dogru zamanda orda olurum ve prp aradan cıkmış olur. Prp den snra sanırım Martta asıl tedaviye başlamam gerekecek..

Ne kadar strresli bir surec degil mi 😁 anlatırken yoruldum. İnşallah bir mucize olur da gelmeme gerek kalmasın diye dua ediyorum 🙏🏻

Gercekten ben de aynısını dusundum ama eşimin işi dolayısıyla aralık ayına erteledik. Christmas time izin alması daha rahat oluyor. Amerikadan gelecegiz ve cok iyi plan yapmamız lazım. Ben Prp yaptırıcam önce. İnsallah dogru zamanda orda olurum ve prp aradan cıkmış olur. Prp den snra sanırım Martta asıl tedaviye başlamam gerekecek..

Ne kadar strresli bir surec degil mi 😁 anlatırken yoruldum. İnşallah bir mucize olur da gelmeme gerek kalmasın diye dua ediyorum 🙏🏻

İnşallah canım. Allah hak eden herkesin yüzünü güldürsün💜💜

Merhaba arkadaşlar,

Eylülde Acıbadem Maslakta Bülent Tıraşta tüp bebek için sürece başlicaz inşallah.
Ön kontrolleri yaptırdık.

Yeni yaptıran/ yaptıracak olan varmı?

Sanki yurtdışından geldiğimiz için biraz yüksek fiyat söylediler.

Fiyat dışında hizmetten memnun kaldınızmı?

Kontrollerde felan aşırı ilgililerdi, içim rahat etti.

Ama tabi süreci yaşayanınız varsa paylaşabilirsiniz 😊

Arkadaşlar yaptırıp pozitif sonuç alanlar varmı? Ve kaçıncı deneme?

Ben aldım ilk denememdi.tabiki pozitif olmasi onemli ama Bulent hoca pozitif olmasini cok onemsemiyor onemli olan saglikli sekilde gebeligin sonunu getirebilmek diyor.orda bi cok kez baska merkezlerde pozitif haberi alip surekli olumsuz sonuclanan bicok kisiyle tanistim

X