- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 37
-
- Konu Sahibi smyrnalove
Peki suanki dogum fiyatlari hakkinda bilginiz varmi?Ben de bülent beyde takipliyim evet central hosbitalda yaptırıyor doğumu
Malesef bilgim yokPeki suanki dogum fiyatlari hakkinda bilginiz varmi?
Peki 15 gunde 1 mi gidiyordunuz?her gittiginizde muayene ucreti veriyormuydunuz yoksa 1 gidiste tam ucret 1 gidiste 15 tl mi veriyordunuz?Malesef bilgim yok
Ben 15 gunde 1 olmak uzere ayda 2 kez gidiyorum.bi gidisimde nornal ucret akdilar sonraki 15 gun sonraki gidisimde tekrar aldilar.ama bu ayda bi gidisimde normal ucret aldilar ama sonraki gjdisimde 15 tl kontrol muayene ucreti aldilar.o yuzden sordum hangisi dogru diye.tam bileyimde ona gore randevu alirken kontrol yada musyene seklinde belirteyim dedimAşılama yaptırıyorum ben aşılamaya kadar tek muayene ücreti ödedim sonra bi daha ödemedim 5-6 aydır böyle devam ediyorum
Aynen 15 günü geçtiğinde 15 tl alıyor her muayende almıyordu sanki 1 defalık alıyor 15 tlBen 15 gunde 1 olmak uzere ayda 2 kez gidiyorum.bi gidisimde nornal ucret akdilar sonraki 15 gun sonraki gidisimde tekrar aldilar.ama bu ayda bi gidisimde normal ucret aldilar ama sonraki gjdisimde 15 tl kontrol muayene ucreti aldilar.o yuzden sordum hangisi dogru diye.tam bileyimde ona gore randevu alirken kontrol yada musyene seklinde belirteyim dedim
Yani 15 gunde bir olan kontrollerde ayda 1 jez normal muayene ucreti aliniyor.dogru anliyorum degilmi?Aynen 15 günü geçtiğinde 15 tl alıyor her muayende almıyordu sanki 1 defalık alıyor 15 tl
Evet canımYani 15 gunde bir olan kontrollerde ayda 1 jez normal muayene ucreti aliniyor.dogru anliyorum degilmi?
Merhaba. Bülent beye devam ediyor musunuz ? Normal doğum için önerir misinizAynen 15 günü geçtiğinde 15 tl alıyor her muayende almıyordu sanki 1 defalık alıyor 15 tl
Merhaba, başlık ilerlememiş, sorunuz cevapsız kalmış ama ben de sorayım; siz gittiniz mi Bülent Bey'e deneyiminiz nasıldı, kendisinin vajinal doğuma yaklaşımı nasıl acaba bilginiz var mı?Merhaba. Bülent beye devam ediyor musunuz ? Normal doğum için önerir misiniz
Merhaba ben Pendik’te medet Yılmaz a devam ettim ve perşembe günü vajinal doğum yaptım. Bülent hocadan randevu almak imkansızdı ama iyi ki olmamış diyorum. Medet hocayla iyi ilerledikMerhaba, başlık ilerlememiş, sorunuz cevapsız kalmış ama ben de sorayım; siz gittiniz mi Bülent Bey'e deneyiminiz nasıldı, kendisinin vajinal doğuma yaklaşımı nasıl acaba bilginiz var mı?